RE: Kakšne so moje pravice? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja



Sporočilo


madela -> RE: Kakšne so moje pravice? (15.11.2012 10:43:50)

Lulu,ja imamo dobre odnose v družini. Nas je 5,še dva sinova z zdajšnjim partnerjem-možem. Seveda lahko računam na njegovo pomoč,ampak on je zelo nekonfliktna oseba in kreganje bi bilo z njegove strani zadnje,kar bi storil.
Jaz sem bolj tako,da grem prej v napad. In kot pravim,sem bila prestrašena ampak ne zase,za hčerko. Jaz se bivšega kretena ne bojim,nikoli se ga nisem. Niti takrat,ko sva bila še skupaj.




end1 -> RE: Kakšne so moje pravice? (15.11.2012 10:50:19)

Sam da ne boš preveč razočarana.

Kaznivo dejanje ogrožanje varnosti se ponovem preganja na zasebno tožbo, zato si boš morala kar sama shranit SMS-je. Če boš šla na policijo in zahtevala podati ovadbo na zapsinik, bodo o tem le obvestili tožilstvo in ne bo šlo nič na sodišče.
Zasebna tožba pa je strošek. Jaz bi SMS-je, če seveda so v njih grožnje, pokazala na CSD-ju.




LuLu -> RE: Kakšne so moje pravice? (15.11.2012 10:54:49)

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Jaz se bivšega kretena ne bojim

Ne tak noooo, sami si izbiramo partnerje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Moram pa ti napisati, da se vidi, da si se pomirila. Ker prvi posti so bili taki, kot da ti tisti trenutek stoji pred vrati, in kaj narediti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
HB na noči, katere se prespi in se zjutraj na kako stvar malo drugeča pogleda.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




bubu_bibi -> RE: Kakšne so moje pravice? (17.11.2012 19:24:54)

madela - samo še to glede morebitnih groženj. poskušaj se z njim dopisovati, ker grožnje (tudi zelo resne) izrečene po telefonu prav zares ne moreš prijaviti, ker nimaš dokaza - pogovori se ne snemajo po defoltu, za snemanje pogovorov tudi z določene številke rabiš sodno odločbo, tako, da pazi. žal preverjeno.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]