RE: težave z zanositvijo (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo



Sporočilo


Anitka -> RE: težave z zanositvijo (26.9.2005 18:22:28)

Ojla!

Nuša sem šele sedaj videla tvoje vprašanje. Ja na seznamčke se lahko vpiše vsaka, ki si to želi. So pa seznami na forumu Upajmo skupaj. Jaz konec tega tedna ne čakam na M, sem pa v tem mesecu s Klomifenom in Dabrostonom, tako, da bomo videli kako in kaj.

Vsem pa želim čimprej en veeeeeeeeeeeelik plus.




Taja79 -> RE: težave z zanositvijo (3.10.2005 18:44:38)

Punce, pozdravljene!

Sem nova na tem forumu in vas lepo pozdravljam. Vidim, da nas je zelo veliko z željo po mali pikici in nam to še ni uspelo. S partnerjem se trudiva skoraj tri leta, pa še vedno nič...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Razen ultrazvoka, kjer naj bi bilo vse ok, še nisva bila na preiskavah, saj je ginekolog govoril, da je to psiha, da ko bo pa bo,...Psiha po treh letih???[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sem tudi v fazi menjave ginekologa. Zanima pa me, kakšen je vrstni red preiskav in kakšne so čakalne dobe (v MB)? Vnaprej najlepša hvala za odgovor in upam, da bomo vse čimprej srečke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].




Anonimen -> RE: težave z zanositvijo (7.10.2005 13:49:29)

Pozdravljene, evo tuki je še ena nova na forumu, ki se je oziroma se je z možem odločila za eno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]... No na tej stvarci delava 3 mesece, in tudi midva sva se ta mesec posebej potrudila ! Bomo videli konec meseca če dovolj !!

Me pa zanima ali ste folne tabletke dobila na recept ali samoplačniško ?

Pa lep pozdrav in vsem veliko uspeha!




zojaB -> RE: težave z zanositvijo (7.10.2005 15:31:13)

Pozdravljene punce,

Mi lahko katera pove, kako ginekolog-inja lahko ugotovi, če imaš redne ovulacije oz. če jih nimaš?

Lep pozdrav




kapica -> RE: težave z zanositvijo (7.10.2005 19:48:12)

Lina, folne tablete sama kupis v lekarni, ne rabis recepta, so namrec samo vitamini.

ZojaB, jaz sicer se tega nisem dala skozi, ampak kolikor vem mores redno hodit k G v casu ko bi naj bila O, da tako vidi ce je kaj. Nisem pa sigurna.

Veliko srece vsem nam !




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]