RE: Mariborčanke,24.del! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 13:00:16)

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

dobro jutro,

mi2 sva tudi spakirana za LJ. kavico še spijem, malega zbudim in porihtam, pa pičima. Se beremo! [sm=smiley1.gif]

Fajn bodita![sm=smiley1.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 13:01:03)

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Dobro jutro!

Mi tudi nazaj v realnem svetu [sm=smiley13.gif] Fajn smo se imeli, mali užival sto na uro, iz bazena sma ga komaj dobila, je bil tak jok da je joj. Pa on ne bo v malem bazenu, neeeee on je rinil v tistega kjer so bili tobogani med velike fante, pa kar za atijem na tobogan [sm=smiley29.gif] Nič se ni bal, pa kr med otroke pa se z njimi "pogovarjat" pravi mali družabnež je ta moj 13 mesečnik [sm=smiley36.gif] Mu pa spet zobi nagajajo, tak da noči so pa pestre.

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]super,vesela za vas.Kak pa so hlače? So mu prav?

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 13:02:13)

Aja,kaj sem danes ugotovila,da sem bila prejšnji teden vabljena k svetovalki na borzi in sem prešvicala vse skupaj.Moram zaj poklicat,da vidim,kaj bo rekla.Mater,sem že čisto ap.[sm=smiley29.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 13:07:29)

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Mi tudi od kosila,otroci že spijo,razen Maksa.Včeraj pa tak ni blo cajta za net,pa še tipkovnica mi je crknila in to še sreča,da potem,ko sem ga vklopla,ker drugače ne bi nič mogla,imam namreč pod geslom vse.Zaj pa imam Maksovo tipkovnico.Klicali so me danes iz POP TV-ja in sem povabljena na avdicijo naslednjo sredo.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Upam,da mi rata in bom izbrana.[sm=smiley1.gif]

Bom držala pesti zate.

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 13:08:40)

Ja nič, morem it na šiht.

Lepo mi bodite.

Pa,pa.

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 13:31:11)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Mi tudi od kosila,otroci že spijo,razen Maksa.Včeraj pa tak ni blo cajta za net,pa še tipkovnica mi je crknila in to še sreča,da potem,ko sem ga vklopla,ker drugače ne bi nič mogla,imam namreč pod geslom vse.Zaj pa imam Maksovo tipkovnico.Klicali so me danes iz POP TV-ja in sem povabljena na avdicijo naslednjo sredo.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Upam,da mi rata in bom izbrana.[sm=smiley1.gif]

Bom držala pesti zate.

Hvala![sm=smiley31.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 13:32:29)

Ja nič, morem it na šiht.

Lepo mi bodite.

Pa,pa.

Naj ti hitro mine.[sm=smiley1.gif]

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 14:00:05)

kakšno avdicijo to? sem jaz nekaj zgrešila zgleda [sm=smiley13.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 14:02:25)

Dan[sm=smiley1.gif]

Mi iz morja....bilo super, fino fajn...nasončili, nakopali..ampak prekratko..

Iščem še destinacije, morda še najdem za čez vikend kaj....mi ni tu v MB za bit[sm=smiley36.gif]

M imam ta teden doma, tečne sta, samo se kregata, meša se mi skrtaka, ko to cele dneve poslušam...

Smo bile malo zunja, zdaj pa grem naredit kosilo; stročji fižol s kislo smetano in zaseko[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 14:03:01)

Matcar tud jaz držim pesti, da ti rata.....daj vse od sebe in bo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 14:03:57)

Aja, M je že 5 noč prespala brez plenice... Lepo gre ponoči na WC, če je sila[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 14:59:36)

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Prijavla sem se v resničnostni šov Gostilna išče šefa![sm=smiley1.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 15:00:10)

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

Matcar tud jaz držim pesti, da ti rata.....daj vse od sebe in bo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Itak.Imam dober občutek.Hvala![sm=smiley1.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 15:01:00)

Aja, M je že 5 noč prespala brez plenice... Lepo gre ponoči na WC, če je sila[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Bravo M.Saš je tudi čez dan že brez,lepo pove,ko ga pritisne,samo ponoči še ima.[sm=smiley1.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 15:01:54)

Dan[sm=smiley1.gif]

Mi iz morja....bilo super, fino fajn...nasončili, nakopali..ampak prekratko..

Iščem še destinacije, morda še najdem za čez vikend kaj....mi ni tu v MB za bit[sm=smiley36.gif]

M imam ta teden doma, tečne sta, samo se kregata, meša se mi skrtaka, ko to cele dneve poslušam...

Smo bile malo zunja, zdaj pa grem naredit kosilo; stročji fižol s kislo smetano in zaseko[sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]za uživanje!

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 15:07:05)

Oooo, super...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Držimo pesti [sm=smiley1.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 21:47:50)

Oooo, super...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Držimo pesti [sm=smiley1.gif]

Hvala![sm=smiley31.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 21:48:13)

Čer!

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (9.7.2012 21:51:07)

Končno malo lufta,ker sem kot v Švici![sm=smiley36.gif]Drugače me RR jezi,mi skozi meče ven,kao da stran sploh ne obstaja.[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
Ju3 sem spet v LJ z Maksom.Upam,da bo vse ok in ne bo več tolko kapljic potreboval.

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (10.7.2012 7:08:08)

Mi tudi od kosila,otroci že spijo,razen Maksa.Včeraj pa tak ni blo cajta za net,pa še tipkovnica mi je crknila in to še sreča,da potem,ko sem ga vklopla,ker drugače ne bi nič mogla,imam namreč pod geslom vse.Zaj pa imam Maksovo tipkovnico.Klicali so me danes iz POP TV-ja in sem povabljena na avdicijo naslednjo sredo.[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Upam,da mi rata in bom izbrana.[sm=smiley1.gif]

Bom držala pesti zate.

Jaz tudi!

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (10.7.2012 7:09:39)

Jutro!

Malo pa je ohladilo odzunaj. Nič posebnega nimava še v planu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image]. Bo ta teden kaka kava dokler sem še doma?

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (10.7.2012 7:22:23)

Matcar našla sem še bone za popust v DM-u za nakup Aptamila. Še rabiš ali dam naprej?

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (10.7.2012 8:41:15)

Jutro[sm=smiley1.gif]

Spali do pol devete, definitivno predolgo, ker sem kot povožena[sm=smiley11.gif]

Drugače noč novega.....tečno ko ni več nič v Mestnem parku in se nimamo kam dat[sm=hudicek1.gif]

V nedeljo smo imeli namen it v Čatežke, ampak kaj ko je grdo vreme napovedano[sm=smiley15.gif]

Uho imam vneto, me malo boli, ****ti od kot zdaj še to, verjetno od vode[sm=smiley6.gif]

RR..samo zabava in ven meče nonstop[sm=smiley21.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (10.7.2012 8:43:21)

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Bo ta teden kaka kava dokler sem še doma?

jaz lahko četrtek, petek dopoldan, kje blizu, da lahko peški pridemo[sm=smiley1.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (10.7.2012 8:47:44)

Jutro!

Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>