katy83 -> RE: Mariborčanke 23.del (13.2.2012 12:02:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, zdaj kao oni pošljejo v Lj...me prav zanima kdaj bodo to poslali...najboljše da še kar sama pošljem... [sm=zmeden.gif] katy..saj spodaj pod pravni pouk mora pisat, kam je treba pritožbo sploh poslat oz. naslovit. ker če piše LJ, jo kar pošlji, ne čakaj, da bodo oni poslali, ker ali ne bodo ali pa bodo glede na situacijo to storili čez dva mesca komaj. ja, piše, da mora it pritožba v Ljubljano v 15-ih dneh (tak je na Ministrstvu tudi rekla)...na Ministrstvu je še rekla, da naj konec tega tedna ali pa naslednji teden pokličem, bo povedala, če so že dobili pritožbo in mi bo vse pojasnila kaj se dogaja...in v najkrajšem možnem času poslali odgovor...tak da tam sem se zmenla... sem pa še šla na davčno po izpiske od dohodnine in valda so mi leto 2009 upoštevali samo še to narobno cifro...butli[sm=hudicek1.gif] Je rekla na davčni, da iamjo danes že full pritožb in da oni sploh ne vejo kaj na CSD delajo[sm=zmeden.gif] skratka v sredo grem na socialno, ko dobim te izpiske od davčne, vprašat, če so že poslali, če niso, bom sama poslala v sredo...pomoje sploh poslali ne bojo, ker bodo videli svojo napako...ki je seveda ne bodo priznali. [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|