RE: Decembrčice 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

HeLenčica -> RE: Decembrčice 2012 (11.7.2012 9:49:12)

Hej nosečke! Res slabo čvekamo [sm=smiley1.gif].

Poopsie, sem zasledila da tudi tebe dajejo glavoboli. Pa si že imela prej migrene? Mene migrene mučijo že od nekdaj ampak zdaj med nosečnostjo (začelo se je z 2. trimesečjem) pa še veliko bolj pogosto. Morda so pa vzrok hormoni?

nosečniški možgani ja....jaz sem grozna. Včasih ne vem kje se me glava drži [sm=smiley36.gif]

cukica, fuuul maš velik trebušček [sm=bravo.gif]. Tudi jaz ga že ponosno razkazujem, sem dala slikico gor na zasebni forum [sm=smiley1.gif]. Veliko pa čutim špikanja in bolečin spodaj zadnje dni...verjetno je to povezano z rastjo trebuha. In ne vem, če je to v moji glavi ampak včeraj sem začutila kot neke mehurčke v trebuščku, tak čisto nov občutek, dejstvo pa je da ne vem če gre za prebavo [sm=smiley36.gif] Glede na to da sem prvič noseča je najbrž še prehitro da bi čutila dete.

Kar se tiče porodniške - če se katera spozna ali ima izkušnje bi se priporočala za kakšne informacije, skratka ostala bom brez službe z oktobrom (zaposlitev za določen čas), do zdaj pa sem bila 4 leta zaposlena. Ali katera ve če je ta informativni izračun še aktualen, ker se je z 31.5. zakon nekaj spreminjal?

Kopalke - čez vikend grem na morje, ampak sem po nekaj urah v trgovinah sprejela odločitev da poskušam še naprej tlačit joške v stare kopalke [sm=smiley36.gif]. Ne dam celega bogastva za grde kopalke, ki jih bom nosla 2 meseca.

poopsie95 -> RE: Decembrčice 2012 (11.7.2012 11:50:23)

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Hej nosečke! Res slabo čvekamo [sm=smiley1.gif].

Poopsie, sem zasledila da tudi tebe dajejo glavoboli. Pa si že imela prej migrene? Mene migrene mučijo že od nekdaj ampak zdaj med nosečnostjo (začelo se je z 2. trimesečjem) pa še veliko bolj pogosto. Morda so pa vzrok hormoni?

nosečniški možgani ja....jaz sem grozna. Včasih ne vem kje se me glava drži [sm=smiley36.gif]

Kopalke - čez vikend grem na morje, ampak sem po nekaj urah v trgovinah sprejela odločitev da poskušam še naprej tlačit joške v stare kopalke [sm=smiley36.gif]. Ne dam celega bogastva za grde kopalke, ki jih bom nosla 2 meseca.

Sej to, ko so letos res povsod neke čudne kopalke! Za moj okus preveč različnih vzorcev in barv nametanih skup. Ma, bomo že. Jaz sem včeraj brskala po mamini omari in ji kradla modrce, ker so mi zdaj pa res vsi moji premajhni. Sem bila navajena kupovat modrčke kar na otroških oddelkih, sem imela res mini joškice pa še vzorčki so bili luštni.

Glede porodniške, Helenčica, najboljše, da pokličeš in vprašaš, itak ti vsak drugače pove.

Migrene sem imela že prej, ja, samo ne tolk pogoste. Sem brala, da se to dogaja tudi zaradi večje prekrvavitve. Meni lekadoli ne nucajo, so mi prešvoh, zato rajš mojmu težim, da mi masira sence in vrat, včasih s kakim eteričnim oljem in kar pomaga, ne odpravi pa bolečine 100%. Včasih, ko me pa res ful boli in mi gre že na bruhanje, mi pa ful paše, če mi z rokami objame glavo in pritiska, ta pritisk je ful olajšanje, čeprav se sliši čudno. [sm=smiley36.gif]

Tudi jaz zdaj jem fidivit mami vsak drugi dan, pijem pa šumeče kalcijeve in magnezijeve tablete od Sensilaba. Mi je pa farmacevtka rekla, da naj v primeru krčev začnem raje pit Magnesol, ker ima večjo vsebnost magnezija in se baje bolje absorbira v telo. Ne vem, mogoče je res kaj na tem, mogoče mi ga je pa samo skušala prodat.

cukica -> RE: Decembrčice 2012 (11.7.2012 12:31:07)

Kopalke tudi jaz sem šla danes gledat za kopalke in moram rečt,da so katastrofalne.Grozne in še številke nimajo tako,da bom tudi jaz tlačila joške nazaj v kopalke upam,da ne bo prehudo,....[sm=smiley1.gif].Ja sranje,če maš probleme z njimi,....

Drugače sem pa danes tamalmu kupila rokavčke in en pajacek za na morje.
Še en teden pa imam pregled pri g.občasno imam črne misli ampak,ko čutim,da se nekaj premika sem malo potolažena,....

mejckena81 -> RE: Decembrčice 2012 (11.7.2012 15:37:21)

Včeraj sem končala svoj študij in uspešno zagovarjala diplomo z odliko. Zdej je vse skupaj za mano, uživajmo - nič več učenja. Sem bla cel dan evforična zaradi diplome, še zvečer tko, da sploh nisem mogla zaspat. Ves čas me je nekaj po trebuhu ne vem špikalo, bodlo - sej še sama ne vem. Zjutraj sem šla pa po 2 mesecih spet v službo - seveda s podočnjaki do tal, ampak sem preživela svoj prvi dan. Sem tko vesela ko pomislim, da sem že na pol nosečnosti. Uživajte.

HeLenčica -> RE: Decembrčice 2012 (12.7.2012 9:47:01)

Bravo, mejckena [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Zdaj boš pa lahko uživala sproščeno, kajne?

Andromeda -> RE: Decembrčice 2012 (12.7.2012 9:58:20)

IZVIRNO SPOROČILO: mejckena81

Včeraj sem končala svoj študij in uspešno zagovarjala diplomo z odliko. Zdej je vse skupaj za mano, uživajmo - nič več učenja. Sem bla cel dan evforična zaradi diplome, še zvečer tko, da sploh nisem mogla zaspat. Ves čas me je nekaj po trebuhu ne vem špikalo, bodlo - sej še sama ne vem. Zjutraj sem šla pa po 2 mesecih spet v službo - seveda s podočnjaki do tal, ampak sem preživela svoj prvi dan. Sem tko vesela ko pomislim, da sem že na pol nosečnosti. Uživajte.

Čestitam za diplomo! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Po trebuhu te je pa od živčkov špikalo, to se tudi meni kdaj pa kdaj zgodi, ko se preveč vznemirim.

Joj, to pa mene še čaka, moj večni dolg, za letos je že prepozno, bom pa drugo leto bolj pridna in kočno spacala moj študij do konca [sm=smiley9.gif]

In kako ste kaj nosečkice? Upam, da vas ponoči ni preveč zalilo, berem po novicah, da je bila kar pestra noč, mi smo že zvečer skasirali neurje z rahlo točo (na srečo nič hujšega), pihalo in grmelo je kot pri norcih.

Me zanima, če je tu morda kaka ljubiteljica zelenega čaja? Jaz ga obožujem, sedaj v nosečnosti pa sem ga malce zminimanizirala, tako da spijem 2 skodelici zelenega čaja in 1 skodelico kave ali kaupučina, mislim da ta doza ni pretirana. V 1. nosečnosti sem spila po eno skodelico zjutraj, kaj več mi pa ni pasalo, kava mi je pa sploh smrdela. Eh, snmo ženske čudne od teh hormonov [sm=smiley36.gif]

helenčica - zgoraj si omenila privat forum, lahko poveš kaj več o tem? [sm=smiley1.gif]

HeLenčica -> RE: Decembrčice 2012 (12.7.2012 11:02:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

helenčica - zgoraj si omenila privat forum, lahko poveš kaj več o tem? [sm=smiley1.gif]

Seveda [sm=smiley1.gif]. Punce decemberke so naredile še en forum, ki je malo bolj privat, ga ne more nihče brat razen registriranih uporabnikov. Mislim da punce ne bodo imele nič proti če se nam pridružiš, ti pošljem PM.

poopsie95 -> RE: Decembrčice 2012 (12.7.2012 11:07:02)

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Seveda [sm=smiley1.gif]. Punce decemberke so naredile še en forum, ki je malo bolj privat, ga ne more nihče brat razen registriranih uporabnikov. Mislim da punce ne bodo imele nič proti če se nam pridružiš, ti pošljem PM.

Tudi jaz bi prosila.

Mejckena, čestitke ob diplomi!![sm=bravo.gif]

jst bi tud že kr imela diplomo v rokah. [sm=smiley36.gif]

HeLenčica -> RE: Decembrčice 2012 (12.7.2012 11:13:39)

Poopsie, ne gre mi poslat ZS, ne vem zakaj.

poopsie95 -> RE: Decembrčice 2012 (12.7.2012 12:07:27)

Bom jaz tebi, pa mi poskusi odgovorit. Mogoče bo tko šlo.

slogirl87 -> RE: Decembrčice 2012 (12.7.2012 12:41:51)

Živjo! Jst se vam tudi pridružujem[sm=smiley1.gif]. PDP imam 11. 12. 2012, starost 24, moja prva [sm=nosecka.gif]. Za spol ne vem(bo presenečenje:)). Drugače mam zadnej čase izcedke... Upam na najboljše:)

Grahek -> RE: Decembrčice 2012 (12.7.2012 13:22:55)

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie95

Bom jaz tebi, pa mi poskusi odgovorit. Mogoče bo tko šlo.

Sem ti jaz poslala podatke [sm=smiley1.gif]

Helen@ -> RE: Decembrčice 2012 (12.7.2012 13:28:06)

Jaz pa ne razumem, zakaj bi imele decemberke dva foruma, tiste na zasebnem forumu niste izključile samo vojagerjev ampak tudi vse ostale punce, ki sodelujejo na tem fotumu na vašega pa niso bile povabljene.[sm=smiley13.gif]

Grahek -> RE: Decembrčice 2012 (12.7.2012 13:39:42)

Povabile smo vse decemberke in tista,ki se nam želi pridružiti naj pove in ji pošljemo podatke.
Imamo pa forum zato,ker smo lahko malo bolj osebne,tu je to težko,ker lahko bere vsak.
Če želiš se nam pridruži [sm=smiley1.gif]

slogirl87 -> RE: Decembrčice 2012 (12.7.2012 13:45:22)

Bi se pridružila zasebnemu forumu. Prosim, če mi katera pošlje podatke. Hvala:)

Grahek -> RE: Decembrčice 2012 (12.7.2012 13:53:22)

IZVIRNO SPOROČILO: slogirl87

Bi se pridružila zasebnemu forumu. Prosim, če mi katera pošlje podatke. Hvala:)

sem ti poslala podatke [sm=smiley1.gif]

poopsie95 -> RE: Decembrčice 2012 (12.7.2012 13:58:44)

Sej zasebni forum je zanimiv, vas bom čekirala tudi tam, ampak mi je RR ljubša, ker je vse na enem mestu, tam je pa kup enih tem. Upam, da ne boste vse pobegnile na zasebnega. Za firbce, ki radi berejo, se pa ne sekiram. Saj tudi jaz skočim kdaj kaj prebrat h januarkam, pa h novembrkam, saj pogovori niso nič takega, itak pa smo vse na istem, al kaj?

Torej je zasebni forum vzrok, da se ne čveka toliko tu. [sm=smiley36.gif]

Helen@ -> RE: Decembrčice 2012 (12.7.2012 14:05:36)

Pošlje še meni katera podatke za zasebni forum, prosim.

Hvala

Grahek -> RE: Decembrčice 2012 (12.7.2012 14:08:37)

IZVIRNO SPOROČILO: Helen@

Pošlje še meni katera podatke za zasebni forum, prosim.

Hvala

Poslala [sm=smiley1.gif]

Grahek -> RE: Decembrčice 2012 (12.7.2012 14:45:12)

Slogirl87 in Andromeda-prosim,če se lahko še enkrat logirata na privat forum,ker smo vaju po pomoti izbrisale [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

m.piccolina -> RE: Decembrčice 2012 (13.7.2012 19:59:09)

Pošlje še meni katera podatke za zasebni forum, prosim,če sem seveda dobrodošla za vas!

Hvala

smoki3 -> RE: Decembrčice 2012 (14.7.2012 21:06:02)

Tudi jaz prosim za podatke za zasebni forum. Hvala!!

Drugače se pa še vedno slabo počutim. Upam, da nisem nesrečnica, pri katerih traja to celo nosečnost :(. Ali mantra katera zgaga oziroma tak pekoč občutek? Pije katera Donat?

Grahek -> RE: Decembrčice 2012 (14.7.2012 21:37:38)

Poslala podatke obema [sm=smiley1.gif]

m.piccolina -> RE: Decembrčice 2012 (15.7.2012 7:46:42)

Hvala Grahek za povabilo. Imam pa eno težavo in bi prosila za nasvet. Že drugi dan me zelo boli spodnji del trebuha,kot bi bil krč ki ne popusti,tudi če mirujem! Kaj naj naredim, ker zdaj me je pa že resnično strah, da ne bi bilo kaj narobe z malim sončkom...

lp

poopsie95 -> RE: Decembrčice 2012 (15.7.2012 11:34:51)

A samo meni napiše, da je forum trenutno nedostopen? Nek error?

Smoki, jst pijem Donat, ampak zaradi prebave in magnezija, ne zaradi zgage. Je pa fajn tud za to, vsaj meni pomaga, čeprav me redkokdaj peče... po navadi po čevapčičih, klobasicah na žaru in taki hrani.

Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>