Pokanje žil? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


madela -> Pokanje žil? (10.11.2011 10:14:32)

Ne vem,če sem se ravno prav strokovno izrazila,ampak zanima me kaj bi to lahko bil vzrok,da mi pokajo žile? Naenkrat čutim pekočo bolečino,trenutek za tem,pa imam modrico. To se mi dogaja,na prstih rok,po zunanji in notranji strani dlani,par dni nazaj na kolenu.
Dejstvo pa je,da v tistem trenutku,ko se mi to zgodi ne delam nič posebnega,da bi kaj težkega dvigovala ali kaj podobnega.Kar naenkrat,brez posebnega razloga.




madela -> RE: Pokanje žil? (10.11.2011 10:17:32)

To se mi zdaj dogaja že cca. 2 leti,ampak ne vsak dan,tudi ne vsak teden,pač občasno in tega ni pretirano veliko,ampak vseeno iščem kaj bi bil vzrok.




Kratka -> RE: Pokanje žil? (10.11.2011 11:41:45)

nekaj podobnega se tudi meni dogaja...čeprav jaz opažam to po telovadbi-modrice po stegnih ali mečah, pa ne da bi se kam udarila, tudi polno drobnih žilic se mi vidi po nogah, več kot včasih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] drugje po telesu pa tega še nisem opazila.
Baje, da lahko gre tudi za kakšno bolezen ali pa enostavno primanjkuje vitamina (mislim, da C [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]). Več pa ne bi vedla...




madela -> RE: Pokanje žil? (10.11.2011 12:12:04)

Saj jaz iščem po netu in tud najdem sam za noge,pač te modrice,ter pokanje žilic. Baje to lahko nakazuje,da se bodo pojavile krčne žile,nisem pa ziher.Pišem sam prebrano.
Ampak men se to dogaja po rokah,a obstajajo krčne žile na rokah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Stran: [1]