jane trider+ matrix light 2 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


lulu_la -> jane trider+ matrix light 2 (4.6.2012 20:40:55)

zivjo…

zlo mi je vsec vozicek jane trider- sploh mi je pa zanimiva kombinacija z matrix light 2, ker je kosara in lupinica v enem, torej ne bo prevec sare.. kaksne izkusnje, mnenja?




LadyMa -> RE: jane trider+ matrix light 2 (8.6.2012 11:28:41)

Pri nakupu vozička sem kmalu doktorirala [sm=smiley36.gif].
Na koncu sva kupila JANE TRIDER STRATA TRANSPORTER 2, ker ima lupinico, košaro in športni del. Kupila pa sva ga v Italiji v Monfalconu, ker so tam vozički cenejši. Predvsem sva se odločila za nakup tega vozička, ker je izredno lahek in lepo vodljiv. Trgovka mi je rekla, da je teža vozička izredno pomembna saj ga bomo imele največ mame in ga bomo tudi največkrat zlagale v avto in iz njega.
V SLO prodajajo le model MATRIX, ki pa me ni prepričal kar se varnosti tiče, da lahko iz košare narediš lupinico. To je po moje odločitev vsakega posameznika.
http://www.jane.es/es-it#/catalogo-jane/de-paseo/carrozzine/trider




Lalola -> RE: jane trider+ matrix light 2 (1.6.2014 22:26:19)

Mene me pa zanima kje v Monfalconu si kupila voziček in kakšna je bila cena?




Meti_ -> RE: jane trider+ matrix light 2 (26.6.2014 13:20:05)

Ima kakšna izkušnje z omenjenom vozičkom? Predvsem me zanima vožnja po makadamu&poljskih poteh.
Voziček mi je vizualno všečen, ne vem pa kako je z uporabnostjo. Če že, se nagibam k temu, da kupim samo ogrodje s športnim delom in košaro; lupinico bom pa vzela MC, tudi če ne gre na voziček.




ZojaEma -> RE: jane trider+ matrix light 2 (21.8.2014 10:42:35)

Mene tudi zanima, če lahko katera pove svoje izkošnje o tem vozičku. Mene zanima tudi kako se po slabem terenu obnesejo kolesa. Kakor mi je prodajalka tekla nimajo napihljivih zračnic.




K_Mojca -> RE: jane trider+ matrix light 2 (22.10.2014 8:53:57)

Tudi midva imama nagledan voziček Jane Trider strata transporter2 in bi res bila vesela kakršnihkoli konkretnih mnenj ali izkušenj ki jih imate s tem vozičkom...V igri je tudi Britax Affinity- ima katera izkušnje s tem vozičkom? Hvala za vso pomoč, ker sem ob poplavi vozičkov že čisto zmedena s temi karateristikami...




Stran: [1]