butt3rfly -> RE: kdaj na ctg (12.5.2012 20:12:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: nikki09 Pozdravljene, zanima me, kdaj naj bi šla nosečnica prvič na ctg? Dve leti nazaj sem dobila napotnico za ctg v porodnišnici 3 tedne pred rokom, sedaj v drugi nosečnosti pa mi je ginekologinja rekla, da naj grem tja na dan PDP in da se ctg prej ne prakticira več. LP Vsak G ima različno,Če ni potrebe lahko na dan PDP-ja. kajajaka: uporabnica ne sprašuje za rizično nosenost,tako da ji tvoji odg. čisto nič ne pomagajo. V porodnišnico vsaka nosečnica ko pride ima preglede in CTG. ma dobro, kdo pa si ti, da boš presojala, komu kakšen odgovor koristi??? se je treba skrivati za anonimnostjo, jele?? kot da je avtorica edina bralka tega foruma... če nimaš kej pametnega za odgovorit, se ne oglaši. moje izkušnje pri 2eh nosečnostih - ctg so mi začeli delati pri dopolnjenih 35ih tednih, v ordinaciji pri moji ginek. tja sem šla 1x na teden. je pa tako, da mi nikoli niso zaznali popadkov, ker se je vedno vse začelo na hitro. očitno ima pač vsak dohtar svoj sistem preverjanja. nevem, men se zdi dobro, da se preventivno preverja, ker nikoli ne veš, kaj te čaka.
|
|
|
|