trajekt kamp prikolica (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Kampiranje



Sporočilo


zvezdica zm -> trajekt kamp prikolica (29.7.2012 16:18:49)

Pozdravljeni,
Ker se letos prvič odpravljamo na dopust s svojo kamp prikolico, se nam poraja vprašanje pri ceni trajektov.  In sicer, ne vemo ali je potrebno plačati ceno trajekta za osebni avtomobil, osebe in prikolico, ali se plača samo kamp prikolica in osebe.
hvala in lep dopust vsem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




susica -> RE: trajekt kamp prikolica (29.7.2012 17:54:48)

Mi že kar nekaj let kempiramo z prikolico, ki smo jo vedno puščali v kampu, no letos pa smo pa šli že drugo leto z novo dol in smo mogli kupit karte za avto + prikolico + osebe :) ja tudi mi smo kupili karte za prikolico in osebe, saj mi je bilo logično nekako, da prikolica brez avta ne more na trajekt ampak ne vsako posebaj je treba plačat, so nas poslali še po karto za avto. kako smo lani kupili pojma nimam ampak mislim da so spregledali, da nimamo karte za avto :)
pa lep dopust




kalbo -> RE: trajekt kamp prikolica (30.7.2012 11:47:51)

Ste pa face :) A cestnino ste tud plačal sam za prikolco :)




susica -> RE: trajekt kamp prikolica (30.7.2012 14:06:23)

Kalbo pri nas ni cestnini noben posvečal posebne pozornosti, sicer pa je na tabli narisan avto z priklopnim vozilom, pri trajektu pa je bilo vsako posebaj, zato je bilo malo vprašljivo :)




voznikvozniku -> RE: trajekt kamp prikolica (30.7.2012 21:47:14)

pri trajektih je res tako da plačate za avto + prikolico + za vse osebe ( ne velja, da je voznik že vključen v ceno avtomobila)..drugače pa vse cene in vozne rede dobite tukaj: http://www.avtokampi.si/trajekti.asp




Stran: [1]