karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.6.2012 7:47:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dobila danes končno odločbe za otroške in vrtec skupaj.Pri vrtcu mi je ostalo nespremenjeno,otroške pa so mi za 80€ zmanšali,tak da vprašanje,kolko pa če bom sploh dobila kaj 15-ga.[sm=zmeden.gif] Ojoj, nič fajn. Mi pa še kuj čakamo. Kaj mislite, da bi morala poklicat kaj čarajo al naj kar lepo čičam in čakam? matcar [sm=smiley13.gif] majakla lahko poskusiš poklicat, ampak kolikor sem slišala ne dajejo nobenih informacij po telefonu [sm=zmeden.gif] Jaz sem zadnjič klicala za odločbo za od pa sem klicala direkt eno vodjo za to zadevo, mi je dvignila, nekih pametnih info pa nisem dobila. Da sedaj rešujejo decembrske vloge in da pač ko pridem na vrsto, pridem. Kdaj bo to pa ni znala povedati. informacijo da običajno prek telefona kar informator, ker imajo zmenjeno one ženske notri, da naj stranke ne "motijo"....banda[sm=smiley7.gif] ni bil pri meni informator, je bila ženska, še predstavila se mi je, se mi zdi da je rekla Dajana al nekaj takega, v glavnem klicala sem direkt vodjo in jo dobila v prvo.
|
|
|
|