razgovor (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


skrita -> razgovor (10.2.2012 9:35:16)

Bom vprašala tu, ker vas tole temo prebira največ!
Imam službo, vendar si želim menjat. V kratkem imam razgovor za delovno mesto za trgovko, pa bi se rada najbolje odrezala, ker si resnočno želim te službe!
Ker pa nevem kaj naj pričakujem od razgovora, bi prosila tiste ki ste bole pred kratkim na razgovoru za podobno delovno mesto, me zanimajo vprašanja ki jih postavijo? Lahko tudi kakšen namig pri odgovorih.




Daschi -> RE: razgovor (10.2.2012 10:08:18)

A za trgovko greš na razgovor?
Jah, nič, ti povej, da te to veseli, da si pridna, da se hitro učiš, da rada delaš z ljudmi ...




skrita -> RE: razgovor (10.2.2012 10:53:39)

Želela sem konkretna vprašanja kot so kaj so vaši cilji ipd. Najpogosteje zastavljena vprašanja. ..Ravno to je da so to, kar si napisala Daschi odgovori vseh...




Daschi -> RE: razgovor (10.2.2012 10:57:06)

Jah, saj neke tople vode po moje ravno ne moreš pogruntat. Al kaj?




roladica -> RE: razgovor (10.2.2012 11:21:56)

Ponavadi te na razgovoru vprašajo od kje poznaš podjetje, s čim se ukvarjajo... Tu je fino da se pohvališ da poznaš njihov prodajni program, blagovne znamke, profil strank, ki k njim zahajajo ipd. Če tega ne veš se malo pozanimaj o njih prej. Če gre za prodajo v kakšni bolj elitni trgovini je pametno, da si tudi primerno oblečena (V Maximarketu recimo prodajalka ne sme biti v kavbojkah). Če greš pa na razgovor za prodajo v cvetličarni boš pa v tem primeru izpadla čudno. Vse je odvisno od tega kaj boš prodajala.




janapan -> RE: razgovor (10.2.2012 15:01:24)

Razgovor za službo naj bi potekal tako, da te najprej oni kaj vprašajo, blestela boš če se boš zelo pozanimala o podjetju kamor greš na razgovor. potem te bodo vprašali o tebi, tvojih lastnostih konjičkih....to je tudi pomembno saj tudi iz tega sklepajo kakšen tip človeka si, na koncu pa pridejo tvoja vprašanja. Nikar najprej ne vprašaj za plačo ampak raje se dotakni drugih stvari, ki te zanimajo in sicer v zvezi z izobraževanjem, napredovanjem, delovnim časom, ipd., no nenazadnje če tega ne bodo  omenili oni pa povprašaj tudi po plači....in sicer približni neto plači.

lp




ronja -> RE: razgovor (10.2.2012 15:39:44)

Dostikrat je na razgovoru, da naštej svojih - 5 ali pa 3 - najboljše in najslabše lastnosti. Ali pa zakaj si želiš delat ravno pri njih? Pa kako ti je delat v kolektivu, kako si se razumela s sodelavci prej, ali znaš samostojno delat, itd...
Sama prav dosti izkušenj še nimam - bila sem samo na 3 razgovorih, od tega za 2 nisem vedela, da je to to, ampak očitno to ni važno, ker so me pa povsod hoteli, hehe, sem mela srečo (je bilo pa vse to pred recesijo).




nejcko -> RE: razgovor (10.2.2012 22:02:53)

Jaz sem že parkrat doživela vprašanje: No, povejte kaj o sebi ...  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]




Anonimen -> RE: razgovor (10.2.2012 22:20:30)

IZVIRNO SPOROČILO: skrita

pa bi se rada najbolje odrezala, ker si resnočno želim te službe!


Potem pa ne pozabi tega povedat - da si tega dela resnično želiš in še dva stavka, kaj te pri tem tako veseli.




Stran: [1]