Dr. Slobodan Vujasinovič (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


Anja25 -> Dr. Slobodan Vujasinovič (13.10.2011 20:27:05)

Kot je že v naslovu naveden omenjen zdravnik, me zanima če je že katera bila pri njemu, oziroma je že slišala za njega. On je dermatolog in psihoterapevt in kot rečeno, če ga katera pozna, me zanima mnenje o njem.
Moja kolegica je bila nedavno pri njem in kar mi je pripovedovala je zelo "čuden", ali je pač samo ona dobila takšen vtis.
Prosim za mnenja, hvala in LP




Jantar -> RE: Dr. Slobodan Vujasinovič (13.10.2011 20:41:06)

Bila pred leti pri njemu s hčerko,...ja pristop obravnava čudna ampak pri nas je v cca 2 mesecih pozdravil tisto kar prej splošna medicina ni v skoraj 5 letih mogla,....je zdravil problem bolezni....kot sem napisala,na mal "čuden" pristop in način ampak meni to ni bil problem sprejeti,ker se mi je šlo,da se hči pozdravi......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




moci -> RE: Dr. Slobodan Vujasinovič (14.10.2011 12:14:22)

mi smo bili pri njem z obema.
obema je pomagal, res pa je da je drugačen, kot smo mi vajeni zdravnikov.
meni je važen končni rezultat, tako da sem zelo zadovoljna z njim.




m_o_i -> RE: Dr. Slobodan Vujasinovič (14.10.2011 20:26:36)

tip je CAR!!!

izvaja neke svakojake psihoanalize pri dermatoloskih pregledih in ko sem enkrat mamo peljala zaradi odprtih ran na rokah(diagnosticirano pa prej vse od luskavice in dermatitisa dalje), sem mogla it zraven noter na "predavanje", ker kot potomka mame sem bila potencial za zbolet na enak nacin[sm=jezicek.gif] (jep, na tem predavanju ti pa se pove IN DA V ROKE tako pisalo, s katerim zeli, da nekaj napises[sm=smiley36.gif]; ko zeli rdeco pisavo, ti da svojega itd...)

da skrajsam: kar niso struckoti od dermatologov v celju, celjski in mariborski bolnici pozdravili 5!!! let, je on resil z eno samo, samcato injekcijo[sm=bravo.gif]




Poka -> RE: Dr. Slobodan Vujasinovič (10.11.2011 9:49:33)

Ja, ker je poročen s hčerko od taščine kolegice... Pa je bila od mojega nečakinja pri njem in ful paničari, kot da že imaš kožnega raka v zadnjem stadiju. Menda, da je sicer OK, saj je bolje, da paničari , kto da bi bilo karkoli narobe. Jaz sem sicer naročena v Celju na dermatološki. Najraje bi se pa naročila k lepotnemu kirurgu, ko ti odstrani lasredko, ker se mi zdi, da vsi tako grdo naredijo, sam menda je pa fajn, da gredo znamenja na pregled.

S čim si potem mažeš, da je čim manj brazgotin?




Stran: [1]