RE: Zaprositi partnerja? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


benika -> RE: Zaprositi partnerja? (9.3.2012 13:05:33)

Jaz sem napisala, kako sem mojega zaprosila.[sm=smiley2.gif]




Anonimen -> RE: Zaprositi partnerja? (9.3.2012 13:13:21)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

hej, takole pravijo:
Tomorrow is February 29, the one day when, by tradition, women can ask men to marry them.
It was in the fifth century that the legend was born, after St Bridget complained to St Patrick that women were having to wait too long for a man to propose.
St Patrick agreed that yearning females could be allowed one day in February, during a Leap Year, to do their stuff.
He also decreed - and this is the best bit - that if turned down, the woman should extract a fine from the man or be given a beautiful garment of some kind. It''s a win-win situation for a woman.


Jap jap, ta dan se imenuje tudi Sadie Hawkins day in ce moski zavrne poroko, naj bi ali dal v zameno obleko ali pa po eni verziji 12 parov rokavic, za 12 mesecev ko bo zenska skrivala svojo sramoto da je brez prstana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

No jst to povem svojemu dragemu in se posteno nasmejiva nakar mi predlaga da lahko dobim delovske rokavice, da teh ima v sluzbi na izvoz. Sm mu rekla da ce ga porocim a pride z navodilom: Fragile - handle with care. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Tko da za 4 leta se me je resu, kar je komentiral z 'ah 4 leta je pa predolga' tko da ne vem, mrbit razmislja o cem pred letom 2016[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Odgovor na izvirni post pa: go for it girl! Jst nimam nobenih zadrzkov pred tem, da bi ga sama vprasala ampak po tejle anekdotici vem, da mu ne bi blo glih ok. Bi pa nardila to brez pompa, enostavno se zmenis, povedala bi zakaj si to zelim in zakaj prav z njim in pol zastavla vprasanje. Vse ostalo mi je pateticno in prevec sladko, pa sem romanticna dusa, ampak neko padanje na tla mi je mucno.




josephine27 -> RE: Zaprositi partnerja? (9.3.2012 13:33:37)

jaz sem tud bolj tradicionalna glede tega. sem kar počakala, da je moj zaprosil mene, ker je meni tako ljubše. ne bom pa rekla da ne bi nikoli jaz zaprosila njega.

poznam parček, ko je ona njega zaprosila in zdaj poročena z otrokom tako, da je očitno sprejel[sm=smiley36.gif].

kako zaprostiti? zakaj bi morala biti ženska zaprositev kaj drugačna od moške? filmi so polni idej. če bi ga jaz zaprosila bi ga sigurno s prstanom. si ga kar predstavljam, kako bi bil šokiran revež[sm=smiley36.gif].




butt3rfly -> RE: Zaprositi partnerja? (9.3.2012 13:54:36)


IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: lott

ženska je vprašala če ma katera kakšno idejo kako to izpeljati in ne ali je to delo partnerja, a je treba res vsazga zabit ker ma malo drugačno mišlenje

Saj je noben ni zabil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Samo idej je bolj malo... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


ja kako idejo pa rabiš za to? ok, če si ful mahnjena na romantiko (pa če je seveda tud on), potem pač klasika: večerja ob svečah, šampanjec, pa v njem prstan (upaš, da ga tvoj ne bo pogoltnil, ko bo spil), al pa mogoče tortica in v njej skrit prstan, padeš na kolena in vprašaš. pocukrano do amena. če si takšen fb tip, ki rad vsako malenkost deli z javnostjo, ga vprašaš kar prek fb. al pa greta kam ven, recimo kino, in ga vpričo 100 ljudi zaprosiš. še ena ideja: najameš letalo s transparentom: will u marry me???

lahko pač naravnost vprašaš brez te pocukranosti. če ti to ni, mal po ovinkiš, na koncu pa tak vedno prideš do istega vprašanja.

mislim, da sem dala kar nekaj idej, sedaj pa izbirajte[sm=smiley36.gif]




krtek 1 -> RE: Zaprositi partnerja? (9.3.2012 17:51:44)


[image]http://www.mrsguided.com/wp-content/uploads/2012/02/womanproposes.jpg[/image]

Moški na tej sliki je kot en gej,grozno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]
A potem žena menja gumu na avtu,mož pa sedi na toplem in jo skozi okno vpraša,če bo še dolgo!?Očitno bo sčasoma res tako..




aknela123 -> RE: Zaprositi partnerja? (9.3.2012 19:52:58)

mogoče pa vas je toliko neporočenih, ker ve pa pač NIKOLI NJEGA NE BI ZAPROSILE, KER SE VAM TO  NE ZDI PRIMERNO? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




josephine27 -> RE: Zaprositi partnerja? (9.3.2012 19:57:25)

mogoče pa vas je toliko neporočenih, ker ve pa pač NIKOLI NJEGA NE BI ZAPROSILE, KER SE VAM TO NE ZDI PRIMERNO? user posted image


mogoče pa je toliko neporočenih zato, ker se pa nočejo poročiti in raje živijo na koruzi[sm=smiley2.gif]




čebelica. -> RE: Zaprositi partnerja? (10.10.2013 23:20:56)

zanima me vaše mnenje. s fantom sva dobro leto, najina ljubezen je resnično globoka in močna. razmišljava o skupnem življenju. večrat se pohecava in sprašujeva drug drugega ali bi se poročila. mogoče prehitevam a vsake toliko časa pomislim na to, da bi ga presenetila in bi mu prva kupila prstan in privlekla uprašanje na dan. prepričana sem da bi bil odgovor pozitiven. :) zanima pa me še to, ni nobene omejitve čez koliko časa pa mora bit poroka ali je? ker s poroko bi še počakala, da bi bili tudi finančni prilivi boljši... :)




klementina72 -> RE: Zaprositi partnerja? (9.1.2014 11:13:32)

dobra ideja, Lula, jaz sem tudi razmišljala o tem, da bi malo zamnajala vlogi in se mi zdi posrečena tvoja ideja, bravo! ;)




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]