|
kimica86 -> RE: Januarčki 2012 (27.3.2012 12:44:49)
|
Dokument: žal sem zvedla, da osebna izkaznica ne velja povsod za Bosno [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Moji sorodniki živijo v Republiki Srpski, ki se nahaja v Bosni (Prijedor) in za prehod na ta del zahtevajo izključno samo potni list.. Pa še mami me je nadrla kako sem lahko pozabila, ker smo 3 leta nazaj šli dol in smo za foro dali prvo osebno, da vidimo kaj bojo rekli pa so nas baje samo čudno pogledali in rekli, da oni rabijo potni list videt.. Jaz sem po mojem zaspala v avtu, ker se tega ne spomnem, buuu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Tako, da bomo kar razmislili sedaj, če bomo naredili osebno ali potni list.. Oblačenje: moja ima še vedno 2 rokava.. Torej, benkica spodaj pa topla majčka čez, pajacek brez rokavov pa žabice ali tanke hlačke spodaj.. Ali benkica, oz. bodi spodaj, žabice ali tanke hlačke pa pajacek z dolgimi rokavi.. Naša pupika ima ponavadi mlačne rokice, kašenkrat tudi mrzle pa nimamo mrzlo v stanovanju (dnevna soba/kuhinja 23°C, spalnica 20°C).. Kapico pa mora dojenček zunaj skozi nosit ne glede na letni čas (poleti pač klobuček ali kašno tanko kapico), v hiši je naša brez kapice, razen po kopanju, ki jo ima potem celo noč gor (tisto tanko).. Pediater: Mi smo tudi imeli posvetovalnico pri 2 mescih, ampak samo tehtanje.. Tako, da po tehtanju smo dobili datum za naslednji pregled pri 3 mescih in smo šli domov..
|
|
|
|