Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (18.6.2012 21:42:14)
|
A lahko kr skopiram, kaj sem našim puncam po FB pojamrala No, jaz bom pa malo pojamrala...sicer smo imeli super vikend, bili na Bledu, jaz bolj delovno, mojadva pa uživala...ampak danes...mislim, če bi bilo še več takih dni, pol človeka res mine imet otroka, da ne govorimo o tem imet še kakšnega...tečna je bila ko driska tamala, jokava in cmerava za brezveze. Začelo se je že zjutraj v avtu, celo pot, potem nadaljevali pred vrtcem, tam smo uspeli nekak da smo tega pametnega kužeka zraven vzeli, nadaljevalo v igralnici, kjer ni bilo teorije da gre noter, po 15 minutah pregovarjanja in vseh možnih fint je palilo to, da ji je vzgojiteljica jabolko olupila in je šla pojest...tudi v vrtcu baje cel dan, izredno nerazpoložena, jokava, tečna po domače...popoldne se nadaljevalo še pri meni v pisarni, pa v avtu, pa doma dalje...za silo je bilo pol, ko smo zunaj prčkali po malem, se je malo igrala v peskovniku, ampak bog ne daj da si jo samo pogledal, je že šla v jok, k sreči je pa zelo hitro zaspala...upamo, da bo jutri boljši dan :P No, evo, to opisuje današnji dan [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|