matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (10.2.2012 13:40:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Midve sva lani z eni kolegico skoz hodile, pa je bila mala stara 2 meseca, vsaki dan, ne glede na vreme, ne glede na minus in je kolk sem jaz na tekočem, naj ne bi otrok do 6 mescev bil zunaj če je pod -6; zaradi dihal in raznih bolezni v razvoju. Ah, meni sta in patronažna in pediatrinja rekli, da takoj ven in v vsakem primeru, kljub zimi in nedonošenosti in to smo tudi upoštevali. Pa če s čem, potem pa z dihali res nima problemov tamala, zaenkrat pri vsej bolezni in vročinah nobenih bronhitisov ali pljučnic in podobnega. Saj pa fejst oblečeš otroka, pa šal čez usta, pa moja je bila v košari globoki, tam je bilo tak toplo, da sem si jaz roke grela noter, pod dežno prevleko pa je sploh toplo noter, da mi je enkrat v bundici zašvicala, pa je bilo fajn minus zunaj. Ne vem..glej, meni je bilo tako rečeno[sm=smiley1.gif] Ne dobesedno z dihali, razne pljučnice, bronhitisi in podobno, da kao še nimajo imunskega sistema še tako razvitega in naj ne bi izpostavljali. Kolk pa je res ali ne pa ne vem[sm=zmeden2.gif] Jaz sem tudi hodla z Maksom v minusu zunaj,takoj,ko sma prišla iz P,mi je tudi naša P in patronažna svetovala,da naj kr.
|
|
|
|