kako naprej... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo



Sporočilo


maja75 -> kako naprej... (1.9.2005 12:54:01)

Končno RR spet deluje! Sem full vesela!! Spet rabim vašo
pomoč. 27.8. sem dobila M, ki me je spet full razočarala. Ker je minilo leto dni, odkar se trudiva, aktivno delava na projektu "dojennček", me je ginekolog poslal na nadaljne preiskave. prijavila sem se v leonišče, naročena sem pri. Dr. Voglerju. A ima katera izkušnje, kako zgledajo nadaljne preiskave. prvi, drugi, tretji korak... Hvala vam!




Mijavček -> kako naprej... (1.9.2005 12:58:13)

Ojla,

jaz sem šla najprej s partnerjem na spermiogram, potem na vag. UZ, ker sem jamrala bolečinah in močnih M, so me potem poslali na HSG in potem na laparo. Vse skupaj se je odvijalo v 5 mesecih.
Verjetno je odvisno od poameznice, kako sledi obravnava. predvsem ugotavljajo, če je fiziološko z rodili vse ok in če imaš ovulacije.
Sem pa slišala, da je dr. Vogler super, pa ni treba tok čakat kot pri Ribičevi npr.

Srečno!




Anonimen -> kako naprej... (1.9.2005 12:59:54)

Jaz ti zal ne znam pomagati, saj sama trenutno zivim na Nizozemskem, kjer je sistem glede tega zelo drugacen.
Ravno danes sem sama namrec imela pregled in posvet z zdravnikom, kateri mi je dejal, da se tu razen, ce gre za osebo, ki se bliza 40. letu, ne opravljajo nikakrsne dodatne ginekoloske preiskave, z tem mislim na ultrazvok ipd. pa cetudi traja poizkusanje krepko cez eno leto, kot je najin primer. Mene je pregledal le *rocno* in dejal, da vse zgleda normalno. Zdaj nestrpno cakam izvide mozevega spermiograma.

Srecno na poti do male pikice!




Stran: [1]