Vivaldi -> RE: Novembrke 2012 (19.3.2012 6:54:53)
|
Anonimna JUN, dobrodošla med nami![sm=smiley31.gif] A ni to super, da smo ene čiste začetnice, druge pa že izkušene mačke[sm=bravo.gif] Sploh nisem vedela, da se nam tudi v Sloveniji obeta porodni center? A mogoče veš, kje bo? A boš potem rodila z doulo, ali kako? Oprosti, sem te čisto zasula z vprašanji.[sm=smiley1.gif] No, saj če bo novembra, bo pa to za nas ravno prav, ne?[sm=smiley2.gif] Dobrodošle tudi vse ostale nove, kar nekaj se nas je že nabralo, kaj še bo![sm=bravo.gif] Miška, držim pesti za pregled, pa sporoči, če so tvojega zraven spustili[sm=smiley36.gif] Seveda bo vse ok, prav lepo ti bo pomahal![sm=smiley1.gif] Glede telovadbe so mnenja različna, Pušenjak pravi, da lahko delaš vse, kar ti paše, do 12. tedna, naprej po občutku, meni pa je sestra pri G odsvetovala pretirano skakanje, prav tako niso fajn športi, kjer so pogosti padci. Je pa za nsa super, da se bomo lahko celo poletje namakale v morju in razbremenile našo hrbtenico![sm=smiley20.gif] Jaz se pri znancih, s katerimi se pogosto vidimo, prav težko zadržujem, da ne bi povedala, še posebej, ker so vse ravno rodile ... No, do četrka moram vsekakor zdržat. Komaj čakam! [sm=bravo.gif] Drage moje so[sm=nosecka.gif], imejte super čudovit ponedeljek, nas je pokapljal prav lep pomladni dežek[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|