medo2013 -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (22.11.2012 13:18:52)
|
Luna, sem pravi rekorder a ne[sm=smiley36.gif]... ma sej se trudim in pijem. Danes sem uspela že dober liter in pol spiti, pa še enkrat toliko moram. Niti dobr ne vem kaj sploh je hiperca, se morem še mal podučit [sm=zmeden.gif]. ET imava pa planiran za ponedeljek. Sem si kar mislila, da bosta vidva imela v nedeljo, ker sta imela punkcijo tudi en dan pred mano. Sej dons sm že bolj optimističan, kokr bo pač bo, a ne? Jojjj, mene je tud včeri cel dan tak matralo pa bolelo, še danes čutim bolečine, sploh ko se vsedem,... Vidiš kako super moža imaš, men je tud moj prepovedal iti v službo, ampak ga nisem poslušala in vseeno šla, in ne vem če ni ravno to posledica mojih pikajočih bolečin [sm=smiley19.gif]. Ne rečejo zastonj da mormo počivat. Bom raje počivala v ponedeljek po transferju in noge skp tiščala, da ne bo kaj ven padlo [sm=smiley36.gif] A ti mogoče še kaj krvaviš? jest sm včeri še full, danes sicer manj, ampak malo pa še vseeno, to je verjetno normalno ne? Valy, kako si ti danes zrihtala? je bilo dosti celic? Upam, da bolečina ni prehuda. Se tipkamo še kaj punce [sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|