reakcija po cepljenju pri 1 letu (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


Anonimen -> reakcija po cepljenju pri 1 letu (5.9.2005 19:41:37)

ojla!

tisa po nobenem cepljenju ni imela reakcije, 10 dni nazaj pa je bla cepljena v predzadnjo..no tisto k cepjo pri 1 letu. zdravnica je rekla da se lahko po tednu oz 10 dni pojavi rakcija - lahko kaki izpuščaji, vročina. sicer jo mam namen poklicat jutr, pa vseeno. so vaši otroci mel kej reakcije? kolk časa je trajala vročina? tisa jo ma danes ž 2. če ne 3. dan, pa tko je bla švoh da je že 20 do 7h dol padla in spi ko ubita!

lp, lara




beti 1 -> reakcija po cepljenju pri 1 letu (5.9.2005 20:49:04)

Bolj verjetno je, da je po cepljenju staknila še kakšno virozo, ker te reakcije na cepljenje naj bi ble bolj kratkotrajne. Moj je po cepljenju proti ošpicam tud po ene 10 dneh dobil vročino in pikice, pa so me glede na izgled izpuščaja pomirili, da gre za šesto bolezen in ne posledico cepljenja.




puncica -> reakcija po cepljenju pri 1 letu (6.9.2005 7:21:51)

Ne naša ni imela nič reakcije, tako da možno da je res kej fasala




Anonimen -> reakcija po cepljenju pri 1 letu (6.9.2005 7:28:05)

beti mi smo 6. že mel..že zdavnej. je pa učer bla zvečer kr boga. čist zmatrana. je zaspala ob 20 do 7h pa še zdele zutri k sem jo pelala v varstvo sem spečo napravla pa dala v avto pa še zdej spi v pojstl pr babi. sej ponoč se je zbujala neki pa pila čaj pa mlek zutri...boga je. bova šle dons k dohtarju če nau nč drgač?

lara




saratanja -> reakcija po cepljenju pri 1 letu (6.9.2005 8:11:51)

Hola Lara

Pri nas je pa imel nekaj rekacije. Bil je malo bolj nerazpoložen, drobne pikice po telesu..za vročino pa nisem več gotova, ker ima običajno svojo telesno temperaturo nižjo in potem ne morem točno oceniti, kdaj v resnici se pri njemu prične vročina. Je pa kar trajalo ene tri štiri dni. Potem pa se je pomirilo.

A ja pred tem pa je dobil neke čudne izpuščaje (samo kakšne štiri)...so bili rdeči flekci, ki so se potem spremenili v nekaj takega kot bi ga opekla kopriva...se pravi da je imel v sredini bolj belo, mace mehurčkasto, okoli pa rdeč obroček... so se pojavljali in izginjali po koži v roku par ur...ko smo to kazali zdravnici, je takrat rekla, da je to tipična alergija (naš do takrat ni imel nobenih znakov kakršnekoli alergije)....potem pa čez dober teden na Malti dobil one prave tipične znake borelije. Zdaj premišljam, da bi znali biti že tisti prvi znaki, znaki za borelijo





Pupica -> reakcija po cepljenju pri 1 letu (6.9.2005 9:26:48)

Naša je bila točno 1 teden nazaj cepljena. Reakcije še ni bilo, spi pa malo več kot prej(kakiš 16 ur na dan).
Se pa nekaj dogaja ponoči zadnje dve noči, ker se zbuja in ogromno popije.
Samo jaz mislim, da so zoki




Stran: [1]