|
ronja -> RE: Januarčki 2012 (15.7.2012 17:35:19)
|
Bo že, a ne? Itak, saj se mu nikamor ne mudi. Fajn je, ko tako stabilno sedijo, da ga lahko odložiš na trda tla, ampak potem se ti pa kmalu kam potegnejo, pa moraš spet skoz gledat:D... Tak da - se niti ne mudi, hehe. Saj si vsakega napredka svojega otroka vesel, jasno, samo vsak korak k samostojnosti navadno prinese malo več "problemov", kaj vse moraš pazit, da se mu ne znajde v dosegu... Svita razen očiju še nisem pustila - pa še njemu ne za več kot 2-3 ure... Se pač doji in nimam kaj, sem "privezana"[sm=jezicek.gif], to je pač slaba lastnost dojenja (se spomnim, kako mi je bilo noro, ko se je Lejla nehala dojit in sem končno lahko nekam šla in se ne sekirala:D - to je bilo lani junija, mimogrede[sm=smiley36.gif], sem bila že lepo noseča s Svitom in zato nisem mogla glih uživat te svobode - ker sem pač bruhala[sm=jezicek.gif]). Matkurja, ne sekiraj se za težo, pravijo 9 mesecev gor, 9 mesecev dol. Pa zdaj bo poletje, pa solatke, pa ne paše tako težka hrana, pa šport (plavanje itd...), pa bo nekaj že šlo dol, sicer so pa zaobljene punce meni vedno bile lepše, če te to kaj potolaži:). Itak same sebe vidimo precej drugače, kot nas drugi;). Po moje si prav fejst punca:).
|
|
|
|