|
beti 1 -> RE: Januarčki 2012 (25.4.2012 10:53:56)
|
Grizala: sem včeraj gledala od Tomee Tipee, jih imajo ogromno, tud že za od 3 mesecev naprej. Je bolj podbno dudi (skoraj identično kot Curaprox duda), kot klasičnemu grizalu. Za malo večje se je pa tudi pri nas najbolje obnesel komplet, ki ga opisuje Lilly. Fitnes: Lilly že drži prvih par let, potem ko so okol 5 let stari pa to ni več tako potrebno in si hitro spet na istem. Naš 8 letnik ma okrog 29 kg, pa ga brez večjih težav dvignem le še če mi pomaga s tem da skoči. Tehtanje: Matkurja: jaz sem našo tudi tako tehtala, pa mi je en teden pred posvetovalnico kazalo, da ma 6.5 kg (po odštevanju oblačil, plenice,...) no v posvetovalnici je pa še vseeno mela "le" 6 kg, kar se mi je tudi na oko zdelo bolj realno. Je pa možno, da ima tvoj poskok v rasti in pač v tem času dejansko več pridobiva. Boš kmalu videla po oblekicah in plenici. VitD: sem dajala Idro_plurivit, sedaj mi je zmanjkalo, pa ni še noben šel v nabavo, pa dajem D3, pa ni neke opazne razlike. Jo je cepljenje proti rota bolj matralo. Hrana: večinoma že vse jem, a v zmernih količinah. Samo fižola in zelja še nisem. Solate pa npr. že čisto običajno porcijo. Auri: vidva pa glede na kriterije za mesto dopusta surfata ali kajtata? A na Sardiniji sta že bila? Ker je v času, ko imajo tudi Italijani prosto, zelo težko dobiti karto za trajekt, pa še orng zasoljene cene so.
|
|
|
|