SKENIRALA SEM KATALOG - GA KATERA RABI? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KIRA -> SKENIRALA SEM KATALOG - GA KATERA RABI? (5.9.2005 9:03:46)

punce, sem bla pridna včeraj.
Sem skenirala katalog za AVON za naslednjo kampanjo 11/2005, tako vam ga lahko pošljem na e-mail, če ga katera rabi in vam ga ni treba posebaj naročat. Je blo kar nekaj dela, ke ima okrog 150 strani.. Če bi ga katera želela prejet, mi lahko pišete na mail: kira@siol.com, tudi če imate kaka konkretna vprašanja...

LP

india -> SKENIRALA SEM KATALOG - GA KATERA RABI? (5.9.2005 9:07:49)

A ni to reklama, ki se je naj ne bi delalo?

KIRA -> SKENIRALA SEM KATALOG - GA KATERA RABI? (5.9.2005 9:38:01)

to ni reklama. sem samo napisala, da lahko pošljem, če kera rabi, ker ga imam skeniranega. je trajalo cca. 3 ure!!! spet dobim po glavi, ker hočem kaj lepega nardit ali kaj?

india -> SKENIRALA SEM KATALOG - GA KATERA RABI? (5.9.2005 10:05:38)

Nisi dobila po glavi, kira, ampak meni to pač deluje kot reklama: povezava: katalog -prodaja....tudi jaz ali mariskatera druga bi lahko dala linke od kataloga Oriflame, pa jih ne dajemo. Nisem te mislila prizadet, oprosti, če je tako zvenelo.

KIRA -> SKENIRALA SEM KATALOG - GA KATERA RABI? (5.9.2005 10:09:10)

mal res.
sem ga šla skenirat, zato ker se na spletu slabo vidijo cene pa opisi pa te stvari. jaz se nad tem jezim, ker če nardim povečavo, pol je spet vse tako nerazločno....
pa sem ga šla skenirat, sem mislila - morda pa keri nardim uslugo...
sicer pa, če sem naredila kaj narobe, ker sem to na pisala, me bojo itak zbrisal...

Anonimen -> SKENIRALA SEM KATALOG - GA KATERA RABI? (5.9.2005 13:37:10)

No, če si slučajno zastopnica za Avon, potem je tole definitivno reklama, ki sem ne sodi. Poleg tega ti podjetje rade volje pošlje katalog na dom, če jih pokličeš.

puncica -> SKENIRALA SEM KATALOG - GA KATERA RABI? (5.9.2005 14:36:42)

Men se tud zdi, da si si naredila nepotrebno delo, ker jaz sem že kup punc našla, ki so mi poslale katalog, vseeno pa upam da najdeš kakšno punco, ki ga bo rade volje imela

Annny -> SKENIRALA SEM KATALOG - GA KATERA RABI? (5.9.2005 14:45:03)

Res si si naredila preveč dela

Stran: [1]