zavod za zaposlovanje-način nakazila stroškov? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva



Sporočilo


Brinčika -> zavod za zaposlovanje-način nakazila stroškov? (23.11.2011 9:42:11)

Zanima me ali kdo ve če se da nakazat stroške za razgovor ki je bil v drugem kraju preko nakaznice če oseba nima trr? Vem da se da ker v občini LJubljana nakažejo tudi preko nakaznice, ampak soseda ki je na zavodu je zaprla trr ker ni imela nobenih prihodkov ampak samo stroške banke za vodenje trr-ja. Je pa bila v ponedeljek na zavodu pa so ji rekli da negre drugače kot na trr.
Sama pa vem ker mi je kolegica iz LJ rekla da so ji nakazali preko nakaznice brez problema. Mene osebno me pa moti in me tako dobesedno dvigne to da se vsak zavod zmišljuje nekaj svojega in delajo po svoje, namreč tudi sama sem bila do pred kratkim na zavodu Sežana in sem pač nesla potrdila od priporočene pošte pa če sem šla kam na razgovor so mi poštampljali v knjižico in mi pač nakazali pripadano za stroške. Pred enim mesecem pa je pač ena šla na porodniško in se zdaj oni zgovarjajo na njo da preden je šla da je malo to zakomplicirala in jim ne zadostuje potrdilo pošte ampak jim poleg tega moraš dostavit še kopijo prošnje in življenjepisa ki si poslal podjetju ki išče delavce, halo??? A je to še normalo, sama sem jim rekla da saj niso normalni porabiš več kartuše kot je vredno tistih 0,77 eur za pošto. No in na tak način ker predvidevajo kako se bodo ljudje odzvali izkoriščajo in postavljajo take pogoje pa bi čim manj vrnili ljudem kar jim pripada, oni delajo kar hočejo tebe pa za eno malo malenkost, ki lahko tudi ni po tvoji krivdi te lahko skinejo z zavoda. Namesto tiste ki je šla na porodniško je pa ena druga , ko jo vprašaš karkoli reče grem vprašat drugo, pa halo zakaj je tam, tri vprašanja , trije isti odgovori?




Kerensa* -> RE: zavod za zaposlovanje-način nakazila stroškov? (23.11.2011 9:43:36)

Možen je osebni dvig na ZRSZ. Za poštno nakaznico pa ne vem.




razglednica -> RE: zavod za zaposlovanje-način nakazila stroškov? (23.11.2011 13:03:43)

ja saj je meni tudi rekla potrdilo o priporočenem pismu ter fotokopije.

Če tako gledam plačam dvojno fotokopiranje dobim pa od zavoda plačano eno kopijo[sm=zmeden.gif]




Najaa -> RE: zavod za zaposlovanje-način nakazila stroškov? (23.11.2011 19:28:27)

Po denar lahko gre sama na zavod. Potrdila s pošte so pa začeli preverjat ja, ker je folk goljufal in pošiljal osebno pošto in zahteval od zavoda, da mu vrnejo stroške. Ni treba kopirat ali printat, lahko si daš na usb ključek ali celo na cd tisto prošnjo in neseš pokazat. saj tako je bilo par dni nazaj rečeno.




Stran: [1]