Grozljivke (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Najstnik



Sporočilo


Daschi -> Grozljivke (19.1.2012 14:46:07)

Dovolite svojim najstnikom, da gledajo grozljivke? Naš 13-letnik si zadnje cajte sam to dol vleče. Paranormalno in podobno. Potem pa pri odprti luči spi. A jim vi dovolite gledat grozljivke al ne? To me zdaj zanima.




blaža -> RE: Grozljivke (19.1.2012 15:35:31)

zanimiva tema. No naš je sicer komaj 9 let star, ma bo hitro 13,..

Ne znam ti odgovorit, ker še nimam tolko velikega, da bi si to sam dol vleku.[sm=smiley36.gif]. Po mojem, da mu jaz ne bi dovolila, ker kot zgleda, če spi pri vžgani luči,.. nanj psihično slabo vpliva. Spet pa lahko gleda to kje pri sošolcih,..boš pa mogoče poštekala, ker bo spet spal z vžgano lučjo,.. najbrž. Samo razmišljam.

No jaz mu vseeno ne bi dovolila. Da dol vleče take filme, ki niso primerni zanj, sigurno da ne. In če bi bili vsi starši striktni pri tem,.. bi blo mogoče malo lažje,..al si pa samo tako mislim.[sm=zmeden.gif]

Bo še kera druga kej več povedala.[sm=smiley1.gif]




liliana -> RE: Grozljivke (19.1.2012 15:42:33)

Nimam sicer še toliko starega otroka.....samo, če se spomnim sama sebe sem približno v tem obdobju grozljivke oboževala....takrat je bil hit Noč čarovnic.....sem v 7. razredu OŠ šla prvič gledat v kino to grozljivko....in potem še vse ostale dele....takrat si jih pač še nismo z neta vlekli....danes tudi pogledam grozljivke, vendar ne več s takim žarom kot nekoč......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Daschi -> RE: Grozljivke (19.1.2012 16:05:50)

Ja, saj meni ne paše ravno najbolj, samo itak se pri teh letih že znajdejo.
Sem ga pa enkrat dobila, ko je z družbo gledal res eno krvavo grozljivko in takrat smo imeli pogovor o tem. Te so pa res prepovedane. Mu ne dovolimo.




rozilu -> RE: Grozljivke (19.1.2012 16:15:15)

Uhhh, v teh letih (al pa še prej) je bil to tudi moj priljubljeni žanr - zdaj jih pa sploh več ne pogledam, sem se spametovala! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

In po pravici povedano: ful me je bilo strah teme in vseh možnih bav-bavov, ki se tam skrivajo... ampak vseeno nisem mogla ne-gledat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Sem pa gledala tisto kar se je vrtelo po TV - predvsem italijanski, kaj tudi na TVSLO... Starši pa niso nič prepovedali...




rozilu -> RE: Grozljivke (19.1.2012 16:20:02)

No, mogoče kako čisto psiho-grozljivko ala Shining pogledam... ampak variante ala Nightmare s Freddyjem Krugerjem se mi pa zdijo butaste [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (oz. bi mogla še enkrat pogledat pa ocenit, baje je kar kulten [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image])




blaža -> RE: Grozljivke (19.1.2012 16:55:04)

Ja , samo fora je, da če pogledaš eno staro grozljivko, ki nam je bila takrat grozna,.. pa današnje psihiče,.. je pa biiiistvena razlika. In prav te novodobne, te res ubijejo v pojem, kaj šele enega trinajstletnika.

Pa predlagajte jim, da naj gledajo en vampriski star film, al pa petek 13,.. se vam bojo smejali po mojem,.. te današnje so malo bolj hard, kolkor jaz vem,..




liliana -> RE: Grozljivke (19.1.2012 20:08:22)

Vprašanje.....mene je bilo pri Krogu tako strah, da sem mislila, da bom fertik, ko je ona Japonka iz televizije lezla....pa me je vseeno nekaj gnalo, da sem gledala naprej....strah, adrenalin.....tega pa trinajstletniki imajo.....izgleda pa mogoče res skregano z razumom, zakaj gledati nekaj, kjer te je strah in poleg tega še uživati zraven.....




josephine27 -> RE: Grozljivke (20.1.2012 7:17:45)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Vprašanje.....mene je bilo pri Krogu tako strah, da sem mislila, da bom fertik, ko je ona Japonka iz televizije lezla....pa me je vseeno nekaj gnalo, da sem gledala naprej....strah, adrenalin.....tega pa trinajstletniki imajo.....izgleda pa mogoče res skregano z razumom, zakaj gledati nekaj, kjer te je strah in poleg tega še uživati zraven.....



he he . jaz sem še hujši primer. k še par dni ponoči potem nisem spala k sem bila sama doma[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. tako da jaz zdaj grozlivk ne gledam. sicer pa sem jih tud sama nekje proti koncu oš zelo rada gledala. najraje te o vampirjih pa s.kinga sem ful rada brala. se pa tud meni zdi da so bile včasih grozlivke bolj nedolžne kot so danes.




tehnofil -> RE: Grozljivke (20.1.2012 9:39:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi
...Naš 13-letnik ...Paranormalno in podobno. Potem pa pri odprti luči spi. A jim vi dovolite gledat grozljivke al ne? To me zdaj zanima.

Kakšne veze pa ima to kaj dovolijo drugi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Kdaj pa ti bi ukrepala če na tvojega (vsakega) otroka slabo vpliva? Oz. bom natančnejši, kdaj (kako močnan vpliv mora biti) je za tebe meja?





Stran: [1]