košara bugaboo (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


Inigo -> košara bugaboo (5.9.2012 9:01:30)

Živjo!

Imamo naročen voziček Bugaboo cameleon. Zdaj pa me malo bega tale košara. Po večini so vse košari plastične in trde, kar v bistvu zelo prav pride pozimi, da je otrok res toplo. Bugaboo pa nima trde košare.

Sicer imam tako namen zavit otroka še v kombinezon in pokrit... pa vseeno: Tiste, ki ste uporabnice bugabuuja, se vam zdi, da je "ne-trda" košara neprimerna za zimo oziroma se vam je zdel, da otrok v njej ni dovolj zaščiten?

Hvala za odgovore!




malaMravljica -> RE: košara bugaboo (5.9.2012 16:58:19)

Tvoja kosara bo za zimo cisto ok, oz imas celo super kosaro. Je velika in bo dete tako na kamot notri. Je tudi tako narejena, da je dete popolnoma zasciteno pred mrazom, mogoce si videla, ko na kosaro z zadrgo zapres tisto "original dekco" ima gor pri glavi zakljucni del mal gor dvignjen in ko se strehco potegnes gor bo mrzlemu zraku skoraj onemogoceno, da pride do otroka notri.
Pri nas je pozimi tja do -20 zunaj in moj sine je rojen jeseni in sva prvo zimo v kosari prav uspesno zvozila [sm=smiley1.gif] Je pa res, da v tistem ta hudem mrazu nisva bila zunaj ravno cel dan, ker je tudi mene zeblo.




noseckec23 -> RE: košara bugaboo (5.9.2012 17:39:39)

Hei tudi midva imava narocen bugaboo cameleon vozicek in so rekli, da je v tej kosari izredno prijetno otroku, ze sama podlaga na kateri lezi je neverjetno udobna in topla, verjemi, da otroku sigurno ne bo mrzlo v vozicku :)




Inigo -> RE: košara bugaboo (5.9.2012 20:04:43)

hvala vama za odgovore. [sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

sj sm si misla, da ne more bit slabo... kaj pa tisti, ki nimajo košare in uporabljajo tiste mehke nosilke na poležanem športnem delu?! glih tk je ok.

mal pač včasih zakompliciramo [sm=smiley36.gif]




Stran: [1]