Januarčki 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo



Sporočilo


lily32 -> Januarčki 2012 (1.2.2012 9:08:37)

Večina se strinja, da preselimo naše klepetanje, zato odpiram novo temo. Dobrodošle![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




vijolica2 -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 9:10:23)

Wiii nova tema [sm=bravo.gif] SUper bomo tukaj klepetale [sm=smiley1.gif]




Kasija -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 9:13:39)

super[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

kopiram svoj post

ana.nunez jaz tudi ne bi zbujala otroka ponoči. rajši čez dan, če ga je potrebno zbujat. imaš srečo - že ima rutino, ki jo drugi šele skušamo dosečt [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .

večerna rutina mi se ne kopamo vsak večer, pa rutino ravno tako imamo. ugasnem stropne luči, pustim samo kakšno stransko. pa tv na potiho. jo preoblečem v pižamo in spalno vrečo in podojim. ponavadi v stolu, ki se ziblje narahlo. zelo pogosto je ob tem času najprej zelo zbujena in se "pogovarja" dokler ne omaga. mislim, da je to zato, ker je to nek najin čas v dnevu, ko ni več hrupa bratcev in aktivnosti zraven. uspavanje ne uspe vedno, ampak vseeno vedno bolj pogosto. jaz se poskusim čim bolj umirit, še sama malo podremam z enim učem na televiziji in se zibljeva.

miami10 haja  podre kupček skoraj takoj, ko jo dvignem. več kot 2 minuti sploh ne traja. pa tudi znajo bit dva ali trije kupčki. kljub temu se ji, ko jo odložim, zna začeti kolcat in se zbudi. pri prvem ga je pa največkrat moj par minut sprehajal po stanovanju - torej na rami in še hodil zraven, da smo se znebili kakšnega zoprnega. pri haji pa pomaga, če je kdaj problem, da jo nosim s trebuščkom na moji roki navzdol obrnjeno. sicer ne podre kupčka, ampak jo neha črvičit. pa za podiranje kupčkov je več položajev - na rami, sede in leže čez tvojo nogo. če še nisi, poskusi mu podirat  kupčke v drugih položajih, mogoče mu bo bolj odgovarjalo.

janchek upam, da se bo popek zacelil!

trnuljčica kako zavaruješ dojenčka pred mrazom zjutraj? jaz tudi peljem starejšeka v vrtec, ko sem sama, in me malo skrbijo nizke temperature? ponavadi jo dam v slinga, pa stisnem k sebi in prekrijem sling z dolgim šalom, tako da tudi diha pod šalom. kot v eni kupoli.

ronja vi imate pa pester program. meni je pa kuhanje nočna mora. enkrat se priporočam za mni tečaj organizacije časa in aktivnosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . pa zanimivo - elian je tudi nehal hodit k nama spat, ko je prišla haja. tako zrelo ji je prepoustil prostor. gal je pa začel spat pri nama, ko prej ni. ampak zdaj smo tudi njega prepričali, da ima svojo sobo zato, da jo uporablja.

a bo katrea izkoristila datum 1.2.? srečno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

A lahkom še seznam mamic in dojenčkov "preselimo"?




vijolica2 -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 9:51:51)

Punce na koliko časa ve previjate svoje malčke?




Janchek81 -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 10:16:17)

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Punce na koliko časa ve previjate svoje malčke?


Ponavad vedno ko jeva, razen ponoc jo nazadnje okol 23h potem pa do zjutraj, 5h, nič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




beti 1 -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 10:53:25)

Previjanje: po vsakem dojenju razen ponoči.

Popek: tudi naši se še vedno krvavkasto cedi ven, pa je popek odpadel že prejšnji petek. Naša patronažna pravi, da je to čisto običajno in naju ni nikamor pošiljala, tudi gazice nama ni treba dajat čez, ji pa jaz še vedno zaviham pleničko dol.

Krčki: naša jih ima zelo malo, predvsem če jaz kaj narobe pojem. Jih je pa imel prvi veliko. Pri zraku v črevesju je nama pomagala masaža trebuščka in stopalc, kot je opisana tule: http://www.masazadojencka.si/dojencek/pravilni-prijemi/ in pa pritiskanje nogic ob trebušček oziroma prsni koš, kot naredi tale: http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=A1kQ-7gREcM tole drugo dela čudeže, sploh tik pred običajno uro za krčke, je pa res treba imet podlago, ker ne grejo samo vetrovi, ampak tudi kakci, vsaj pri nas. Vse delamo tudi sedaj in tudi naša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] se po tem fino olajša in sprosti.

Miami, Mistica: moj prvi je bil isti, neprestano pokonci, zbudila ga je čisto vsaka malenkost, v leže sploh ni znal podreti kupčka, še drugače ga je le izjemoma. Pa še krče je imel vsaj 2 uri vsak večer. Je zelo naporno, ampak počasi si tudi taki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] najdejo vsaj približen ritem. Naš je obvezno rabil dudo, ker  mu je  sesanje pomenilo vse. Moj je spal edino kadar je bil v kengurujčku in potem, ko je bil v vozičku. Vendar v vozičku ni zaspal sam od sebe, je rabil dudo in mojo roko na ličku, da se je umiril. Doma je še najbolje spal, če je imel bradavico v ustih tudi po koncu dojenja. No včasih se je sprijaznil tudi z dudo. Sem pa morala biti vedno na preži, da sem jo lahko pravočasna dala nazaj, če ga je kaj le malo zmotilo, ker se je sicer prebudil ves tečen. Za ta zimski čas vsekakor priporočam eno od nosilk (Boba wrap, sling,...), ker lahko če maš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] varno na sebi narediš vsak kakšno malenkost več, kot če ga neprestano držiš na rokah. Pa pri takih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] menda prav tak način nošenja najbolje vpliva na njihove spalne navade.

Kupčki: tudi naša praviloma rabi vsaj nekaj minut, da ga podre. Bolje ji gre, če na dojki ne zaspi čisto, tako, da jo ponavadi odstavim, ko vidim, da postaja zaspana, da podreva kupčka, potem jo pa nazaj pristavim, da ponovno zaspi. Kljub temu tudi naša veliko kolca, je pa to praviloma ne moti kaj dosti, bolj se meni smili, pa ji potem dajam čajček, da neha.

Roberta69: hitro se pozdravite. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kuza.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image] Jaz imam pa danes mlajšega doma, je imel drisko ponoči, sedaj je pa že večji del dopoldneva OK.
Pri zimskih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] začnejo prej z dajanjem vit. D, saj ga ostali lahko pridelajo sami, ko so na soncu.

Naša pupa končuje z dopoldanskim spancem, šibam




tix -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 11:17:08)

Da se še jaz pofočkam na novi temi :)

Previjanje- samo čez dan, ponavadi pred hranjenjem, ali po potrebi, ponoči je ne, čeprav mi je že dvakrat plenička spustila, tako da jo mogoče bom ali pa poskusila z večjimi

Sprehod - ni mi še uspelo priti ven, čeprav bi bila v košari najbrš dobro zaščitena?? Me pa že zelo ima, da bi šla malo ven, pa med ljudi, nisem navajena samo doma čepet [sm=smiley1.gif]

budnost
- no tudi naša je že dalj časa budna čez dan. In kaj vi delate z dojenčki? Nekaj časa jo imam v naročju, če jo pa položim v košek in ne joka jo pa tam pustim.

kupčki - sem zelo neuspešna, nekaj časa jo nosim po hiši, če pa ni nič jo pa odložim, nasrečo ni nobenih posledic.

Tudi naš starejši smrka in kašlja, zjutraj je imel še vročino, sploh ne vem kje bi lahko kaj staknil ker nismo še nikamor šli razen okrog bajte.




ana.nunez25 -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 11:30:28)

mi ga ni blo treba budit..se je kr sam..ob polnoci lih ko sm se ulegla in ob 4, pol je pa spal do 8, ampak je kr neki stoku dons...je spal pr men ampak je verjetn ocija pogresu zravn sebe

mi mamo popek ze cist zaceljen..je biu prejsn tedn tut mal krvav, sm ga ocistla in od takrat je lep[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

dons sm ga umila ze takoj zjutri in preoblekla in ni niti mal joku...ponavad mu ni blo lih povseci ko je biu nagec, al nevem kaj ga je motilo, dons me je pa prijetno presenetu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] na mobiju sm przgala musko in se je cist umiril...zvecer tut zaspi tko, tko da ga ne rabm niti nevem kok po rokah nost. odkar ne jem solate ga tut mn zvija...ceprou pr men bol mal dobi

jst ga cez dan previjem pred dojenjem ce vidm da je plenicka prevec polna, ponoci pa pocakam da se pokaka in ga pol previjem..ker ga nebi mogla dat spat s smrdljivo plenico...me kap zadene da to voham celo noc hehehehehehe




miami10 -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 11:38:25)

za novo-preseljeno temo [sm=bravo.gif]
Mi smo se danes kopalu in je mala full uzivala.
Tole kolcanje je grozna zadeva. O nakupu slinga redno razmislam. sicer me bedenje cez dan ne moti, ampak jst bi sla kej spat, k sem res zmatrana.

Ans.nunez-moja je 2 noci spala 5h in sem jo pustila, zdej pa spet 2 noci na 2=3 ure dojenje...ni pravila. Ce se otrok samo doji, ni potrebno zbujanje.
IZVIRNO SPOROČILO: tix

Da se še jaz pofočkam na novi temi :)

Previjanje- samo čez dan, ponavadi pred hranjenjem, ali po potrebi, ponoči je ne, čeprav mi je že dvakrat plenička spustila, tako da jo mogoče bom ali pa poskusila z večjimi

Sprehod - ni mi še uspelo priti ven, čeprav bi bila v košari najbrš dobro zaščitena?? Me pa že zelo ima, da bi šla malo ven, pa med ljudi, nisem navajena samo doma čepet [sm=smiley1.gif]

budnost
- no tudi naša je že dalj časa budna čez dan. In kaj vi delate z dojenčki? Nekaj časa jo imam v naročju, če jo pa položim v košek in ne joka jo pa tam pustim.

kupčki - sem zelo neuspešna, nekaj časa jo nosim po hiši, če pa ni nič jo pa odložim, nasrečo ni nobenih posledic.

Tudi naš starejši smrka in kašlja, zjutraj je imel še vročino, sploh ne vem kje bi lahko kaj staknil ker nismo še nikamor šli razen okrog bajte.





tix -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 11:39:33)


..ker ga nebi mogla dat spat s smrdljivo plenico...me kap zadene da to voham celo noc hehehehehehe




hi hi sej bi blo res mal čudn :)




vijolica2 -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 11:50:12)


IZVIRNO SPOROČILO: tix

Da se še jaz pofočkam na novi temi :)

Previjanje- samo čez dan, ponavadi pred hranjenjem, ali po potrebi, ponoči je ne, čeprav mi je že dvakrat plenička spustila, tako da jo mogoče bom ali pa poskusila z večjimi

Sprehod - ni mi še uspelo priti ven, čeprav bi bila v košari najbrš dobro zaščitena?? Me pa že zelo ima, da bi šla malo ven, pa med ljudi, nisem navajena samo doma čepet [sm=smiley1.gif]

budnost
- no tudi naša je že dalj časa budna čez dan. In kaj vi delate z dojenčki? Nekaj časa jo imam v naročju, če jo pa položim v košek in ne joka jo pa tam pustim.

kupčki - sem zelo neuspešna, nekaj časa jo nosim po hiši, če pa ni nič jo pa odložim, nasrečo ni nobenih posledic.

Tudi naš starejši smrka in kašlja, zjutraj je imel še vročino, sploh ne vem kje bi lahko kaj staknil ker nismo še nikamor šli razen okrog bajte.



Ja Tix, vidim da se obema še vedno meša [sm=smiley1.gif] Jaz sem šla od kar sem doma, za 5 min z malim, in za 15 min z dragim. To je to. Rada bi šla kam na kavo ali v trgovino [sm=smiley1.gif]. Sedaj čakam da kolegica rodi-je februarka, da jo bom lahko šla obiskat v P[sm=smiley36.gif] to bo eden izhod, drugi pa verjetno zagovor diplome[sm=smiley36.gif]




coca cola -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 12:53:54)

Ne vem, če še spadam sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
Jaz sem še skos 2v1. Sem pa odprta 1 cm, ctg miren. Če dns ne rodim, moram jutri v P.




ronja -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 12:58:31)

Mi smo se danes kopalu in je mala full uzivala.

pri nas smo tudi imeli prvo kopanje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Malidve pomagali, Svit pa je nadaljeval svojo budistično usmeritev in je več kot potrpežljivo prenašal polivanje po obrazku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] (onidve sta pač pomagali, kaj naj...)

Spanje: današnjo noč ga ni bilo prav dosti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Se je enkrat vmes pokakal, sva ga seveda previla in potem ni mogel zaspat nazaj - se je skoz dojil, da bi se pomiril, potem pa mu je bilo od tega tako slabo, da je pol želodca zbruhal (na splošno ne poliva dosti, skoraj nič, tu in tam kaka kapljica, ampak res ne dosti (vem primerjat, ker je Ronja polivala ful), včeraj ponoči pa me je res ornk pobruhal). Potem mu seveda ni pasalo jest, potem je bil pa čez pol ure lačen, itd... Skratka: luda noć...

Potem je pa še zjutraj patronažna prišla prej kot smo bili dogovorjeni, ker ji je en obisk prej odpadel in sva pač morala s Svitom vstat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Ampak Svit se ni glih preveč sekiral, je res tako precej umirjeno bitje. Sicer hoče bit na meni, kadar je buden, ampak je tam potem čisto zadovoljen. Tudi če ga sestrice premazijo in prelupčkajo (to ni vedno najbolj luštno, trust me[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...)

Zdaj gremo jest juhico, se javim kasneje...




lily32 -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 12:59:07)

IZVIRNO SPOROČILO: *dina*

Ne vem, če še spadam sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .
Jaz sem še skos 2v1. Sem pa odprta 1 cm, ctg miren. Če dns ne rodim, moram jutri v P.



Sem ti že na prejšnji temi napisala: pa kaj potem, če boš februarka, jaz sem majčica, pa mi je vseeno fanj klepetat z vami. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Navijamo, da se bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] samo odločilo prit ven!




Roberta69 -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 13:03:07)

O, Kasija, a veš da mi je od vajinega fanta imE pa tako všeč, pa še nikoli v življenju ga nisem slišala, da mogoče našo punčko tako poimenujemo [sm=smiley1.gif] - se mi zdi tako da je lahko za oba spola. KUL [sm=smiley4.gif].




lily32 -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 13:06:00)

Previjanje: mi se še pri 8 mesecih previjamo po potrebi, ko je mokra plenička, povprečno na 3-4 ure, včasih pa 2x v 10 minutah, če se zbudi s polno plenico, jo preoblečem, ji dam jest in se spet pokaka in jo spet preoblečem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley7.gif[/image] Sovražim to vreme! Pri nas piha burja kot zmešana, cel dan je -6 stopinj, starejša punca je prehlajena pa še v fazi trmarjenja in nonstop nekaj cmeri in meni se že meša bit cele dneve med 4 stenami. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]




lily32 -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 13:09:28)




  JANUARČKI 2012 

14.12.2011
Kasija - , Haja, 3380 g, 51 cm

16.12.2011
Smejka11 - &
diana79 - , Daniel, 3000 g, 51 cm

21.12.2011
n€na - , Gašper, 2760 g, 52 cm
Mopsy - &

22.12.2011
Srečica17 - , Erika, 3300 g, 50 cm

28.12.2011
aishaa84 - , Taja, 3380 g, 51 cm

29.12.2011
BLOOM 1 - , Nian, 3000 g, 49 cm

31.12.2011
valentinčica30 -  , Ajda Živa

01.01.2012
noseča babi -
Tadea - ,
Lana, 3650 g, 52 cm

03.01.2012
petrai -  , Neža, 3890 g, 52 cm
pinia30 - , Neža, 3330 g, 52 cm

04.01.2012
**Nelly** -  , Megi, 3260 g, 50 cm

05.01.2012
Soncnica28 - , Ožbej, 3490 g, 52 cm
trnuljčica -  , 3040 g, 47,5 cm
tanika1 -

07.01.2012
Mistica
louisa-  , 3100 g, 52 cm

10.01.2012
sivk1 -

11.01.2012
kokosh -
katra55 -

12.01.2012
mefisto - , Nejc, 2740 g, 49,5 cm
coccinella - , Leon Tshenolo, 4430 g, 55 cm
urshek , Eva, 3320 g, 51 cm

13.01.2012
luši -
vijolica2 -  , Tilen, 3130 g
ana.nunez25-  , 3530 g, 50cm

14.01.2012
beti1 , 3190 g, 50 cm
martythezebra -  , Enej, 2970 g, 50cm

15.01.2012
miami10 , Maša, 3450 g, 51 cm
mamicaaa - , Hana, 3700 g, 51 cm
ursah -

16.01.2012
Binca4 -  , Lovro, 3180 g, 52 cm

17.01.2012
Matkurja -  , 3800 g, 53 cm

18.01.2012
ronja -  , Svit, 4030 g
Girly - , Rubi, 3570 g, 53 cm

19.01.2012
tamaalaa , Lina, 3540 g, 51 cm

21.01.2012
Janchek81 - , Maša

22.01.2012
Kimica86 - , Alina, 3320 g, 51 cm
Tix - , 4200 g, 56 cm
Trobentica_ -

24.01.2012
bugimajstr , Petra, 2440 g, 48 cm

28.01.2012
Klavdy4 -

[image]http://www4.slikomat.com/10/1102/1l1-babygi_thumb.gif[/image] = 24
[image]http://www4.slikomat.com/10/1102/8f5-babybo_thumb.gif[/image] = 22

[image]http://www.pic4ever.com/images/Laie_23.gif[/image]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Zadnji uriran seznam Januark 2012







Kasija -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 15:21:29)

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

O, Kasija, a veš da mi je od vajinega fanta imE pa tako všeč, pa še nikoli v življenju ga nisem slišala, da mogoče našo punčko tako poimenujemo [sm=smiley1.gif] - se mi zdi tako da je lahko za oba spola. KUL [sm=smiley4.gif] .


hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]. sicer je pa to ime res  tudi za punčke. kot sem slišala, naj bi bilo celo bolj pogosto. ko se je rodil, sem od strica iz tujine prejela en zelo čeden roza poletni kompletek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

previjanje vsako dojenje in nič ponoči. če se je kdaj pokakala, sem jo sicer previla. ampak čim manj in se je navadila - ne kaka ponoči.

lily seznam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

dina kam bi ti pobegnila? saj nismo vse januarke. klepetaj tukaj z nami dalje, kmalu bo pa tudi tvoj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pokukal na plano.

beti1 tisti video z masažo je pa super. hvala. jaz sem jo masirala v smeri urinega kazalca, bom zdaj poskusila še tole izboljšano verzijo.

no, mi smo dolpoldan šli po nakupih za pusta. kar naporno tole prevažanje z dvema otrokoma naokoli. sto let traja, da kaj opravimo. smo se pa imeli lepo, no razen haja je nekaj protestirala. ampak je potem zaspala nazaj. ker meni se bo zmešalo, če bom še dolgo notri zaprta. kar iščem, kaj bi še lahko počela.




vijolica2 -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 15:40:16)

Danes sem dobila igralni center. A tiste katere ga imate, a ga že uporabljate?




Janchek81 -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 15:47:24)

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1


Popek: tudi naši se še vedno krvavkasto cedi ven, pa je popek odpadel že prejšnji petek. Naša patronažna pravi, da je to čisto običajno in naju ni nikamor pošiljala, tudi gazice nama ni treba dajat čez, ji pa jaz še vedno zaviham pleničko dol.



No mi smo pa dons se šli pokazat pediatrinji katera nas je napotila v pediatrično in Mašo sprejeli na oddelek...je pa naša država tko super fino fajn ( KAO ), da jaz nisem smela bit zraven, nimajo postelje, tko da sm jokala ko ne vem kaj ko sem jo morala oddati, ... zvecer moram poklicati, da mi bojo povedali kako in kaj ampak naj bi blo krivo, ker ji niso dali Vitamina K ko se je rodila in se kri ne strjuje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tko, da ... jaz samo upam, da jo jutri peljem nazaj in da jo zrihtajo tako kot je treba .. mi je pa neznosno hudo in mi gre kar na jok, ko pomislim, da je ni ob meni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ampak moram biti močna in misliti na to, da jo bojo zrihtal tako kot je treba ...




Janchek81 -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 15:48:07)

IZVIRNO SPOROČILO: *dina*

Ne vem, če še spadam sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .
Jaz sem še skos 2v1. Sem pa odprta 1 cm, ctg miren. Če dns ne rodim, moram jutri v P.



Pol bojo pa jutr sprožil porod ... sej ne vem a je to dobr al ne ...




Roberta69 -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 15:49:52)

Nam se tudi meša, ker smo skos no3 [sm=smiley29.gif]. Stanovanje je čist razmetano - povsod igrače [sm=smiley36.gif] in kar ne vemo več, kaj naj počnemo, pa še ta starejši je s tem smrkavim nosom bolj kot ne tečen...
Pa pravijo, da bo še bolj mraz [sm=zmeden.gif].
Tkole si mal izborim iPad, da se mi zdi, da sem nekje drugje [sm=smiley36.gif].




Matkurja -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 15:52:25)

O, super za tole temo. [sm=bravo.gif]

Jaz berem sproti, ko dojim, [sm=smiley36.gif], ampak pisat pa ne morem. In sem že vse pozabila, kaj sem hotela že vse napisat. Zdej grem spat nazaj.




coca cola -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 16:26:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: *dina*

Ne vem, če še spadam sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .
Jaz sem še skos 2v1. Sem pa odprta 1 cm, ctg miren. Če dns ne rodim, moram jutri v P.



Pol bojo pa jutr sprožil porod ... sej ne vem a je to dobr al ne ...



če mi namontirajo EA, lahko tudi sprožijo.

Pathra se ni danes nč javila, niti na fb je ni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]




Lianna -> RE: Januarčki 2012 (1.2.2012 16:33:16)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1


Popek: tudi naši se še vedno krvavkasto cedi ven, pa je popek odpadel že prejšnji petek. Naša patronažna pravi, da je to čisto običajno in naju ni nikamor pošiljala, tudi gazice nama ni treba dajat čez, ji pa jaz še vedno zaviham pleničko dol.



No mi smo pa dons se šli pokazat pediatrinji katera nas je napotila v pediatrično in Mašo sprejeli na oddelek...je pa naša država tko super fino fajn ( KAO ), da jaz nisem smela bit zraven, nimajo postelje, tko da sm jokala ko ne vem kaj ko sem jo morala oddati, ... zvecer moram poklicati, da mi bojo povedali kako in kaj ampak naj bi blo krivo, ker ji niso dali Vitamina K ko se je rodila in se kri ne strjuje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  Tko, da ... jaz samo upam, da jo jutri peljem nazaj in da jo zrihtajo tako kot je treba .. mi je pa neznosno hudo in mi gre kar na jok, ko pomislim, da je ni ob meni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]  ampak moram biti močna in misliti na to, da jo bojo zrihtal tako kot je treba ...


Nočem ti zbujati slabe vesti, ampak a na ležalniku pa ne moreš bit? Sej večina bolnišnic ima vsaj ležalnike oz. malo bolj udobne naslonjače, sicer ne morš dobro spat, ampak si pa vsaj zraven.




Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>