zobozdravnik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


amorcek -> zobozdravnik (7.10.2011 12:38:13)

tole temo sem odprla v čvekanju v tri dni, ker sem mislila da bo tam morda več odziva...ker ga pa ni pa sprašujem še tukaj:D[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Imam eno vprašanje...Zobozdravnik s koncesijo??? Torej ali obstaja kakšen zobozdravnik s koncesijo v ljubljani ali okolici, ki še sprejema nove paciente? Na zzzs-ju sem gledala njihovo zasedenos, ampak ko jih poklčem me vpraša če imam zobozdravnika, povem ji da ga imam ampak nima koncesije in bi bila vesela če bi ga dobila. Odgovori mi naj se ga držim in to je to. :S kkako je s tem? ali kdo ve za koga ki sprejema nove paciente? Meni je moja zobozdravinica zakon. Ga. sanja iz zd grosuplja. Ubistvu bi še hodila k njej ampak da bi šla recimo K nekomu s koncesijo naredit kakšno stvar malo bolje in nekaj pač plačala.

Kako je s tem? Kam hodite in kako ste zadovlni?





Zala01 -> RE: zobozdravnik (7.10.2011 12:50:25)

če imaš ti izbranega zobozdravnika že v ZD-ju, ne moreš še hodit nekam zraven na koncesijo. Razen če ga zamenjaš. Lahko pa hodiš še zraven h koncesionarju, ampak kot samoplačnik. Pol ti je pa vseeno...al hodiš h koncesionarju ali privat zobozdravniku.




amorcek -> RE: zobozdravnik (7.10.2011 13:06:36)

:s oh pa te zobarji. Kaj pa je s hrvaško. A je katera ki tam obiskuje zobozdravnika? kam hodite in kakšne so cene?




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.10.2011 13:48:39)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]