RE: Mariborčanke 23.del (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

bambixxx -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 9:35:04)

madona ste zgovorne danes! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

te pa .... dobro jutro!

Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 9:51:55)

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

madona ste zgovorne danes! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

te pa .... dobro jutro!

Nasplošno je zadnje čase zgovornost na vrhuncu tu gor. Preveč na kave hodite/mo, pa ni več kaj za povedat ali kaj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 12:15:02)

Dan[sm=smiley1.gif]

res ste full zgovorne[sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif]

Pri nas nič novega, M gre malo na boljše, vročina padla, kašlja še edino full, tako da je notri in počiva[sm=smiley1.gif]

Zdaj gremo na čajči in krofe, sva pol mesta z A prej prehodle....pa še potem enkrat, ker moram it na pošto, sem po 3 mescih koooončno dobila odločbo s csd[sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 12:15:21)

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Nasplošno je zadnje čase zgovornost na vrhuncu tu gor. Preveč na kave hodite/mo, pa ni več kaj za povedat ali kaj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ampak res[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 12:16:16)

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

A in moj sta pri mojih starših imajo akcijo čistijo in celo dnevno so spraznili, kar je bilo pogorelo.....

kaj pa je bilo[sm=zmeden.gif]

stanovanje jim je pogorelo, dnevna...ponoči, ko so spali( sem tak pisala že o tem)...muca umrla[sm=smiley13.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 17:32:35)

z najino kavo ne bo nič ta teden verjetno, ker mali tak kašlja, da mi je prej celo kosilo ven zbruhal od sile [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 17:51:16)

V vrtcu smo brez kape ostali [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Nimam pojma, kaj se je z njo zgodilo, našla samo odtrgan cofek na polički. Mi je pa žal, da moj ni vprašal že, je mislil da je tamala bila brez kape ne in sva šele pol po 16h ko sem jaz videla da nima šla nazaj v vrtec iskat. Mi je čistilka pomagala vse pogledat, pa ni nikjer bilo. Pa tak lepa kapica. Pa zdaj že drugič, da se nam je to zgodilo. Ne vem no ali moramo vsak mesec brez nečesa ostat? [sm=zmeden.gif]

Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 17:53:35)

z najino kavo ne bo nič ta teden verjetno, ker mali tak kašlja, da mi je prej celo kosilo ven zbruhal od sile [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

bogi revež [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
upam, da se čimprej pozdravita.

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 18:17:14)

Dan!

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 18:18:05)

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

Odkrito,nimam kaj pametnega povedat,brezveze pa mi tudi ni za pisat.Sem neka adijo čist,ne vem,če me nena že spomladanska utrujenost jezi.[sm=smiley13.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 18:19:06)

bogi revež [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
upam, da se čimprej pozdravita.

Podpis![sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 18:20:54)

sem po 3 mescih koooončno dobila odločbo s csd[sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif]

Ja,so si cajt vzeli.jaz še vedno čakam na odločbo za vrtec,ni pa mi jasno nekaj.Sva z sosedo obe isti dan dale vlogo noter,sma skupaj šle,ona je takoj dobila,jaz pa še zdaj čakam.[sm=zmeden.gif]Aja,pa za enkratno pomoč je druga vloga?

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 18:26:29)

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ja,so si cajt vzeli.jaz še vedno čakam na odločbo za vrtec,ni pa mi jasno nekaj.Sva z sosedo obe isti dan

jaz sem v začetku decembra dala vlogo[sm=smiley1.gif]
Ja lene riti...še čudno da so se zmigali, je še nimam doma, ampka globoko upam, da niso vsega zašuštali in bom imela letanje[sm=hudicek1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 18:26:59)

Aja,pa za enkratno pomoč je druga vloga?

joj to pa pojma nimam[sm=zmeden2.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 18:36:26)

Revež. [sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 18:40:42)

Odkrito,nimam kaj pametnega povedat,brezveze pa mi tudi ni za pisat.

Enako.

ly117 -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 18:44:14)

Jaz še tudi nisem nič dobila od CSD. Drugi mesec pa tak morem dat vlogo za otroške.

Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 18:48:28)

arabela in ly...malo sem na vaju računala, a se pogosto zgubljajo/zamenjajo stvari v našem vrtcu? kakšne imata vidve izkušnje? Jaz sem tak žalostna zaradi te naše kape no [sm=smiley19.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 19:17:49)

Arwenko nam še niso nič zgubili ali zamenjali. Tak da, jaz glede teh stvari nima slabih izkušenj. Mi je pa žal da se vam to dogaja.

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 19:22:34)

arabela in ly...malo sem na vaju računala, a se pogosto zgubljajo/zamenjajo stvari v našem vrtcu?

mi še tud nismo nič izgubili, razen špangic, ki pa je otrokova krivda...

Ja obvezno povej vzgojiteljici naj malo preveri, ker to se ne sme dogajat. Opažam pa tudi, da marsikatera babica ali dedek, ki pridejo zelo redko po otroka, sploh ne vejo, katere čevlje nosi, oziroma kaj ima oblečeno in doživela sem že, da je ravno ena izmed teh babic obula fantku kar ene čevlje, jih je kar zamenjala, ker ni vedla...mislim...

Povej in prosi, da naj čuvajo na stvari[sm=smiley1.gif]

Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 19:39:22)

arabela in ly...malo sem na vaju računala, a se pogosto zgubljajo/zamenjajo stvari v našem vrtcu?

Ja obvezno povej vzgojiteljici naj malo preveri, ker to se ne sme dogajat. Opažam pa tudi, da marsikatera babica ali dedek, ki pridejo zelo redko po otroka, sploh ne vejo, katere čevlje nosi, oziroma kaj ima oblečeno in doživela sem že, da je ravno ena izmed teh babic obula fantku kar ene čevlje, jih je kar zamenjala, ker ni vedla...mislim...

Mislim pa saj ta prvič se meni tudi ni zdelo nič takega, ampak zdaj že drugič v tako kratkem času no. Ampak ne vem, saj kapica je bila v omarici ne, nimamo obešalnikov, tako kot ta večji, ko bi lahko po pomoti kdo iz sosednjega vzel. Moram jutri sicer preverit, možno bi bilo, da če so bili zunaj, da se je stvar po pomoti znašla v drugi omarici, ampak ni mi jasno ali se to samo nam dogaja ali kaj. Sem pa prebrala na netu, da se obnese naredit obvestilo in sem ga ravno pripravila in bom zalepila v garderobi, mogoče pa dobimo nazaj. Ne potegne pa mi, kaj je delal odtrgan cofek od naše kapice v garderobi [sm=smiley13.gif] No, ampak imamo vsaj dokaz, da je kapica res bila v vrtcu.

ly117 -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 20:09:32)

Vidiš tega pa jaz ne razumem. Saj imajo otroci vsak svoj predal za čevlje in imena gor. Saj se lahko zgodi da dajo otroci ko pridejo s sprehoda ali igrišča svoje stvari v napačni predal, sam koliko opazujem naše vedo točno kje imajo svoje predale.
Sem pa vedno, ko je hodil po njega moj ata in je imel L kakšno novo stvar ( jakno, čevlje... ) to tudi povedala, da ni zamenjal

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 20:17:17)

Čer!

Gled DSDS gledat,pridem ko bo konec.

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 20:59:35)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Vidiš tega pa jaz ne razumem. Saj imajo otroci vsak svoj predal za čevlje in imena gor. Saj se lahko

naši nimajo nič, čevlji so eden zraven drugega zloženi, zgornji predalčki so pa kar v cele..oziroma je kar polica nepredelna.

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (22.2.2012 21:01:27)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Sem pa vedno, ko je hodil po njega moj ata in je imel L kakšno novo stvar ( jakno, čevlje... ) to tudi povedala, da ni zamenjal

jaz tudi, vedno povem kaj ima otrok na sebi, plus katero igračo ima tisti dan zraven in podobno. Ampak babice kot babice, še celo če poveš kaj pozabijo.

Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>