oktober11 -> RE: Mariborčanke 23.del (2.2.2012 9:00:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro.... že od pol 6 L pokonci, ampak me itak ne moti, ker nisem spala skoraj nič [sm=smiley13.gif] zob me boli za pop****** [sm=smiley13.gif] predlani sem se odločila spraviti v red zobovje, ampak preden sem do zobozdravnice prišle sem zanosila, tak da mi nekak ni nič uspelo urediti (rabila bi slike zob, ampak v nosečnosti nisem smela slikat). in danes bi nekak mogla to rešiti, vsaj do slike priti. ob 7:30 začne RTG v ZD adolfa drolca delati, tak da bom takrat tja klicala kak pa kaj, ampak me vseeno zanima če kera ve: rabim napotnico za slikanje? zobozdravnica mi ni nič omenjala. in če bi tu predolgo trajalo, ve kera za kako (poceni) zasebno slikanje v mb? pa še za malega ne vem kam ga naj v tem času dam, doma ga ne bi puščala, če bi se zavleklo [sm=zmeden.gif] edino če si taščo poleg pelam. saj ne vem, tečna sem ker boliiiiiiiii [sm=smiley13.gif] [sm=bad.gif] pa lp vsem, me veseli da ste se fajn mele na kavici jaznoseca [sm=bravo.gif] za dopust zasebno slikanje je na Koroški cesti, v tistem ta novem bloku na desni strani. Cena je 20 eur, ravno je moj bil tam, to je za celo zobovje, za en zob je pa 7 eur. Včeraj sma mojega peljala, ni naročanja, prideš tja, mičkeno počakaš, te slika, počakaš 5 minut in dobiš sliko. super tnx [sm=smiley1.gif] na svetozarevski so mi rekli da tudi ni nekega hudega čakanja, če zob boli. edino napotnico rabim. je pa problem ker zobozdravnice ne morem priklicati [sm=hudicek1.gif] tak da mi v tem primeru nič ne hasni slika [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|