matcar -> RE: Mariborčanke 22.del (5.12.2011 17:42:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Arwenko pri kateri zdravnici pa ste bili, da vas je tak nahrulila? [sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif] Ne vem, nisem si danes zapomnila njenega imena sploh, pa ker nisem nič dobila receptov in to niti nisem pogledala. Bila je taka malo čez 50, blontna, na paž postrižena. Mogoče Dr.Melinkova? Taka je po opisu sodeč. Nimam pojma sploh...če se ti da poglej pol popoldne katera je delala zjutraj ob 7h danes. Saj je samo ena delala se mi zdi na predšolskem. hmm po opisu že, vendar težko, ker je prijazna..no vsaj mi smo z njo zadovoljni[sm=smiley1.gif] dela pa ona ob ponedeljkih popoldne. Potem pa ni bla ona.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] po moje je bila dr. Seme Ciglenečki. je ful taka, kaki dan ima. mi smo jo tudi parkrat imeli, ko je bila naša na bolniški. 1x ful prijazna, drugič pa tečna ko [sm=hudicek1.gif] . Točno,ja,ona tudi ustreza opisu.jaz do zdaj(trkam),še nisem imela slabih izkušenj z njo,če sem na njo naletela.
|
|
|
|