RE: Mariborčanke,24.del! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.11.2012 14:18:11)

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

Pridne ste s temi sprehodi, verjetno se vam drug teden kaj pridružim, če me vzamete kcoj seveda[sm=smiley36.gif]

ti kar pridi [sm=smiley20.gif].
Glede Piramide pa, lahko gremo, če je primerno za voziček, ker ima oktober11 malega zraven.

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.11.2012 14:19:00)

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Glede Piramide pa, lahko gremo, če je primerno za voziček, ker ima oktober11 malega zraven.

bom prišla[sm=smiley1.gif]

ja za voziček ni primerno, ne[sm=smiley13.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.11.2012 14:19:54)

tak malo sem vas prečekirala, zdaj pa šibam peški po otroke.......da se malo razmigam[sm=smiley36.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.11.2012 14:20:32)

bom prišla[sm=smiley1.gif]

ja za voziček ni primerno, ne[sm=smiley13.gif]

ta tura ko smo bile danes je super [sm=bravo.gif]. slaba ura in pol tempo hoje, malo v hrib in malo dol, pol pa zaslužena kava. carsko! [sm=smiley1.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.11.2012 15:10:03)

Pridne ste s temi sprehodi, verjetno se vam drug teden kaj pridružim, če me vzamete kcoj seveda[sm=smiley36.gif]

no, včasih sta 2 otročička poleg [sm=smiley36.gif]

če pa bi rade šle na piramido, pa se vam bova z malim pač samo na kavi pridružila

oktober11 -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.11.2012 15:10:52)

ta tura ko smo bile danes je super [sm=bravo.gif]. slaba ura in pol tempo hoje, malo v hrib in malo dol, pol pa zaslužena kava. carsko! [sm=smiley1.gif]

podpis, res super tura [sm=bravo.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.11.2012 15:14:37)

kaj pa jaz....

na banko mi ni uspelo iti, ampak od takrat ko sva prišla domov mi je uspelo olupiti, narezati ter skuhati krompir, oprala sem si lase, umila sem okna, posesala, pomila gor tla ter spucala prah. pa še "obvezne" zadeve - hranjenje malega in mene, previjanje malega pa še nekaj časa za igranje sva mela. sveži zrak mi očitno dobro dene [sm=jezicek.gif]

sedaj pa si grem zlikam lase ter dokončam kosilo. špinača + pire + hrenovke. mmmmmmmmmmmm [sm=smiley17.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.11.2012 17:06:13)

bambi in ly http://www.re-max.si/490211009-149 sem vama rekla da je drago tam [sm=smiley36.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.11.2012 18:16:16)

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

kaj pa jaz....

na banko mi ni uspelo iti, ampak od takrat ko sva prišla domov mi je uspelo olupiti, narezati ter skuhati krompir, oprala sem si lase, umila sem okna, posesala, pomila gor tla ter spucala prah. pa še "obvezne" zadeve - hranjenje malega in mene, previjanje malega pa še nekaj časa za igranje sva mela. sveži zrak mi očitno dobro dene [sm=jezicek.gif]

sedaj pa si grem zlikam lase ter dokončam kosilo. špinača + pire + hrenovke. mmmmmmmmmmmm [sm=smiley17.gif]

pridna [sm=bravo.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.11.2012 18:18:09)

bambi in ly http://www.re-max.si/490211009-149 sem vama rekla da je drago tam [sm=smiley36.gif]

samo me smo se za ono zraven menle, ko se tu samo trava vidi na slikah. ta bajta pa ni glih za podret [sm=smiley36.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.11.2012 18:20:25)

no, včasih sta 2 otročička poleg [sm=smiley36.gif]

če pa bi rade šle na piramido, pa se vam bova z malim pač samo na kavi pridružila

ja pa res, na tjashiko in zaro sem pa čisto pozabila [sm=smiley9.gif].
ne, se bomo že prilagodile. saj pa maribor ni tak mali, da bi nam zmanjkalo poti za sprehode [sm=smiley36.gif].

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.11.2012 19:35:53)

kaj pa jaz....

pridna [sm=bravo.gif]

Podpis. [sm=bravo.gif]
Zamisli si da bi vsaki dan naredila tako turo. Kaj vse bi naredila doma. [sm=smiley36.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.11.2012 19:42:19)

No nam so pa danes končno prišli menjat ventile na cevi. In to brez kakšnega predhodnega najavljanja.[sm=smiley29.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.11.2012 20:59:21)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

kaj pa jaz....

pridna [sm=bravo.gif]

Podpis. [sm=bravo.gif]
Zamisli si da bi vsaki dan naredila tako turo. Kaj vse bi naredila doma. [sm=smiley36.gif]

po enem tednu bi ji zmanjkalo dela [sm=smiley36.gif].

oktober11 -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.11.2012 21:30:59)

kaj pa jaz....

pridna [sm=bravo.gif]

Podpis. [sm=bravo.gif]

po enem tednu bi ji zmanjkalo dela [sm=smiley36.gif].

saj mi ga je že danes skoraj zmanjkalo [sm=smiley36.gif]

nekak se je treba zamotiti, kaj čemo [sm=smiley1.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.11.2012 21:32:53)

nič po tv. pa še ded spet sitni. se vidi da je vikend [sm=smiley36.gif] no ja, to v bistvu ni za smejočega smeška. eh, grem... emmmmm, menda spat, al kaj čem.

lahko noč [sm=9nebesa.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.11.2012 21:52:24)

Čer

Bli na Piramidi, kaka slika bo na fb.

Sem pa tak utrujena, da sem celo Gostilno prespala,
pol pa se je tati iz D vrnil in mi šuhe prinesel in me je
to fuuul zbudilo, bi kar ven šla. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.11.2012 8:34:40)

Jutro! [sm=smiley1.gif]

Uspela spat do 8h. Pol mi pa Luka ni več pustil. Se mu je že pajčevina v trebuhu delala. [sm=smiley36.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.11.2012 8:38:54)

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Čer

Se pravi da je bilo super in [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

pol pa se je tati iz D vrnil in mi šuhe prinesel in me je
to fuuul zbudilo, bi kar ven šla. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Bravo za tatija.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.11.2012 14:58:31)

Dan

Bli na podpohorskem sončku in zraku

Zdaj pa bo počasi tišina pri nas oz. pri meni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.11.2012 15:11:23)

Čer

pridna [sm=smiley36.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.11.2012 15:13:04)

dan

moška spita, jaz pa ne vem kam se naj dam. bom se pa sem ter tja devala [sm=smiley1.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.11.2012 16:02:17)

Dan!

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.11.2012 16:04:59)

Vidim,da uživate brez mene na polno,lepo to.[sm=smiley1.gif]Jaz včeraj letala dopoldan,pa še popoldan.Danes pa sem tudi že šla ob 9-h v A darovat,ob 12-h prišla domov,je moj že skuhal in smo šli vsi počivat.Zaj pa se porihtamo,pa gremo na RD k nečaku.
Če boste naslednji teden kaj hajkale,mi naj ena javi,no,pa grem z vami.[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.11.2012 17:26:32)

koffe time[sm=smiley1.gif]

Bili v parku malo, fajn vreme.....babnce imata kolegico na obisku in se igrajo ko zmešane[sm=smiley1.gif]

Mi je tak fajn, ko je hitro tema, so večeri tak fajn dolgi[sm=bravo.gif]

kavica, sladko...)

Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>