RE: Mariborčanke,24.del! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

danyy -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 13:12:22)

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Dan,

Uf gužva v službi danes, pa končno je malo sonca pa še toplo je. Na kavo pa naju ne bo danes, drugi plan. Ko bo čez vikend pa pricapljava. V petek imam babji večer z Junijkami v Lj in že komaj čakam. Samo torbico si še moram iti kupit, ker imam eno in edino, vse ostale so pa noge dobile (beri moj je pospravljal in jih dal bog si ga vedi kam, čeprav zdaj valda trdi, da on jih pa res ni pospravil).

Tvoj jih je vsaj dal nekam,moj jih je vstran vrgo.[sm=hudicek1.gif]

Moj tudi tako pospravi, da potem samo iščemo kje je kaj, Pa to ponavadi svoje stvari, tudi za stvari v delavnici me vedno sprašuje kje so - mislim, kot da jih jaz uporabljam.

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 13:13:33)

Dan!

Porihtala,kaj sem imela za porihtat.Bom pa delat začela,samo kdaj še ne vem,mi bo kolegica javla,bom imela dostavo malic in kosil,ker ima svojo kafano(saj sem že tak pisala o tem).
Teo je sprejet v vrtec[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],dobila pravkar odločbo in sklep,ful vesela.Mi je pa zjutraj iz hojice padel derekt na nos,seveda si ustnico prebil,pa nos pošremfal,in gre hojica v smeti,ker ni več sploh varna.[sm=smiley19.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za vrtec in službo...za hojico pa...kr mirno jo vrži v smeti [sm=smiley1.gif]

A v vrtec gre s septembrom ali že zdaj kaj prej?

danyy -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 13:16:09)

Imam pa eno vprašanje - je možno, da ima otrok zaradi težav z zobki tudi drisko? Vročine nima (včeraj je imel, vendar ne visoko), danes pa ima samo drisko in vneto ritko (to tak vedno dobi, ko mu gre zobek ven)? Ima prvič take težave, pa mi zdaj ni jasno od česa je ta driskica, ker volje je dobre, pije tudi normalno, je pa bolj malo (to pri njemu tudi ni nič novega).

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 13:17:46)

IZVIRNO SPOROČILO: danyy

Imam pa eno vprašanje - je možno, da ima otrok zaradi težav z zobki tudi drisko? Vročine nima (včeraj je imel, vendar ne visoko), danes pa ima samo drisko in vneto ritko (to tak vedno dobi, ko mu gre zobek ven)? Ima prvič take težave, pa mi zdaj ni jasno od česa je ta driskica, ker volje je dobre, pije tudi normalno, je pa bolj malo (to pri njemu tudi ni nič novega).

Je možno ja, lahko pa je pač kakšna blaga virozica pač.

danyy -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 13:36:54)

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Hvala! SEm pomislila, da je možna tudi kakšna alergija na jagode - ker jih je te dni kar veliko pojedel, pa ene 3 pikice je dobil na obrazu. SIcer jih je že lani jedel (malo) pa ni bilo nič narobe.

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 14:13:52)

Dan!

Porihtala,kaj sem imela za porihtat.Bom pa delat začela,samo kdaj še ne vem,mi bo kolegica javla,bom imela dostavo malic in kosil,ker ima svojo kafano(saj sem že tak pisala o tem).
Teo je sprejet v vrtec[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],dobila pravkar odločbo in sklep,ful vesela.Mi je pa zjutraj iz hojice padel derekt na nos,seveda si ustnico prebil,pa nos pošremfal,in gre hojica v smeti,ker ni več sploh varna.[sm=smiley19.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za vrtec in službo...za hojico pa...kr mirno jo vrži v smeti [sm=smiley1.gif]

Ja,saj jo bom,ker ne bi rekla,da bi čez kaki prag šel,na ravnem se je obrno.Pa tak je več ne rabi!Ja,z 1.9. gre,ni pa mi jasno,zakaj bom vseeno mogla 30% plačevat![sm=zmeden.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 14:15:29)

Moji(rezn Lee),so vsi tak imeli,ko so zobki šli ven,tudi Teo zdaj,in to samo driska,rite pa derekt odprte,če nisem takoj vidla,pa previla,pa še smrdi nič prav nena!

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 14:16:54)

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Dan,

Uf gužva v službi danes, pa končno je malo sonca pa še toplo je. Na kavo pa naju ne bo danes, drugi plan. Ko bo čez vikend pa pricapljava. V petek imam babji večer z Junijkami v Lj in že komaj čakam. Samo torbico si še moram iti kupit, ker imam eno in edino, vse ostale so pa noge dobile (beri moj je pospravljal in jih dal bog si ga vedi kam, čeprav zdaj valda trdi, da on jih pa res ni pospravil).

Tvoj jih je vsaj dal nekam,moj jih je vstran vrgo.[sm=hudicek1.gif]

Moj tudi tako pospravi, da potem samo iščemo kje je kaj, Pa to ponavadi svoje stvari, tudi za stvari v delavnici me vedno sprašuje kje so - mislim, kot da jih jaz uporabljam.

Jaz sem jih imela pospravljene v nočno omarici stari in ko sma novo spalnico nabavla,je moj pametni ded samo vse stran vrgo,noter pa ni gledal,če je kaj.Tak,da mi je šlo ene 5 torbic papa.[sm=hudicek1.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 14:32:52)

dan,

jaz sem oddala vlogo na CSD, valjda čakala pol ure v vrsti [sm=hudicek1.gif]. mali je bil tačas pri babici, ker bi tak samo jamral tam v vrsti.

kaj zdaj pride še katera na kavo, razen mene in ly? pa mogoče botrca in tjasika? majakla? arwenko?

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 14:57:52)

Dan! [sm=smiley1.gif]

kuham kosilo in se k sebi spravljam. Sem se malo zaspala. [sm=smiley36.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 16:18:54)

dan[sm=smiley1.gif]

Mi doma, A zbolela...sem ji vročino zmerla in ima 38.3...bogica[sm=zmeden2.gif]

tak da smo notri, M tečnari, ......

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 16:20:08)

M pa neki čudni posip dobila po trebuhu, ne vem kaj bi to bilo...[sm=zmeden.gif]

Svašta se dogaja ...

tjaShiika -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 18:28:44)

Heila, joj danes je prava norišnica, sicer nekaj malega smo bili veni te je bila vsaj tiho, drugače pa sirene celi dan :/ [sm=smiley13.gif] končno je malo zaspala.

Tak da nikak nisem mogla prit do kafeja :/ drugič.

kak je blo na kavici???

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 18:45:35)

Dan!

Ja,saj jo bom,ker ne bi rekla,da bi čez kaki prag šel,na ravnem se je obrno.Pa tak je več ne rabi!Ja,z 1.9. gre,ni pa mi jasno,zakaj bom vseeno mogla 30% plačevat![sm=zmeden.gif]

A ne boš ti imela 3 otroke hkrati v vrtcu naslednje leto ali gre Maks že v šolo? Ker če boš imela 3, potem za 1.ga plačaš, za drugega 30% tvojega razreda, za tretjega pa je brezplačno.

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 19:43:36)

Dan!

A ne boš ti imela 3 otroke hkrati v vrtcu naslednje leto ali gre Maks že v šolo? Ker če boš imela 3, potem za 1.ga plačaš, za drugega 30% tvojega razreda, za tretjega pa je brezplačno.

Vse tri bom imela,ja,saj zato pa mi ni jasno.Moram vprašat,ko bom nesla pogodbo podpisano tja,kak je s tem.

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 19:44:15)

Čer!

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 19:45:17)

Malo prej domov prišli,imel Maks trening,pa k tastu smo šli malo pogledat.Najedli smo se,saj pa relax,kolko je pač možno polek mojih falotov.Teo je pa že zaspal.

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 19:48:35)

klicala k P in smo morale prit kar tja...

sem A zbila vročino, da je lahko šla zraven....

M ima neko alergijo, menda na AB...ni sigurno, vglavnem dobile Claritin, A pa ima angino in je na AB....

Tak da bolančki...[sm=smiley6.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 19:49:42)

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

M ima neko alergijo, menda na AB...ni sigurno, vglavnem dobile Claritin, A pa ima angino in je na AB....

[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 20:02:21)

[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

podpis [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

tjaShiika -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 20:06:00)

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 20:17:11)

Čer! [sm=smiley1.gif]

Pijem kavo in čakam da pride moj domov, potem pa tak počasi v službo.

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 20:20:49)

IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif]

Podpis. ][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

botrca -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.5.2012 21:34:11)

ima Maks trening

kakšen?

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.5.2012 8:53:30)

dobro jutro,

spali smo fajn, z enim zbujanjem in previjanjem. danes sma celo fraj, mogoče greva popoldne spet na fontano na terapevtsko plavanje.

Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>