Tučepi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


*raci* -> Tučepi (22.12.2011 14:49:25)

Živjo,

ima katera izkušnje s kakšnim apartmajem. Sem iskala in jih je čist preveč za odločit se!

LP




muco -> RE: Tučepi (28.12.2011 16:30:18)

Mi smo bili letos v Tučepih. Groza od groze. Nastanjeni smo bili v hotelu, ne v apartmajih po katerih ti sprašuješ, vendar plaža je pa ista. Že 20 let hodimo na dopust na Hrvaško, vendar take guuužve pa še ne. Ko smo iskali info po netu, pa gledali slikice je bilo vse lepo, super, tam pa ojoj. Zjutraj si moral vstati ob sedmih, da si rezerviral prostor ob bazenu ali pa na plaži in ko si prispel po zajtrku je bila brisača prestavljena, ko pa ste se hotela otročka na plaži igrati smo morali tisto brisačo na kateri smo ležali mali privzdigniti, da sta lahko kopala z lopatko, kajti pred nami, za nami, z leve in desne so bili sosedovi. Morje nič čisto, vsak dan pene, smeti...Mis mo bili zelo razočarani in nas tako zelo opevani Tučepi ne vidijo več.
Verjamem pa, da zna biti tam lepo v času, ko ni sezone in njihovih enodnevnih turistov iz Bosne, ki pridejo na plažo z celo odejo in vsemi sorodniki, pa štruco kruha in konzervami. Tudi samo mesto ni bogve kaj. Razmisli o drugi destinaciji.




*raci* -> RE: Tučepi (29.12.2011 13:27:10)

O, hvala za opozorilo. Sej se mi je zdelo, da zna bit temu podobno. Čeprav smo mislili it v predsezoni pred šolskimi počitnicami.
Imaš mogoče kakšen drug predlog?




kimica86 -> RE: Tučepi (29.12.2011 14:13:02)

Pejdi raje na Pag, ker je prečudovit [sm=smiley1.gif] Plaže so da na rit dol padeš.. Pa nikakor ne it v avgustu, ko je polno italijanov, ker imajo kolektivne dopuste- sicer je povsod tako, ne samo na Pagu!!! Mi hodimo na Pag že 7 leto in mislim, da bomo še naprej tam hodili- ga imamo praktično že v malem prstu [sm=smiley1.gif]




inja2 -> RE: Tučepi (29.12.2011 15:23:27)

Hej,


mi smo bili lani začetek julija v Tučepih na dopustu in moram reči, da nam je bilo TOP. Smo pa bili tu: http://www.tucepi.com/dora/.

Avto smo parkirali in ga cel dopust nismo rabili. Edino kar sem jaz malo pogrešala je kakšno igrišče za otroke.




anya.xy -> RE: Tučepi (24.1.2012 7:31:54)

kimica kam hodite na pag....jaz sem gledala staro novaljo, pa ne vem???




Stran: [1]