RE: Oktobrke 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

tehtanka -> RE: Oktobrke 2012 (24.4.2012 16:28:26)

js tut za ZF XD

suzy85 -> RE: Oktobrke 2012 (24.4.2012 17:27:44)

ZS Meni je sicer vseeno, ampak če se bomo selile, se selim z vami [sm=smiley36.gif]

Kaj več napišem zvečer [sm=smiley1.gif]

suzy85 -> RE: Oktobrke 2012 (24.4.2012 17:34:04)

princess13 objavila si sliko svojega trebuščka [sm=bravo.gif], ki je vsem vidna. Mislim, da še nisva prijateljici na RR, pa vidim tvojo sliko. Če je to bilo namerno ok, drugače pa bi te samo opozorila na to.

KM -> RE: Oktobrke 2012 (24.4.2012 19:03:25)

Hojla!
Evo me spet po dolgem času. Vas redno berem (ampak bolj v službi, zato tudi nič ne komentiram, ker imamo bolj strogo glede interneta in bolje nič pošte ven pošiljat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]).
Drugače pa pri meni nič novega, še vedno se ne počutim noseča, razen seveda trebuščka ki pa je že zelo viden. Ne morem verjet da je minilo že 15 tednov in 2 dni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Kot sem že omenila moram na amniocentezo (zaradi velikega tveganja na NS) in zato zaenkrat še ne morem 100% uživati nosečnosti in biti srečna.
Šele konec maja bom vedela ali sem res lahko srečna nosečka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ali se bo končalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Upam na najboljše seveda pa sem pripravljena tudi na slabo, ker nikoli ne veš. Zelo si želim da bi bilo vse ok, še posebno sedaj ko mi je G namignila, da bo verjetno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]. Vedno sem govorila da bi rada punčko ko bom stara 30 let. In čez par dni bom stara 30 let in zaenkrat imam pri (v) sebi res punčko, prav zato si želim, da bi nama uspelo. sicer se mi že od začetka zdi sumljivo, da vse tako lepo in gladko poteka (nič slabosti, nič mozoljev, nič utrujenosti,...) in prav zato me je strah, da se nebi sedaj pa zalomilo. Držite pesti zame in za najino[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]. v četrtek imam genetsko svetovanje, amniocentezo pa imam 8.5.2012[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
Glede zasebnega foruma sem ZA in me kar vključite, ker me zelo zanima, kdo vse se "skriva" zadaj za temi nicki (ko bi vsaj vedela da bi malo počekirala na FB, če ste tam, da vas "vidim").
No lepo se mejte, pa ostanite zdrave/zdravi še naprej. In pa bodite srečke nosečke!!!

Anonimen -> RE: Oktobrke 2012 (24.4.2012 19:23:36)

KM, seveda bomo držale pesti zate in za vajino pikico!!!!!

[img]http://www.goodlightscraps.com/content/good_luck/good-luck-5.gif[/img]

princess13 -> RE: Oktobrke 2012 (24.4.2012 19:30:45)

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

princess13 objavila si sliko svojega trebuščka [sm=bravo.gif], ki je vsem vidna. Mislim, da še nisva prijateljici na RR, pa vidim tvojo sliko. Če je to bilo namerno ok, drugače pa bi te samo opozorila na to.

O hvala Suzy. Seveda ni bilo namerno, ampak sem pozabila na to, ker še nikoli nisem objavljala slikic na RR. Sem pa že spremenila. Boš prosim preverila, če še lahko vidiš?

balonchek -> RE: Oktobrke 2012 (24.4.2012 19:34:20)

KM - [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley31.gif]

Me smo s tabo in sploh ne dvomim, da boš oktobra v rokah držala svojo prelepo [sm=rozacrtici.gif][sm=duda.gif] [sm=bravo.gif]

curkica -> RE: Oktobrke 2012 (24.4.2012 19:41:24)

Pozdrav vsem.

Po dolgem času se tudi jaz malo oglašam. Čeprav vas redno berem, bolj malo napišem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Prejšni teden sem imela NS in kot je povedala dr. je vse v redu. Sedaj čakam še izvide, ki jih pošljejo domov.

Drugače pa tudi pri meni nič kaj nosečniškega "izgleda". Počutim se čisto normalno, nobenih posebnosti, edino lulam še vedno preveč ponoči, kar mi gre že pošteno na živce, saj sem tudi drugače ful zaspan tip, pa sovražim to vstajanje ponoči vsake 2 ure (očitno me majceno že navaja, kako bo, ko pride na svet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Pa seveda se mi zdi, da sem ratala malo bolj "čustvena", ko gledam kaki film, me kaj hitro kaj spravi v jok.

Moj buši je še čisto majcen (14. teden), zato še ne nosim kakih posebnih oblačil, kupila pa tudi še nič nisem. Ko sem v C&A videla tiste hlače, ki so res namenjene že tistim "pravim" nosečkam, me je mal minilo. Zanekrat še ne rabim tega. Le malo bolj nizke kavbojke si oblečem, pa gre.

Drugače sem pa tudi jaz poleg, če se boste selile kam drugam. Torej curkica ZA ZS.

Lep pozdrav vsem...

duda1 -> RE: Oktobrke 2012 (24.4.2012 20:30:19)

Pozdravljene!

Jaz se javljam, sem imela danes pregled, vse je bp, srček lepo bije.

Dala sem skozi tudi amniocintezo, sedaj samo upam, da se slučajno kaj ne zakomlicira in da bodo tudi rezultati taki kot morajo bit.

Imam pa kontrolo čez 14 dni, za točen datum moram še poklicat, tako da naknadno javim.

če se boste selile, se vam verjetno pridružim tudi jaz duda1

suzy85 -> RE: Oktobrke 2012 (24.4.2012 20:47:41)

IZVIRNO SPOROČILO: princess13

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

O hvala Suzy. Seveda ni bilo namerno, ampak sem pozabila na to, ker še nikoli nisem objavljala slikic na RR. Sem pa že spremenila. Boš prosim preverila, če še lahko vidiš?

Ne vidim [sm=smiley20.gif]

lunika -> RE: Oktobrke 2012 (24.4.2012 21:21:45)

Živjo nosečke! Da se po dolgem času spet javim!
Da Vam sporočim,  da že celo 1 teden nisem bruhala! Jupi, mogoče se mi bodo pa umirile zadeve! Ja trebušček tudi pri meni malo raste, ampak ni sile!

Imamo pa rahle težave od sestre sin je imel 5 otroško bolezen, sedaj jo je dobila še sestra in me je ful strah, da je ne dobim še jst. Imate kaj izkušenj s tem!? Sicer ne živimo skupaj ampak v petek smo se nazadnje videli!?
Gruzno koliko je teh bolezni! Ni pa nobenega zdravila za to! Mine samo od sebe.

Lepo bodite!
lp

NASL. PREGLEd IMAM 8.5.2012 že komaj čakam!

Muri82 -> RE: Oktobrke 2012 (24.4.2012 21:39:49)

Pozdravljene punce.

Sem bila zadnje dni od interneta ker imamo dokaj slab rezultat NS (1:1800) in sem samo iskala informacije in [sm=smiley19.gif] zraven in je moj cist ven padel tako, da sem ga poslusala in prenehala [sm=smiley19.gif]in se prepustila. Kar bo bo.

KM drzim pesti da bo amniocinteza pokazala da bo vse ok. [sm=pikapoka1.gif]

ZASEBNI FORUM SEM ABSOLUTNO ZA - Muri82
Jaz predlagam cimprej.

Meni se pa zdi da pisemo tako osebne stvari da lahko, tisti, ki nam hoce kaj skodovat hito sesteje ena plus ena in nas prepozna. Meni res ni do tega. Se domacim dolocenih stvari nisva povedala, potem bo pa nekdo s sluzbe to izvohal.Zato se tudi npr. nisem pritozevala nad napacnim datumom na seznamu. Ce ne zameite, bom tudi podatke o starosti in PDP posredovala na zasebi forum.

Za srecanje sem itak za.

kris555 -> RE: Oktobrke 2012 (24.4.2012 21:42:16)

Hejla,

name ne pozabit.... kris555 ZA ZS

Pri meni je vse kot prej Slabosti + bruhanje še vedno prisotna.
Vsakič po bruhanju mi otrdi trebuh. Nisem šla preverjat ali je kaj narobe ali ne,
morda zato ker me nič ne boli.

Nosečniške hlače pa jaz nosim že par tednov, ker so me kavbojke žulile ravno v predelu [sm=duda.gif].
Jemljem vitamine, proti zgagi pa jem vanilijev puding od vindija. Mnjami.[sm=smiley36.gif]

Lahko noč

kris555 -> RE: Oktobrke 2012 (24.4.2012 21:58:27)

Aha, pa še to.

Moj [sm=love.gif] mi kupuje sokce MAMA od Fruktala.
Sta ful dobra...

myshm -> RE: Oktobrke 2012 (25.4.2012 7:41:51)

SEZNAMČEK:
balonchek ZA
myshm ZA (ko boste rekle)
Bloocek ZA (MAJA)
Darchy82 ZA
Cebelica81 ZA
Princess13 ZA
Otika ZA
Gretej ZA
Griotte ZA
Archie ZA
Malamaja ZA
Srčekgirl ZA
Astrid1 ZA
mamica'2 (nimam strešice-sory) ZA
GregUr ZA
Aninchy ZA
Pikica010 ZA
Nelikaa ZA
Spela23 ZA
tehtanka ZA
Suzy85 ZA
KM ZA
Curkica ZA
duda1 ZA
Muri82 ZA
Krisss555 ZA

Evo kar veliko se nas je že nabralo, glede selitve mislim takole, 7.5 ko je konec počitnic bom forum odprla za branje, samo navodila, prve se boste lahko ta dan registrirale in vas jaz potrdim, več dobite vse tiste ki ste na seznamu na ZS, kje, kako in kaj. Vse tiste ki še niste ali ne boste na seznamu mi boste tukaj na RR napisale v ZS da bi se rade pridružile, to je to [sm=bravo.gif]

No KM prepričana sem da bo s tvojo punčko vse OK, nič slabih misli in zakaj nosečnost nebi smela potekati popolno brez slabosti in tegob, maš pač pridnega dojenčka, ki ti nič ne nagaja, moja prva nosečnost je bila skoraj popolna, mela sem nekaj mozoljčkov to je pa to. [sm=smiley1.gif]

Muri82 Vse držimo pesti da bo tudi z tvojim[sm=duda.gif] vse OK, kadar veliko ljudi pozitivno misli se seveda zgodi vse dobro.

Kakšn lep sonček ko bi vsaj tako ostalo danes, no pravijo da bo lepše samo da ne bo čez 10 minut potem zopet ploha in da ne rabim ravno plašča oblečt [sm=jezicek.gif]

myshm -> RE: Oktobrke 2012 (25.4.2012 7:45:30)

Kriss555 Sem tudi jaz že pisala v teh sokcih in moram priznat da so tudi meni res dobri, samo kaj ko bi jaz vseeno rajši imela bleender za smoothije delat, bom kr zbrala dinarčke in si to sigurno kupim, ker je meni tokkkk dobro to, samo so tako pasje dragi da se res ne splača prou pogosto it, pa pravijo da se dobro naredi tudi sladoled v blenderju, da recimo poleti sadje v zmrzovalnik, streseš v blender in dodaš sladko smetano, njm njm se mi že sline cedijo.

Hahahah se vidi da jaz ne pijem jutranje kavice mi grejo pa sadni šejki in sladoledi po glavi [sm=jezicek.gif]

Nezy1 -> RE: Oktobrke 2012 (25.4.2012 8:41:04)

IZVIRNO SPOROČILO: myshm

SEZNAMČEK:
balonchek ZA
myshm ZA (ko boste rekle)
Bloocek ZA (MAJA)
Darchy82 ZA
Cebelica81 ZA
Princess13 ZA
Otika ZA
Gretej ZA
Griotte ZA
Archie ZA
Malamaja ZA
Srčekgirl ZA
Astrid1 ZA
mamica'2 (nimam strešice-sory) ZA
GregUr ZA
Aninchy ZA
Pikica010 ZA
Nelikaa ZA
Spela23 ZA
tehtanka ZA
Suzy85 ZA
KM ZA
Curkica ZA
duda1 ZA
Muri82 ZA
Krisss555 ZA

Evo kar veliko se nas je že nabralo, glede selitve mislim takole, 7.5 ko je konec počitnic bom forum odprla za branje, samo navodila, prve se boste lahko ta dan registrirale in vas jaz potrdim, več dobite vse tiste ki ste na seznamu na ZS, kje, kako in kaj. Vse tiste ki še niste ali ne boste na seznamu mi boste tukaj na RR napisale v ZS da bi se rade pridružile, to je to [sm=bravo.gif]

No KM prepričana sem da bo s tvojo punčko vse OK, nič slabih misli in zakaj nosečnost nebi smela potekati popolno brez slabosti in tegob, maš pač pridnega dojenčka, ki ti nič ne nagaja, moja prva nosečnost je bila skoraj popolna, mela sem nekaj mozoljčkov to je pa to. [sm=smiley1.gif]

Muri82 Vse držimo pesti da bo tudi z tvojim[sm=duda.gif] vse OK, kadar veliko ljudi pozitivno misli se seveda zgodi vse dobro.

Kakšn lep sonček ko bi vsaj tako ostalo danes, no pravijo da bo lepše samo da ne bo čez 10 minut potem zopet ploha in da ne rabim ravno plašča oblečt [sm=jezicek.gif]

myshm, mene si pozabila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Abrakadabra -> RE: Oktobrke 2012 (25.4.2012 8:57:43)

dan

Nisem se nič javljala, me je prav sram. Za mano je tudi amniocenteza. Zdaj pa veliko počivam, zato se tudi ne javljam ful.

Jaz sem tudi za zasebni forum.

Abrakadabra -> RE: Oktobrke 2012 (25.4.2012 9:02:56)

dan

Nekaj rr štrajka-mi noče posta oddat :( Se bolj maLO javljam.... jaz sem tudi za zasebnega, bi tam več pisala, ker tukaj mi ni ful za pisat....

Drugače pa za mano je tudi AC, zdaj počivam na polno ;)

Abrakadabra -> RE: Oktobrke 2012 (25.4.2012 9:04:21)

No zdaj pa vidim, da mi je oba poslalo [sm=smiley36.gif]

darchy82 -> RE: Oktobrke 2012 (25.4.2012 9:15:50)

Punce, držim pesti, da boste vse dobile dobre rezultate od amniocenteze [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
Sploh si ne predstavljam kako mora bit to hudo ko tako čakaš. Vso srečo!!!

nelikaa -> RE: Oktobrke 2012 (25.4.2012 9:53:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Muri82

Pozdravljene punce.

Sem bila zadnje dni od interneta ker imamo dokaj slab rezultat NS (1:1800) in sem samo iskala informacije in [sm=smiley19.gif] zraven in je moj cist ven padel tako, da sem ga poslusala in prenehala [sm=smiley19.gif] in se prepustila. Kar bo bo.

Kdo ti je rekel, da imaš slab razultat? Jaz sem imela v prvi nosečnosti rezultat 1 : 2962, pa noben zdravnik ni rekel, da je slab rezultat. Ko imaš 1:300 ali manj, je potrebno pogledati nekoliko bolj podrobno kako je z otrokom. Rodila sem zdravo deklico. Sedaj pa sem bila začudena, ker je rezultat 1: 10000. NE SKRBETI! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

kris555 -> RE: Oktobrke 2012 (25.4.2012 10:16:58)

Myshm, meni jih moj kupuje v Ajdovščini pa ni nič rekel, da so dragi.

Moj je želel kuhinjski robot, da si bom lahko sokce delala in sva šla na lov.
Kupila sva ga na Češkem, ko je ena tgovin imela znižanja. Ima EU garancijo, dela pa odlično.
Moj mesi testo za kruh, potem pa da blender gor za smoothie.

Pa še razlaga mi kako bom delala papice za [sm=duda.gif].
Se pozna, da je najin prvi, sva čisto noro navdušena nad [sm=duda.gif]. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Srečno vsem pupam za amnio. [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

mmojka -> RE: Oktobrke 2012 (25.4.2012 11:21:53)

mater sem jezna. Ful, ampak res ful sem napisala pa je vse nekam šlo... we are sorry, blablabla[sm=hudicek1.gif]

Nimam časa še enkrat, imam preveč dela z malim, ki je še kar bruhal in bruhal in je čist revček pa hodva k zdravnikom kar naprej juhce kuhava pa tako naprej. Saj si predstavljate...

Se bom naslednjič bolj potrudila. Če sem v službi je za RR kar več časa [sm=jezicek.gif]

Pregled včeraj bil - vse super!

mmojka ZA zasebni forum - maj

papa[sm=bravo.gif]

astrid1 -> RE: Oktobrke 2012 (25.4.2012 11:30:16)

Muri82, tvoj rezultat z NS se mi zdi zelo dober, sploh v primerjavi z mojim, ki je veliko, veliko slabši... Pri meni so to naredila leta. Sem pa mislila, da pošljejo na amniocentezo samo starejše nosečnice in tiste, ki imajo večje tveganje od 1:300.

Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>