Katastrofalne razmere in delo Kranjske po (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Pajaca -> Katastrofalne razmere in delo Kranjske po (24.8.2005 22:17:08)

Mi smo se mimo kr peljali v lj, ker nisem hotla it v kr. Pa so me mel za fino damo ki se zmišljuje, pol je pa ena zdravnica iz kr (je raje ne omenjam, ful fejst zdravnica) rekla, da kaj se zgražajo, da ona dela tam, pa bi nardila isto. Da je kr postal čisti poden in da so spremembe nujno potrebne, sam dokler ne bo drugega vodstva se ne da narediti nič... zdej sicer majo drugo vodstvo.

Zdej sploh ne bom razmišljala.... lj in pika.

Bila sem ful zadovoljna in mi je bilo super.

Je pa res da najdeš povsod zadovoljne in nezadovoljne.




Anonimen -> Katastrofalne razmere in delo Kranjske po (25.8.2005 10:24:23)

:duda: Bravo za fantka !!!
Tudi jaz ne morem verjeti da se kaj takega dogaja!
Tudi jaz sem pred porodom zaupala 6.čutu in sem šla na lastno pest v porodnišnico, pa se je vse lepo končalo.Moja gin.v Lj, je bila na dopustu, me je poslala k drugemu gin.,ki pa me po roku sploh ni pregledal, samo CTG, nič ultrazvoka, mali :duda: zmanjkovalo plodovnice in so mi potem čez dva dni sprožili porod v Nm porodnišnici, s katero sem bila kar zadovoljna.
Jaz mislim da je od porodnišnice - porodnišnice odvisno na kakšno strokovnost naletiš.
Meni je bilo rečeno da v nosečnosti sploh ne smeš pomislilti na kak Aspirin, tako da mi ne gre iz glave da ga dohtarji predpisujejo!
Lepo se crkljajta in srečno!




Anonimen -> Katastrofalne razmere in delo Kranjske po (26.8.2005 10:40:48)

Tudi nas veseli, da se je vse srečno končalo!
Ti moram pa povedat, da sem se sama rodila v Kranjski porodnišnici, včeraj 27 let nazaj in takrat je bila to nova stavba. Moja mami pravi, da ne bi šla nikoli v življenju več tja rodit. Meni so pri porodu zlomili ključnico in me poslali tako domov, neoskrbljeno. Mami sploh ni vedela, zakaj zajočem, ko me je položila ne levo stran. Šele ko me je prišla babica pogledat na dom sta ugotovili skupaj, da so mi zlomili ključnico in da imam še vedno zlomljeno! Po hitrem postopku so me peljali v Ljubljano, kjer so mi s povoji naredili osmico. Stara sem bila pa komaj nekaj dni.
Tako, da tudi jaz ne bi šla nikoli tja rodit.




Anonimen -> Katastrofalne razmere in delo Kranjske po (26.8.2005 13:51:15)

Zdaj sem se spomnila, zaradi zgodbe o ključnici.
Moja sestra je pred 12 leti rodila v Kranju fantka. Takrat še ni bilo rooming-ina, ampak so otroke nosili zjutraj po viziti. Sestra je rodila prejšpnji dan popoldne in ko so zjutraj nosili otročke in naj bi ga ona sploh prvič videla, ji ga enostavno niso prinesli. Kot da ni nič. Potem je pa le vsa prestašena vprašala, kje jenjen otrok, pa ji je sestra osorno odgovorila: "Vaš ima pa ključnico zlomljeno." In je šla.
Komentar ni potreben.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]