|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spiralni zlom goleni - okrevanje
9.4.2012 12:30:17   
tinkatonka
Hejla,

Je tu na forumu kdo (ali koga pozna), ki je imel spiralni zlom goleni in bil operiran (vstavljene ploščice in vijaki): Sama sem, namreč pred dobrimi 14dnevi po ogromni smoli zlomila golenico in mečnico tik na desnim gležnjem, bila dan kasneje operirana po 5dneh spuščena iz bolnice. Gipsa nimam, saj moram ze od zacetka fajn gibati s prsti in premikati v gleznju kolikor gre. V sredo zacnem ze z magnetorerapijo in se mi poraja kup vprasanj glede okrevanja, rehabilitacije. Med 6-8 tedni sploh ne smem stopit na nogo. user posted image Saj doktorje veliko vprasam, ampak vcasih je tako iz prve roke fajn kaj izvedet, na kaj pazit, tak da se priporocam za informacije/nasvete.

Sem mamica 1,5letniku in 6letniku in lahko si predstavljate da je zivljenje cez noč postalo obrnjeno na glavo, ko mami nic ne more. Hb za moža in starše, prijatelje, ki pomagajo. Ni pa luštn bit tako odvisen user posted image


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spiralni zlom goleni - okrevanje
9.4.2012 14:58:04   
josephine27
Moja mama je imela par let nazaj. Okrevanje je bilo zelo dolgo. Kolokor se spomnim je trajalo ene pol leta. Za po kuhinji je imela tisti pisarniški stol na kolesih, da se je lahko premikala sem pa tja, kuhala,.. to mi je najbolj ostalo v spominu.



(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spiralni zlom goleni - okrevanje
9.4.2012 20:46:01   
lenčy
js sm imela pred 4 leti zlom gležnja in to kar hud zlom, isto vstavljene ploščice in vijaki. na začetku sem imela longeto, stopila sem lahko na vsake par dni par kg več. bilo je kar hudo, ker mi je zatekalo in bolelo kouser posted image bergle sm imela po moje nekje 4 mesce, potem sem šla še na eno operacijo, kjer so mi par vijakov oz. ploščico vzeli vn. na rehabilitacijo sem šla mislm da nekje marca, imela ful terapij, pomagale mi niso skor nič in gleženj še vedno ni tak kot je bil. čez kakšno leto sem šla spet na operacijo, kjer so mi vzel vse vijake vn. sm šla spet na terapijo, kjer je bilo malo bolš, ampak gleženj ni več tko gibčen, kot je bil. recimo na stopnicah ga ne morm tko prepognit, da bi šla lahko normalno naprej, ampak moram na prste stopit. moram priznat, da mi je bilo na terapijah zelo težko se gibat, ker je zelo bolelo, nobeden ni verjel, da nisem mogla bolj gibat kot so oni želeli. ti pa priporočam da se fino potrudiš, ker boš tako bolj okrevala. zdj ne vem, kako je v tvojem primeru, kako je z gibljivosto, pri men je kar pomembno, saj gre vendar za gleženj.

kljub temu, da imaš otroke, čimveč počivaj, da ne bo tako zatečeno. pa hitro okrevanje ti želim.

ps: pa pazi v prihodnje kaj delaš. js sm si namreč leto za tem pa zvila še drugi gleženjuser posted image

_____________________________

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
9.4.2012 22:09:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spiralni zlom goleni - okrevanje
30.1.2014 14:38:17   
savana
IMAM POŠKODOVAN DESNI GLEŽENJ ZANIMA ME KAKO POTEKA VAJE ZA GLEŽENJ

LP SAMANTA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?