mastna koža na obrazu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda



Sporočilo


žametka -> mastna koža na obrazu (24.1.2012 8:18:12)

Pozdravljene. Že kar nekaj časa se spopadam z mastno kožo na obrazu. Še posebno je to T predel. Probala sem že že res veliko vrst krem, pa do sedaj še ni bilo velikega učinka. Ima katera kakšen nasvet?

Drugi problem so pa itak ogrci, katerih se tudi enostavno ne morem znebiti... Sploh obstaja kakšna zadeva proti temu?






Ajra RR -> RE: mastna koža na obrazu (24.1.2012 8:51:58)

žametka, vprašaj tole kozmetičarko. Ti bo svetovala kaj narediti. Tukaj jo najdeš: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/marjanca-bozic-kostanjsek_17




žametka -> RE: mastna koža na obrazu (24.1.2012 9:03:41)

o hvala. se bom posvetovala




dana -> RE: mastna koža na obrazu (24.1.2012 14:59:12)

Za ogrce ti priporočam obisk kozmetičarke. Za nego mastne kože pa jaz uporabljam loccitanovo kremo z rižem. Prej so imeli sivkino. Povrhu dam še malce mineralnega pudra in se res nič ne svetim.

Sem probala že precej krem (in to ne kakih cenenih), prečesala nasvete po forumih. Kar se krem tiče je bil stran vržen denar. Na forumih sem sploh izvedela za to kremo, ki mi res odgovarja. Edino pozimi v hudem mrazu mi je mogoče premal vlažilna. Prosi za testerje, pa boš sprobala. V lekarni jih težko dobiš, potem pa kupiš kremo in ugotoviš, da ti ne odgovarja.

Pri meni se tudi pozna kaj pojem. Glavni razlog so hormoni, ne morem pa reči, da edini. Po praznikih sem bila grozna, ker res nisem nič pazila. Pa zdaj že skoraj pol leta redno uživam alge.

To je na kratko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] od mene.




žametka -> RE: mastna koža na obrazu (24.1.2012 18:12:51)

kje pa kupiš to kremo? za obisk kozmetičarke sem že razmišljala, pa so mi kolegice rekle da zelo boli?... je potrebno več obiskov?

Nekak se bom morala resno zavzeti za to, ker se ogrci kar širijo in ne izginjajo sploh :(




žametka -> RE: mastna koža na obrazu (24.1.2012 18:15:35)

joj, oprosti, sem sedaj videla čigavo kremo uporabljaš - sem prvič prebrala površno :D




dana -> RE: mastna koža na obrazu (25.1.2012 11:43:09)

Jaz imam akne in po pravici povem, da me tudi boli, ko sem na negi. Pri ogrcih mislim da ne bo sile. Tako da se ti ni treba nič bati. Najprej te bo dala pod paro tako, da bo koža zmehčana in potem gre vse lažje ven.

Glede obiskov ti bo pa že ona povedala kako pogosto bo treba hoditi. Meni priporoča na 2 meseca nego. Je pa tako, da ko imam ovulacijo in ko sem pred menstruacijo, se mi jih nekaj spusti ven, potem pa je spet kak teden dobro in potem jovo na novo. Je pa dosti bolje zdaj, ko hodim redno na nego.

Če boš šla h kozmetičarki pa lahko še tam povprašaš za kremo. Naj ti da kak testerček.  




Poka -> RE: mastna koža na obrazu (30.1.2012 7:22:43)

Jaz imam podobno, tu in tam se mi kak mozolj  naredi. Uporabljam pa kremo od Vichy, ne vem katero, ampak ne vsak dan. Menda se naj ne bi vsak dan mazal - nasvet dermatologa (je bila ena druga znanka). Uporabljaš pa samo mineralni puder. Jaz jem kar dokaj zdravo, veliko ovsenih kosmičev, če jih vsak dan, sploh nimam niti enega mozolja, ne jem pa čokolade in svinjskega in nimam v bistvu zdaj nobenega mozolja več, manjše pore in pravijo, da imam ful lepo kožo, v bistvu mi sploh ni treba uporabljat pudra. 




Stran: [1]