arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (20.8.2012 12:44:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Kaj pa to??? Prej šefa spomnim za dopust v prvem tednu septembra zaradi uvajanja v vrtec, pa mi ga ne odobri????!!!! Sploh ne vem kaj naj zdaj???? Ker imamo ravno takrat dva projekta v teku in je full gužva in ne morem dobit dopust!!!!!!!!!! Kaj te naj? groza... nevem...vem samo, da so eni čudni, da enostavno al nimajo otrok al ne razumejo.. Jaz sem ravno zarad takih in podobnih razlogov dala priklic v službi, ki bi jo naj ta mesec začela delat.(pa sem imela že vse podpisano, naretega zdravniškega, pa še fulll sem si želela to službo).no saj ni skrivnost, delala bi v harvey Norrmanu, pa še dobro delovno mesto bi imela. Ampak je žal grozen delavnik, večina samo popoldanin podobno...pa ko te tisti, ki te najbolj "silijo " it delat na koncu izneverijo in se izmikajo varstvu, po drugi strani pa svoje trajblajo, človek več ne ve nič pri čem je. Sem spoznala, da se ni fajn zanašat na druge...na žalost) tako, da sedaj striktno iščem dopoldansko delo, da ne bom drugih z varstvom bremenila. Ni fajn nonstop bit v breme nekomu, ampak kaj ko so časi taki, da težko dobiš kaj pametnega ali pa sploh kaj dobiš[sm=smiley6.gif]
|
|
|
|