|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mamice spomladnih fantkov 2012
16.1.2012 18:40:35   
brigita23
Drage bodoče mamice


najprej iskrene čestitke, zdaj pa se vam roki že . Tudi sama sem pred mesecem nazaj postala mamica mali Tii, dve leti in pol nazaj pa sončku Niku. Tukaj sem se oglasila pa zato, ker kot ste lahko razbrale iz konteksta imamo zdaj punčko in imam oblačila od Nika. Če katero mamico zanima naj me kontaktira, oblačila imam vse od bližajorojstva do dveh let in pol. VSE SKUPAJ JE VEČ KOT 300kosov. Oblačila so kot nova, nekatera celo nova nikoli nošena. Vsa oblačila so zelo lepa večina so priznanih blagovnih znamk, drugače jih niti ne bi prodajala (S,Oliver, Nike, Adidas, Beneton, Kanz, T.Hilfiger, Zara,..).Zraven so kapice, nogavički, kopalke, obutev, jakne, bunde, rokavičke, kompleti, srajce, kravatke.... Skratka če je katera zainteresirana, vse skupaj prodamo za 350eur. Rada pa bi prodala vse, pa še kaj podarila torej v kompletu ne po kosih. Lahko pošljem tudi kako sliko, vendar na sliki ni nikoli tako lepo videti, pa res je preveč vsega da bi dala vse slikice gor. Cena je takšna torej bi lahko rekli 1eur za kos, ker bi samo rada da za ta denar kupimo nekaj malega za našo princesko. Lep pozdrav punce in veliko sreče
Telefon 031771122 BRIGITA ali mail brigita.toplicanec@gmail.

< Sporočilo je popravil brigita23 -- 16.1.2012 18:41:31 >


_____________________________

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?