|
trnuljčica -> RE: Januarčki 2012 (18.4.2012 23:11:19)
|
Mefisto saj je res boljše, da jih je dobila sedaj, kot ko bom spet v službi. Velja tudi za prvega. Sicer pa upam, da ne bo večjih težav. Mistica hvala za poslan mejl.[sm=smiley1.gif][sm=rozica.gif] Sicer pa sem iz tega (priporočila 2010) videla, da kot je Mefisto rekla, brez mleka in mlečnih izdelkov do dopolnjenega 1 leta. Priznam, da tega do sedaj nisem vedela. In sem vesela, da obstaja tale forum, kjer marsikaj novega izvem. [sm=smiley1.gif] Se nagibam k temu, da se bom pri moji tega držala. Iz razloga, da ima več kot 25 % možnost, da res razvije alergijo, že zaradi alergije sorojenca itd. A se bom še posvetovala s pediatrinjo- naša je res z vsem na tekočem in še življenjska. Sem zadnjič v reviji videla, da je celo knjigo o [sm=duda.gif] napisala- hudo, poleg treh otrok. Vprašanja za tiste iz Ljubljane z že vsaj enim otrokom v vrtcu: Koliko časa (let) ste rabile, da ste dobile mesto? Vpis je v samo eno enoto (domnevam), a potem pa lahko rangiraš po vrstnem redu vrtce? Mogoče katera ve kako je ime vrtcu nasproti Bežigrajske gimnazije (oz. za njo)? Hvala, hvala, hvala[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|