Pine beach Pakoštane (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na JadranuSporočilo


LittleSun -> Pine beach Pakoštane (15.3.2012 8:55:50)

Je že kdo bil? Izkušnje?? Hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

LittleSun -> RE: Pine beach Pakoštane (19.3.2012 9:36:30)

Še nihče ni bil?? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Bi bila res vesela kakšnih informacij kako in kaj je to...nam je zelo všeč po slikah.
tajš@ -> RE: Pine beach Pakoštane (19.3.2012 21:31:30)

Mi smo bili tam že tri krat in tudi letos gremo - od kar smo našli to destinacijo, več ne hodimo nikamor drugam. Nam se zdi super, dopust v pravem pomenu besede. Otroci uživajo v plitki vodici in mivki, večernem mini disku, mini clubu, uživajo tudi v vsakodnevnem večernem iskanju hiške z lučko (elektrike ni - razsvetljene so le glavne poti in WCji). Fajn je, ker si tam res odklopljen - brez TV, radia, časopisa, ne rabiš komplicirati glede hotelske večerne toalete in svobode otrok (ki jih za moje pojme v hotelu ravno nimajo), za hrano je poskrbljeno (sicer ni ne vem kako super, se pa vedno kaj najde - otroci tako hočejo vsaki dan jesti špagete). Kljub preprostosti je zelo čisto in hiške so dovolj prostorne tudi za našo petčlansko družino. Tudi animatorji so super in skrbijo, da se ves čas kaj dogaja - za vse člane. Možnost je koristiti tudi veliko športnih aktivnosti (lokostrelstvo, kajak, kanu, plezalna stena, vsak dan aerobika, nogomet, odbojka, tenis,...). Skratka super je tam! Včasih je bilo to namreč francosko naselje, kjer so imeli vstop samo Francozi, pred nekaj leti pa so prodali Hrvatom. Še danes ni velike gužve (velikokrat smo kljub poznemu prihodu na plažo dobili celo ležalnik-brezplačno), saj brez zapestnice ni vstopa ne v naselje ne na plažo (razen ob plačilu celodnevne karte).
triša -> RE: Pine beach Pakoštane (10.6.2012 11:30:41)

Tjš@ , mi gremo letos tudi tja. A mi lahko svetuješ kaj še potrebujemo s sabo, razen lučk in ključavnice ( a imate navadne žabice, ali kaj drugega?). Vidim da zunaj ni nobenih stolov ali mizic za pred hiško. Pa zanima me še, vzamete ta veliko hiško ali dve ta mali?
Tnx za odgovor, Triša
Mišyka -> RE: Pine beach Pakoštane (13.7.2012 10:24:16)

Tudi jaz bi bila vesela še kakšnih informacij, če ima kdo izkušnje. Predvsem razmišljava kakšen bungalov bi vzela, namreč imava 2 otroka, 1 in 4 leta stara. Najboljša ponudba je za dva dvoposteljna bungalova, pa bi vsak spal z enim od otrok. Bi pa vseeno raje da smo skupaj... pa baje da so ti mali bungalovčki bližje morju kot ostali?
LittleSun -> RE: Pine beach Pakoštane (13.7.2012 10:32:27)

Mi smo bili je bilo NORO! Vse pohvale, res. Smo ful zadovoljni.

Kakšne stole in majhno mizico je že fino imet, da se malo vsedeš, ali pa če koga čakaš.

Drugače pa je tak vse na razpolago, v recepciji so zelo prijazni.

Edino za pijačo smo mi tako naredili, da smo si vzeli en vez 0,5l vod in smo v restavraciji vzeli malo leda in dali 2-3 flaške v hladilno torbo na ta led, da je bila pijača hladna. Je pa voda pitna, tako da si komot naliješ.

Taveliki bungalovi res niso blizu morja, vendar so največ 200 m oddaljeni od njega, ni panike. Ta male hiške so po celem kampu, za morje moraš doplačati, mi smo in nam ni žal.

Če katero še kaj zanima naj kar vpraša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Mišyka -> RE: Pine beach Pakoštane (13.7.2012 10:39:59)

LittleSun kakšen bungalov ste pa imeli in koliko stare otroke imate če ni skrivnost? Je ob morju tudi mir ali ne toliko kot če bi umaknjen malo v notranjost?
Kako je s plažo za majhne otroke? Je to samo ena v tem zalivu, ali je še kakšna manjša, če si lociran na drugi strani kampa?
Kje ste pa vi rezervirali?

Se opravičujem ker bombardiram z vprašanji... res hvala že vnaprej za odgovore!
LittleSun -> RE: Pine beach Pakoštane (13.7.2012 10:49:53)

Ni problema, z veseljem odgovorim.
Mi smo imeli majhno hiško, smo pa trije, naš lump je star 4 leta.
Lahko pa vzameš majhno hiško in posteljico, če je en otrok še majhen, drugi pa spi med vama, kot je najin (smo prosili za eno dodatno rjuho, ker sta dva jogija in smo jo dali vmes, če bi slučajno ravno na polovici spal), ker tako ali tako greš v hiško samo spat.

Mi smo bili čisto blizu večernega dogajanja in se je zelo slišalo zvečer, ampak otroka ni motilo, midva pa še tako nisva šla spat. Kar se tiče miru, se mi pa zdi, da je povsod enako mirno, najbrž res, da vmes ne hodi toliko ljudi mimo kot ob morju, ampak sej nisi kaj dosti pri hiški.

rezervirali smo pri potepuhu...mislim, da je najbolj ugodna varianta.

za majhne otroke je najboljši mivkast zaliv, je zelo velik, vedno se najdejo prazni ležalniki in voda je plitva kar daleč, tako da otroci res uživajo, naš je že [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
so pa tudi druge plaže ob morju, dostopne, vendar ne tako kot mikva, kot drugje pač...odvisno je, če želite mir ali to, da otrok uživa (seveda uživa tudi na drugih plažah, ampak mivka ima poseben čas[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]). Se mi zdi, da si bolj miren, če je nižja voda. Tudi če si na drugi strani kampa imaš največ 5 min do te mivkaste plaže.

Je pa zelo veliko družin (skoraj samo družine so[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ) tako da se hitro s kom najdeš in je otrokom potem tam na mivki posebej zanimivo. Pa toliko je nekih aktivnosti, mi smo ves čas nekaj počeli.
Mišyka -> RE: Pine beach Pakoštane (13.7.2012 10:59:40)

Sprašujeva se, če bi šla še mala posteljica v to hiško za 3 osebe...

Ste na Potepuhu rezervirali osebno al se da kontaktirat preko maila?

Kaj pa gužva pri obrokih a kateri sem brala na nekem drugem forumu?
LittleSun -> RE: Pine beach Pakoštane (13.7.2012 11:04:37)

Preko mejla smo vse uredili.

Ja gužva pri obrokih je, ampak zelo odvisno od ure, mi smo potem pogruntali, da če gremo nekje na sredi oz. bolj proti koncu določenih ur, je gužva manjša. Ampak to ni taka strašna gužva, največ 5 minut pa imaš hrano na krožniku. Pri hrani pa le glejte, da si boste vzeli eno stvar danes in drugo drug dan, ker je vsak dan enako, je pa nekaj izbre, tako da lahko vsak dan ješ drugače.
LittleSun -> RE: Pine beach Pakoštane (13.7.2012 11:05:37)

Posteljica bi že šla, pač res bi bilo malo prostora. Ko boste rezervirali vprašajte kako je s tem, da bi šla posteljica v to malo hiško. Mislim, da celo oni dajo svoje posteljice v hiške.
Mišyka -> RE: Pine beach Pakoštane (17.7.2012 9:46:50)

Vsak dan je ista hrana? Pol se pa v enem tednu že pošteno naveličaš... je vsaj večerja drugačna od kosila?
Še nekej razmišljam... imajo otroške stolčke za hranjenje?

Mislimo it zadnji teden, ko je odprto. Ima kdo izkušnje kako je s kvaliteto storitev na koncu, pred zaprtjem? Upam, da je vse enako.

Zdej sva se nekako odločila, da vzamemo ta večjo hiško, 3+1.
Ančabananča -> RE: Pine beach Pakoštane (19.12.2012 8:57:53)

Mene pa zanima, če je za poletje 2013 že kdo rezerviral Pine Beach? Mi smo malo gledali in kaže, da ima Potepuh najbolj ugodno varianto :) ... Ima kdo izkušnje z njimi? :)
LittleSun -> RE: Pine beach Pakoštane (19.12.2012 9:10:21)

IZVIRNO SPOROČILO: Ančabananča

Mene pa zanima, če je za poletje 2013 že kdo rezerviral Pine Beach? Mi smo malo gledali in kaže, da ima Potepuh najbolj ugodno varianto :) ... Ima kdo izkušnje z njimi? :)


Mi smo šli s Potepuhom. Plačaš, dobiš voučer po pošti in tega daš na recepciji. Oni so samo posrednik nimaš tam nič z njimi.
Lahko pa narediš online booking na http://www.pinebeach.hr/ imajo konca februarja 12% popust, do konca marca pa 10% popust. Preveri cene.
Ančabananča -> RE: Pine beach Pakoštane (19.12.2012 9:22:16)

Hvala za info :) ...

Sem pregledala tudi na direktno pri njih in sem ugotovila, da je pri Potepuhu fulll poceni. Mi smo 4 (2 odrasla in 2 otroka) in nas pride skupaj 561 €/teden ... Plus imajo nagradno igro pa še neke dodatne ugodnosti v Pakoštanah (mislim, da so turnirji, pa ceneje izlet, pa brezplačno vožnjo z banano) :D ... Bom kar tam rezervirala, dokler še vela ta akcija ...
Tesh -> RE: Pine beach Pakoštane (4.1.2013 11:46:03)


IZVIRNO SPOROČILO: Ančabananča

Mene pa zanima, če je za poletje 2013 že kdo rezerviral Pine Beach? Mi smo malo gledali in kaže, da ima Potepuh najbolj ugodno varianto :) ... Ima kdo izkušnje z njimi? :)


Živjo,

jaz imam odprto rezervacijo na Potepuhu. Danes jo potrdim. Po vsem kar sem prebrala, naj bi bilo prav super :)
Rezervirano mamo a2, ker imava enega triletnika. Menda otroška posteljica gre noter (tako kot so že pisali na forumih), samo da je potem čisto nabito, ampak saj v končni fazi samo spiš tam...
B3, kjer pa so notri tri postelje, bi nas prišla za vseh 11 dni 200 eur dražje.
Se že veselim jeeeej [sm=bravo.gif]
Stanislava_ -> RE: Pine beach Pakoštane (4.1.2013 11:54:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Vsak dan je ista hrana? Pol se pa v enem tednu že pošteno naveličaš... je vsaj večerja drugačna od kosila?


Meni je bila hrana OBUPNO zanič. Ne da se ni kuhala vrhunska hrana, ampak jedi so bile neokusne in celo jesti se jih ni dalo, recimo rib, ki so imele tako trdo kožo, da je ni bilo mogoče prerezati. Ne predstavljam si, da bi bila tam en teden.
Ančabananča -> RE: Pine beach Pakoštane (7.1.2013 10:44:13)

Mi smo že rezervirali pred Novim letom :) ... Juhuu, komaj čakamo :D ...

Je pa klicala moja sestra tudi na Potepuha in je sicer še prosto, ampak je baje letos obupen naval in bo njihove akcije kmalu konec. Saj ne, da delam reklamo, ampak mi je tudi ena znanka rekla, da je slišala, da je letos nenormalno veliko zanimanje. U bistvu je full poceni, tako da je kr razumljivo :)
Tesh -> RE: Pine beach Pakoštane (7.1.2013 12:18:42)

Jaz tudi komaj čakam :) Pa po mojem bo malemu tud full všeč.
Jaz sem sicer napisala zraven, da bi bila v coni F, ker je bolj stran od tega kafiča pa od večernega dogajanja... Je pa zato dlje do "otroške" plaže [sm=smiley13.gif]
Čeprav se mi zdi, da ko pogledam našga malega se mi zdi, da bo prav on zadnji v kakšnem mini discu in ne bo hotel it spat [sm=jezicek.gif]

Kdaj pa greste Ančabananča?
anju -> RE: Pine beach Pakoštane (7.1.2013 13:09:08)

v Pakoštanah smo bili 2x. prvič 2009 z enim otrokom, drugič 2012 z dvema otrokoma. obakrat smo šli preko Potepuha, ker je bil najugodnejši.
prvič je bilo zelo lepo, sin je tako užival, da smo hoteli ponovit. hrana je bila tako, za pojest, ne ne vem kaj, recimo neka srednja menza. ma za tisti denar pač ok. na obrokih sicer gužva, a se je dalo. ponoči je bil mir. plaža, tista glavna peščena, znosno zagužvana. zjutraj smo bili zgodnji, tako da smo večinoma dobili svoj plac in potem imeli svoj prostor okrog. kar nam je pokvarilo takrat dopust je bil dim iz bližnjega odlagališča gum oz neke plastike. zadeva je tlela in vsako noč se je oblak dima naselil nad pakoštanski kamp. 3 noči smo se odpeljali nekaj km stran in spali v avtu. tako je smrdelo, da sem se bala pustit spat otroka v takem. lani smo se spet odločili za Pakoštane, ker je ugodno, da nama ne bo treba kuhat in pomivat, da bova samo z otrokoma in da bomo uživali. pa nam sploh ni bilo tako lepo. pravzaprav smo rekli, da ne gremo več. razlog - gužva. tudi pred 3 leti je bila, vendar se je dalo. zdaj pa so komaj folgali. na obrokih se je še najbolj pokazalo. mi2 sva imela občutek, kot da se je treba boit, da prideš do obroka. z 2 otrokoma pa itak nisva šla še enkrat v vrsto po solato, še kaj drugega. o čistoči nima smisla. preveč ljudi na kupu, da bi se dalo približno kot je treba. masovni turizem. cca 200 hišic več kot pred 3 leti. menza še vedno ena. v bolj osrednjih sanitarijah je bilo videti zvečer vrsto za tuš... z otroci čakat tam, pa čakat tam. nam to ni blo. pa še ene nore nemške mularije, to je nabijalo na glavni plaži celo noč. in tam smo imeli kočico. si predstavljate karaoke nemških 16-letnikov in 16-letnic? za pobegnit! hb sta mala2 spala, nama je pa pošteno najedalo.
peščena plaža je bila tako polna, da niti otrokoma ni bilo zares lepo. drugače ni kaj, je tako lep košček obale, morje ima tisto vabljivo zeleno-modro barva, da enostavno moraš it noter. tudi osebje se je trudilo, so ustrežljivi in prijazni. samo šlovek dobi filing, da je na tekočem traku. a se nobenemu ni tako zazdelo? vsaj nam se ni čas ustavil, kot bi se moral na dopustu, ampak skoz neko drenjanje.
pa še dim. dim je bil še skoz. enako je smrdelo kot pred 3 leti, le da dima ni bilo toliko, ker se najbrž ni tolk fajn zanetilo, ampak je po malem tlelo.
skratka, super bi bilo, če bi organizatorji to malo premislili, zmanjšali apetite in poskusili ostati na nivoju.
Krky -> RE: Pine beach Pakoštane (22.6.2013 17:11:58)

Pozdravljeni!

Ima kdo izkušnje kako je s prehrano za dojenčke? midva bi se namreč tja odpravila s sedem mesečnim sinkom pa si ne predstavljem kako je s prehrano.

LP, m
shims -> RE: Pine beach Pakoštane (24.2.2018 13:59:34)

Če iščete namestitev v Pakoštane, najcenejša ponudba najdete na www.pakostane.net Neposreden stik z lastniki brez provizije.
Stran: [1]