Hrvaškaa.. samotna, sečna plaža? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


maktub -> Hrvaškaa.. samotna, sečna plaža? (16.7.2012 14:21:32)

Mamice.

Z možem in družino bi šli radi na kratek oddih nekam na Hrvaško ampak ne daleč pa me zanima kam ste kaj hodili.. Namreč vse kar gledam vsee plaže nikjer ni naravne sence recimo da bi biča cel dan kaka borova senca al nevem da smo lahko z otročki cel dan ... namreč imam 10 mesečnico .... čist nikjer nisem najdlaa... pa problem nastane ker nimava rada neke full javnee plaže kjer smo kot sardelice.. ko bi se najdla kaka bolj " samotna"... vsakaaaa informacija bi nam bila zeloo dobrosošlaaaa..pa tudi nima veze če ni pod hoteli al aparztmaji četudi se je treba do tam vozit..




poopsie95 -> RE: Hrvaškaa.. samotna, sečna plaža? (16.7.2012 14:37:12)

Naša družina že skoraj 40 let hodi na Cres v kamp pod mini vasico Beli, na začetku otoka. Vožnje do tja je cca. 3 ure, tudi manj. Mi imamo prikolico v kampu, ki je od plaže oddaljen manj kot 300m, je pa res, da ni ful zrihtan, je bolj "divji", ampak, če se ne komplicira, je okej. V vasi pa lahko najameš sobo, apartma. Nikoli ni gužve, niti v kampu, niti v vasi, ni neke promenade, a lahko greš na sladoled/večerjo, lahko si ogledaš ekocenter, kjer imajo orle in vsesorti metuljčkov in drugih živali, do glavnega mesta Cresa pa je pol ure vožnje, tudi primerno za izlet, če je grdo vreme. Plaže so lepe, čiste, gužva pride samo popoldne(ampak to ni nič v primerjavi z gužvo na Bolu ipd.), morje pa je tudi vedno čisto.

Sicer pa je veliko takih luštnih kampov tudi na Lošinju, Krku, Pagu.




Tippi -> RE: Hrvaškaa.. samotna, sečna plaža? (17.7.2012 8:26:46)

Jaz bi rekla takole. Na Hrvaški obali je samotnih plaž ogromno. Mnogo njih je še neodkritih. Morda boste kakšno odkrili ravno vi. Na vašem mestu bi se ugajbila v en kemp, in kot praviš, se vam ni problem peljat na kakšno plažo, tam vprašate lokalce (oni zagotovo imajo idej še pa še) in boste našli primerno plažo za vas.





Stran: [1]