matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (11.5.2012 22:22:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Heila, Včeraj nisem niti do računalnika prišla, danes pa celi dan nisem mogla na Ringaraja, mi je pisalo da strani ne najde, no zdaj pa končno mam cajt pa Ringaraja tudi funkcionira. [sm=smiley1.gif] Upam da se naslednji tedn tudi kje na kavi dobimo, bom verjetno imela več časa kot ta teden. [sm=smiley36.gif] Ima mogoče katera kakšno izkušnjo s tem da naša tamala glavico obrača samo na mojo levo, na desno je enostavno noče obrnit :/ pa ji dam glavico na desno pa jo zasuka nazaj, pa z igračko, igrački sledi normalno pa nazaj, svetloba; pogleda proti svetlobi pa da nazaj glavico na levo. Se mi zdi da tudi na levem boku raje spi kot na desnem.. malo me že skrbi, sicer mam posvetovalnico 22.5 pa bom itak zagnjavla za to, ampak me zanima če ima katera kakšne izkušnje s tem [sm=zmeden.gif] Se vam javim kaj še kasneje če nebom prej zaspala hihi [sm=smiley36.gif] Mogoče ni nič,pa ji samo paše taka poza bolj.Izmenično jo obračaj-enkrat levo,enkrat desno,pri P pa povej,da bo malo bolj pogledala.Saj boš vidla.Upam na najboljše!
|
|
|
|