RE: Mariborčanke,24.del! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (5.8.2012 13:49:15)

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Bambi: kak je T.?

tak pač. še vedno ima 38 vročine. dopoldne ga je ati ohladil v bani na 37, pol pa spet hitro nazaj zakuha. malo mu dajem calpol. upam, da je vzrok temu zob, ki prebija [sm=zmeden.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (5.8.2012 15:58:14)

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

In potem me ena mamica vpraša, če se ne bojim mišje mrzlice, da je ona svojega enoletnika raje pustila zato doma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image]  Sej najprej nisem vedela, če se heca ali resno misli.

mi tud ne hodimo pod Pohorje že lep čas zarad tega[sm=smiley1.gif]

Ja no po eni strani dam prav, po drugi pa se je treba še česa drugega bati...ampak vsak po svoje...je pa bilo včeraj kar precej otrok, se mi ni zdelo nič kaj manj kot drugače.

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (5.8.2012 17:14:34)

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Bambi: kak je T.?

tak pač. še vedno ima 38 vročine. dopoldne ga je ati ohladil v bani na 37, pol pa spet hitro nazaj zakuha. malo mu dajem calpol. upam, da je vzrok temu zob, ki prebija [sm=zmeden.gif]

možno

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (5.8.2012 17:19:26)

In potem me ena mamica vpraša, če se ne bojim mišje mrzlice, da je ona svojega enoletnika raje pustila zato doma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image]  Sej najprej nisem vedela, če se heca ali resno misli.

Ja no po eni strani dam prav, po drugi pa se je treba še česa drugega bati...ampak vsak po svoje...je pa bilo včeraj kar precej otrok, se mi ni zdelo nič kaj manj kot drugače.

Mi smo tudi bli včeraj v Areni in na igralih, ne bi pa glih po grmovju plezala, ampak to tudi drugače ne bi.
Samo miši so drugje tud.

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (5.8.2012 19:19:57)

Mi smo tudi bli včeraj v Areni in na igralih, ne bi pa glih po grmovju plezala, ampak to tudi drugače ne bi.
Samo miši so drugje tud.

Podpis! Tudi midva nisva ravno po grmovju plazla, pa šla ravno na Trikotno jaso, ampak sva pešaka šibala gor in dol, pa se igrala na igralih tam pri piceriji. Miš pa lahko najdem kje drugje, ne samo tam.

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (5.8.2012 20:06:59)

Čer! [sm=smiley1.gif]

Danes imeli hitro kosilo, pol smo pa odšli na obisk k prijateljem v A. Sta se prejšnji teden selila tja.
Prej pa nama je moj spet na balkonu naredil večerjo.
In je konec vikenda. [sm=smiley13.gif]
Jutri pa spet delat oz. se savnat, glede na to da misli bit 35 stopinj. [sm=smiley22.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (5.8.2012 20:12:20)

Grem pred TV.

Nočko.

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.8.2012 8:15:14)

jutro,

T. je ok, brez vročine, tako da gre kar v vrtec. če ostane tako do jutri, sem tudi jaz za kavo, po možnosti čim prej, 9h? kje? Železničar?

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.8.2012 8:20:57)

Jutro! [sm=smiley1.gif]

Kje pa ste vse?

Mi2 z L sma spala do 8-ih. [sm=bravo.gif] Zdaj pa jaz kava on pa je že pojedel jogurt.

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.8.2012 8:22:12)

jutro,

T. je ok, brez vročine, tako da gre kar v vrtec. če ostane tako do jutri, sem tudi jaz za kavo, po možnosti čim prej, 9h? kje? Železničar?

Jaz bi tudi kavo, pa ne bo šlo...sem sama v službi, ni tajnice in nič in ne morem nikakor ven. Razen ob 12h na kakšno brzinsko kavo kje blizu mene ali v EP-ju.

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.8.2012 8:23:43)

jutro,

T. je ok, brez vročine, tako da gre kar v vrtec. če ostane tako do jutri, je? Železničar?

Super

Mi paše, ura in prostor. Pridem z L.

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.8.2012 8:40:46)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

jutro,

T. je ok, brez vročine, tako da gre kar v vrtec. če ostane tako do jutri, je? Železničar?

Super

Mi paše, ura in prostor. Pridem z L.

Mi2 tudi prideva, če bova le imela avto.

Aja, pa DoBrO jUtRo

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.8.2012 8:48:42)

Dan[sm=smiley1.gif]

vroče že...smo šle peški do vrtca ob pol osmih, pa sem skoraj zgorela[sm=smiley3.gif]

Včeraj smo se spet z jurčkom vozle, pa k Dravi smo šle skuterje gledat, pa malo tam sedela , je fajn pihalo[sm=smiley1.gif]

Danes pa mogoče na kopališče, bomo vidli, kak bo, sem hotla toplice rezervirat, pa so vsi termini polni....[sm=hudicek1.gif] tak da ne bo nič več[sm=smiley13.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.8.2012 8:50:08)

Na kavo me ne bo...ima moj dopust, pa bomo doma kofetkali, pa čvek in malo šli naokoli[sm=smiley1.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.8.2012 9:24:02)

Jutro!

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.8.2012 9:26:31)

Včeraj mi nikakor ni hotlo postov odpret,tak da sem samo prebrala lahko,komentirat pa nisem mogla.
Glede Pohorja:so moji(moj,brat,Maks in Saš) šli včeraj peš do Trikotne jase,folka baje blo dosti,mi2 z Teo-tom pa sma šla k I na kafe in kopanje v Pekre.Moj je zaključo z dopustom,tak da sem spet sama do petka.

Jutri mene ne bo na kavo,imama z Maksom kontrolo v B za očko,pa še z vajami začne,tak da drugič.

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.8.2012 10:18:26)

Helou!

V službi, delam, nalagam fotke Čop - Špik od včerajšnjega prihoda [sm=bravo.gif] Fajni so! Drugače pa nič posebnega...jutri pridema na kafe, čeprav bom jaz bolj šetala kot pa sedela in pila kavo [sm=jezicek.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.8.2012 10:33:24)

Helou!

V službi, delam, nalagam fotke Čop - Špik od včerajšnjega prihoda [sm=bravo.gif] Fajni so! Drugače pa nič posebnega...jutri pridema na kafe, čeprav bom jaz bolj šetala kot pa sedela in pila kavo [sm=jezicek.gif]

Važno je da boš tam in vsakih 5-10min naredila šluk kave. [sm=jezicek.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.8.2012 10:37:26)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Helou!

Važno je da boš tam in vsakih 5-10min naredila šluk kave. [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley20.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.8.2012 10:40:40)

jutro

meli zanimiv vikend v soboto bli na poroki, kjer sta mama in ati vztrajala do 3 zjutraj. mali je ob 23h zaspal v vozičku in se ni pustil kaj preveč motiti (edino ko se je kaj extra glasnega zgodilo se je malo zbudil, ampak hitro nazaj zaspal). tudi pot domov super prestal oz. prespal, ter potem dalje pri nama v pojstli do 8:30. mi2 z mojim bi se še eno dvakrat obrnila, ampak ok, malemu šefu blo dovolj. včeraj smo bli malo bolj zaspani, samo se vse da preživeti [sm=smiley36.gif]

bambi, glavno da ste ok [sm=smiley1.gif]

za mišjo mrzlico pa nisesm vedla da ješe aktualna, sem mislila da je že mimo [sm=zmeden.gif] mi sicer nismo nič na pohorju bli, smo pa nameravali iti kaj pogledat.

na kavo naju ne bo, mamo pediatra zjutraj. pa ravno ob taki uri ko mali spi, da bo najbolj tečen tam [sm=smiley36.gif]
pa drugič, ve se lepo mejto [sm=bravo.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (7.8.2012 7:54:34)

jutro,

T. je dobil nov zob, vročina je izginila. upam, da se bom do zadnjega, ki ga še čakamo, naučila postopka [sm=zmeden.gif]

sicer se pa vidimo čez 1h na kavi [sm=smiley1.gif].

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (7.8.2012 8:24:56)

Jutro! [sm=smiley1.gif]

Mi2 prav kar vstala.
Se vidimo.

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (7.8.2012 8:44:08)

Jutro!

Komaj sma vstala, tak da kot kaže naju ne bo na kavo, malo sma pozna...fajn kafetkajte še za mene.

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (7.8.2012 9:59:24)

no mi2 sva tudi doma ostala. po poti v vrtec je spet dobil napad zobobola in sma šla kar lepo domov. pa doma še 1x [sm=smiley13.gif]. prav smili se mi revček, ko se trese od bolečin. [sm=smiley19.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (7.8.2012 10:49:40)

Dan[sm=smiley1.gif]

Neko oblačno je danes, ..)

Včeraj smo se namakali na Mariborskem Otoku...začuda mi je temperatua vode pasala[sm=smiley36.gif]....

Danes pa verjetno na kolo popoldan[sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>