Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (8.6.2012 9:43:15)
|
Dan...prej me sploh ni gor spustil ta [sm=hudicek1.gif] V glavnem Teo vse najboljše [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Drugače pa smo danes imeli na veliko obvestilo v vrtcu, da pri nas v skupini razsaja škrlatinka ne. Tak da sem zdaj prebrala, da je verjetnost da se okuži cca 25% v vrtcih, pa bomo videli. Pa itak je še prehlajena, danes je imela spet nos zabit zjutraj in ko sem ji fiziološko dala noter, da bi ji malo sčistila, ji je ena poštena žilica počla in je ful kri tekla. Samo očitno je bilo pa za tem "čepom" ful noter nabasano, ker so pol šle take ogromne količine ven, da sploh ne moreš verjet, da je to lahko v takšnem malem noseku noter. V glavnem, drugače pa imamo vsako jutro tak zalimanega otroka, ona bi kr spala ne - temu primerno tečna je seveda. Težave v vrtcu pa so se k sreči nehale, gre ona tam muco gledat ali pa nekaj, in je brez problema. Aja, pa moramo se pohvalit da nam že ful lula in kaha na kahlico, pa smo tak čisto neobremenjeno s tem začeli, dajemo jo pač zjutraj ko se vstane in pa zvečer preden gre spat in res skoraj vsak dan lula in kaka zjutraj, lula pa praktično vedno ko jo damo. Tako da če bo tak šlo naprej, bom se letos med dopustom kr odvajanja lotla oziroma jo pač pustila brez plenice, pa bom videla če bo skapirala da gre se tudi sama tja vsest.
|
|
|
|