Nila20 -> Problemček z obnašanjem tašče (13.8.2012 17:13:50)
|
Pozdravljene(i), sem mamica 3.5 mes fantka in sem ugotovila, da imam problem z obnašanjem tašče do njega. Ker živimo cca 120 km od tašče in tašča, ga le-ta vidita na približno vsake 2 tedna. In ko smo pri njih nastane problem - tašča želi imeti tamalega nnstop po rokah in nikakor ga ne želi prepustiti ostalim, kaj šele meni (ker ga itak imam nnstop pri sebi, ko nismo pri njih). Primer: ta vikend ga je imela tašča skoraj celo soboto popldne v naročju in podobno je bilo tudi z nedeljo - včeraj zvečer ga je še ob 10h zvečer, ko bi otrok moral it spat s težo dala iz naročja. Fant to vse mirno prenaša, ker se mu zdi normalno, sama pa vse to sprejemam malce težje, ker mi ni normalno, da ne morem držat lastnega otroka v naročju tudi jaz, pa čeprav ga oni vidijo tako malo. Tudi moje sprejemanje vsega tega se mi zdi malce skrajno, ampak ne morem si pomagat, da ne postanem nervozna vsakič, ko ga vzame v naročje. Nekaj časa sem še razmišljala, da je razlog za to, da ko smo bili v bolnici (v bolnici sem bila s tamalim 3 tedne, ker je zaradi preeklampsije imel ob rojstvu 1700 gr) ga je že ob prvem obisku vzela v naročje in zbudila, brez da bi karkoli vprašala, čeprav je otrok spal. Zanima me, če je imela še katera od vas karkoli podobnega in kako je situacijo rešila.
|
|
|
|