bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (20.9.2012 8:59:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx preživela zobozdravnika - ni bilo take sile. sem pa spet za 50€ lažja [sm=smiley13.gif] (ena plomba in čiščenje zobnega kamna), pa kot da to ni dovolj, moram it naslednji teden še 1x po še eno plombo in na peskanje [sm=hudicek1.gif] . kak vedno nekaj zraven najde [sm=zmeden.gif] Jaz bi tudi morala it pa si morem prvo nekaj € našparat. [sm=smiley13.gif] Ker bo meni prvo zobni kamen ščistla pol pa speskala in pol se loti vsega ostalega. Katero pa imaš? Podnapise prosim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] Kaj ti ni jasno? Na zobeh ( na notranji strani) se mi nabira zobni kamen in to pol ščisti in nato zobe speska. [sm=smiley36.gif] Kaj to pomeni, kako to izgleda? Po pravici povedano sem že malo pozabla, ker že celo večnost nisem bila pri zobozdravniku. [sm=smiley13.gif] Majakla ti bom jaz povedala drugi teden kako to zgleda. Drugače mi je pa razložla, da na spodnjih zobeh pobrusi zobni kamen, zgoraj, ko pa so rjave obloge (kava, cigareti) pa mora speskat, ker ne gre drugače dol. Hodim pa že od prvega razreda OŠ k dr. Hraš Zabavnikovi (na Heroja Nandeta na Teznu nad picerijo Siciliana, pa Hiša kuhinj je tam).
|
|
|
|