myshm -> RE: Oktobrke 2012 (22.5.2012 17:01:35)
|
Lep pozdrav dekleta še tukaj, večinoma se nas je kar veliko preselilo na ZF kot ste opazile, če katera ni potrjena, je verjetno zato ker so se dekleta na forumu odločila, da spustimo medse predvsem tiste, ki bodo tudi redno sodelovale, in so predtem že čvekale na RR. Sama pa opravljam le delo administratorja in se mi zdi prav da se o novih na forumu odloča večina. Želim vam luštno čvekanje tukaj, pa se vsake toliko časa tudi sama malo oglasim še na RR, je luštno povsod. IZVIRNO SPOROČILO: nelinka Pozdravljene, eno vprašanje za tiste ki imate otroke pa tut tiste ki jih še nimate v bistvu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ravno sem prišla s tamalo (4 leta) od zobozdravnika, d zdaj sma bli tam ene 4x, prejšnjič ji je dala v zobek zdravilo ki pa je v petek padlo ven, zato sem poklicala in so rekli naj prideva danes. Danes pa je zgleda mala imela slab dan al kaj jaz vem, in je začela malo jokat. Nakar se je zobozdravnica začela dret na njo naj ne igra princeske ,jo nagnala iz stola in naju vrgla iz ordinacije. nato je še prišla ven ko sem jo pomirjala v čakalnici in osorno rekla da ona tu že ne bo dretja poslušala.... A je to normalno???? Sej ne vem več, do zdaj jo je zmeraj naročevala na en mesec pa ji samo gledala, češ da se otrok navadi pa da je ne bo strah, danes pa to???? Sej ne vem al naj poskusim še it al naj menjam zobozdravnika? Kaj svetujete??? Jaz bi menjala absolutno, takšen odnos je nesprejemljiv, tudi jaz sem kdaj v službi slabe volje pa zato ne nadiram vse po spisku, ali pa da me ena takšna stvar kot jok otroka spravi s tira. Poskusi prašat, če morda lahko kje v knjigo pritožb kaj napišeš, mogoče je že več takšnih šokiranih mamic notr napisalo svoje izkušnje, čeprav jaz bi verjetno samo zamenjala in poskušala pozabit neljubo izkušnjo. Lep pozdravček vsem, pa vas pridem še kaj pogledat !
|
|
|
|