RE: Mariborčanke,24.del! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (13.7.2012 13:15:38)

Mali panča, moj pa z njim, tak da z Winnijem čilirava sama [sm=smiley1.gif] Drugače pa razmišljam, kam bi ga lahko za še en vikend pihnili v avgustu - morje me še vedno vabi [sm=smiley36.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (13.7.2012 14:39:20)

dan,

mi2 s T. sva doma za vikend, v nedeljo zvečer pa spet nazaj v Lj.
grem vas malo prebrat, da vidim kaj se je dogajalo...

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (13.7.2012 16:10:49)

Helou!

Danes pa je tu malo manj vroče,
pa piha ful in valovi ful ... paše.

Nik spet spi svoj 3urni maraton,
meso in krompirček v pečici, jaz
pa na pcju - ja kaj pa te. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (14.7.2012 8:34:08)

Jutro!

Jaz bi še spala, Luka me je pa skoraj dobesedno vrgel iz postelje. [sm=smiley36.gif] Pijem kavo da pridem k sebi. Sem neka utrujena.
Za danes še nič kaj extra planov.

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (14.7.2012 8:39:59)

Jutro!

Jaz tudi pokonci, spila kavo, zdaj pa grema z malim malo pohajkovat po mestu.

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (14.7.2012 9:34:39)

Bemu tetku...jaz tud spala, do sedaj...

tri budilke za ob sedmih, pa vse prespala, maličke pa seveda zravn mene[sm=smiley36.gif]

Nič posebnega, kavica, ptem pošta, trgovina, zvečer pizza[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (14.7.2012 9:35:55)

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

Morning[sm=smiley1.gif]

Spala za silo, celo noč "umirala" od bolečine..ma če že ne bo tega konec[sm=smiley13.gif]

Zdaj kavica, potem pa bi morala na pošto...

idi nazaj če te boli [sm=hudicek1.gif]

Podpis![sm=smiley13.gif]

je rekla, če po enem tednu ne bo boljše, naj nazaj pridem..

danes sem prvi dan brez ketonala...in zdržim[sm=bravo.gif]

groza,hudo je bilo, da sem stokala zraven..ne vem kak otroci to prestanejo[sm=smiley13.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (14.7.2012 19:21:27)

Čer ali dober dan :)

Prebluzila sva ceeeel dan; sva šla v Mercator po plenice, tam srečala eno junijko in njeno pupo, šli valda na kavo in ugotovili, da je noter Miki miš in Mini. Šli pozdravit miše, otroka navdušena in hkrati tečno zaspana. Ok, se zmenimo čez pol ure pri meni, šli na mini golf h Galiču, od tam pa k mojim na vikend. V glavnem fajn dan je bil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (14.7.2012 20:13:42)

Čer!

Nama pa je večer pokvarila pošta. Dobila sma 2 kazni iz Leta 2010. Ki se ju nobeden od naju ne spomni da bi jo dobila. Pa še iste datume imata. Če sma pa že katero dobila pa sma vedno vse v roku plačala.
Popoldan mi je moj končno naredil obešalo za vesenje perila na balkonu. Pol pa smo si še šli kupit žar za balkon.
Luka je pa že tečene sam sebi. Spal pa nebi.

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (15.7.2012 8:33:15)

Dobro jutro,

še bi spala, pa se je T. valjda že ob 7.30h zbudil. Je še na ljubljanskem času [sm=smiley36.gif].
Včeraj smo bili pri mojih starših, danes še k njegovim, da se babice nacartajo. Zvečer pa že nazaj v LJ. pa je šel vikend [sm=smiley13.gif].

arabela [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

karmen [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za super dan

ly [sm=hudicek1.gif] za položnice. pritoži se, če ne veš zakaj se gre.

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (15.7.2012 9:43:07)

Dobro jutro

Uf, bi še spala, pa moram cote prat oz. se s strojem družit, vsaj moj mi družbo dela, Nik še kar spi.

Še svetlo moram dat prat, vmes skočim mamico pobarvat, pol pa k tašči na kosilo.

Včeraj nas je neurje dobilo, ko smo se vračali z abrahama iz Radmirja. Prvo je tak lilo, da smo 20 vozili, pol pa mala toča, pa velika toča, no, vsaj pecikla nama je opralo. Morava pa še avto 1x pregledat. Toto vreme!

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (15.7.2012 18:22:41)

Dan! [sm=smiley1.gif]

Danes preizkusila žar. Fenomenalno. Mislim da bomo to več krat ponovili. Pa če še dežuje nas sploh ne moti smo pod streho. [sm=smiley36.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (15.7.2012 20:09:59)

Halooo kjee steeee?  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley23.gif[/image]

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (15.7.2012 20:10:29)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117
Danes preizkusila žar. Fenomenalno. Mislim da bomo to več krat ponovili. Pa če še dežuje nas sploh ne moti smo pod streho. [sm=smiley36.gif]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  Fino.

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (15.7.2012 20:23:54)

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Halooo kjee steeee?  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley23.gif[/image]

Tu in pred TV-jem.

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (16.7.2012 7:18:44)

Jutro!

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (16.7.2012 7:21:42)

Mi2 že pokonci z Teotom,Saš še spi.Menzo dobla včeraj in bom hin.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (16.7.2012 8:15:41)

Jutro!

Evo mene spet v pisarni po 14 dneh. Ampak za naslednja dva tedna sem pečena in kuhana, ker sem sama in posledično sem v službi celih osem ur!!! Madonca sploh nisem navajena tega delovnika, se bo treba kar navadit. Drugače pa obstaja kanček upanja, da ga z malim skupaj z mojima dvema pihnema prvi vikend v avgustu za 4 dni - OK podaljšan vikend na morje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Upam da se izteče tak, da ga res šibamo na morčija, držite feeeejst pesti.

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (16.7.2012 10:13:06)

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

Evo mene spet v pisarni po 14 dneh. Ampak za naslednja dva tedna sem pečena in kuhana, ker sem sama in posledično sem v službi celih osem ur!!! Madonca sploh nisem navajena tega delovnika, se bo treba kar navadit. Drugače pa obstaja kanček upanja, da ga z malim skupaj z mojima dvema pihnema prvi vikend v avgustu za 4 dni - OK podaljšan vikend na morje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Upam da se izteče tak, da ga res šibamo na morčija, držite feeeejst pesti.

Držim pesti močno,močno!!!!Za ostalo pa[sm=smiley21.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (16.7.2012 14:19:09)

Dan

Samevam.

Novega nič ...

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (16.7.2012 19:02:30)

Čer! [sm=smiley1.gif]

trenutno samevam in čakam da prideta Moj in L domov. Sem se danes po zelo dolgem času dobila z prijateljico, pa praktično živima v istem bloku. Sma si malo duši izpihali.
Rešena je situacija z kaznimi. Nič dolžna oz. že plačani. Mislim. pa nisma edina, ki sma dobila take položnice.
Pa včeraj pozabla povedat da je sestrična rodila pupo težko več kot 3,5kg in 51cm dolgo.
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Zdaj še pa grem hitro nekaj mrdat pol pa je tak že spanje na vrsti.

Pa če je katera za kako popoldansko kavo, naj pove.

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (16.7.2012 19:04:11)

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

Držim pesti močno,močno!!!!Za ostalo pa[sm=smiley21.gif]

Podpis.

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (16.7.2012 20:03:31)

Gremo se mi rihtat za spanje.

Nočko.

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (16.7.2012 20:14:07)

Prišla domov malo pred šesto zvečer!!! Posledično crkjena, mali pa danes siiiiiiitennnnn, posledično pa še moj, ker je pač moral biti sam z njim. [sm=smiley5.gif] Aja, pa še vedno delam za službo, bom vse v ure pisala!!! Bemu sunce...

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (17.7.2012 8:50:45)

Jutro. Spet v službi...

Tamala ima prebliske in zadnje cajte vstaja ob 5h, posebej grozno je bilo to za vikend. Jo poskušam dajat kasneje spat, pa ne pomaga, vseeno vstane ob 5h, samo temu primerno bolj tečna je čez dan [sm=zmeden.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>